Ebbas sköna dröm

2009-08-31 23:32:12
Smått & Gott Kommentarer (0)
- Jag hade feeett långt lockigt hår och var skiiiitbrun.
- Jag hade väääärsta bilen, typ en hummer.
- Jag hade precis tagit körkortet och körde som en galning.
- Vi skulle ut och festa, så hennes kille blev skitsur och bara "Näe, nu drar jag och fiskar! Hmpf!" och slängde spöet över axeln.

Assface

2009-08-31 21:18:36
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (0)
Still waiting..
Sitter här o kollar min facebook var 10de minut. Känns extremt patetiskt, han kommer ju inte höra av sig. Jag känner det på mig, han kommer inte göra det. Och imorn när jag loggar in kommer jag ha ett oläst meddelande från kvinnan, men ingenting av pappa. Fattar inte ens att jag kan kalla honom för det, kolla vad har han gjort med mig och bror. Och även om han skulle höra av sig, vad skulle jag säga? Jag vet ju inte hur man pratar med sin pappa, jag har ju aldrig haft nån. Kommer han fråga mig vad jag gör eller gå rakt på sak? Kommer han säga förlåt och förklara eller bara prata om allmänna saker? Kommer han prata som mamma eller som nån helt annan? Kan ju alltid hoppas på att han skriver först, och ringer senare i livet.. Om vi nu lyckas hålla kontakten. Vilket helt beror på honom. - Jag tänker aldrig låta mina barns pappa behandla dom såhär. Aldrig nånsin.

31/8-09

2009-08-31 17:44:08
Allmänt Kommentarer (0)
Tjatja, kom precis hem från vad jag skulle vilja kalla en social skoldag. Pratade jättemkt med Melanie, its a miracle! Om nån är intresserad så har jag haft på mig klackskor (som folket dog för) sen 9 imorse, vilket göööör.. 8 timmar! And my feet still aren't dying. Kanske liiite då, men inte värsta. Bra skor må jag säga! :D

Gick på nåt jävla möte och flippade på lärarhororna. Blabla sen har jag bara vandrat runt i affärer med Ebba.

Och min mobil fuckade ur nångång under dagen, och efter att jag återställt skiten visar klockan nu 00.59. Fick även 100 sms när jag väntade på tåget, folk undrade nog..

Btw! Träffade Abdiiiii på vägen till skolan! Killen är heeelt underbar, stor saknad <3

Och juste! Kvinnan skrev att hon pratat med pappa och bett honom skriva till mig. Än har det inte hänt, så vi får se. Hon sa även att hon ska ge honom mitt nummer ikväll. Ska dock ändå inte få hopp, han sviker mig nog ändå..

Musik á la Henry

2009-08-30 23:09:18
Musik ♫ Kommentarer (0)Denna lyssnade vi sönder på i Turkiet, minnen :*


Nightnightnighty

2009-08-30 23:07:27
Allmänt Kommentarer (0)

Mensvärken gick kinda över, så jag gick till byn och campade hemma hos Ems. Vi kollade på Urban Legends och letade bilder att lägga upp på facebook. Sen skulle jag ut och träffa Kattis men hann inte, så nu är jag hemma.

Gud vad mkt man hade att skriva då. Kan dock lägga till att jag fick pappas telefonnummer av kvinnan. But I'm not gonna call, om han vill nåt får han fixa själv. Tack för mig.


jannis säger:

men "så du vill inte skriva med mig? L"
joel. säger:
Tänk om ja inte vill hmpf?
jannis säger:
then i go emo..
joel. säger:
nee, vf de
jannis säger:
cause i like talking to you
joel. säger:
:o
I like talking to you toooooo ^^
Drf ja blir lite sur näre fadar :/


:o ! About dad

2009-08-30 15:46:30
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (0)
Kvinnan ringde. Och vadå att mannen är sjuk, han har typ pajat ryggen och väntar på operation -.- Ofta man inte hör något på 6 år för att sen plötsligt bli ihjälskrämd genom att practically höra att han ska dö. Vilket inte kommer hända, som ni säkert förstod. Kvinnan berättade även att pappa visat bilder och berättat en massa om mig och bror, hur fina barn han har och det. Som att han vet nånting ööööver huvud taget om saken! Han har tydligen oxå sagt att han har kontakt med mig på facebook (tack för att man blivit tillagd) och att bror lånat hans bil. Jag visste inte ens att människan använder sånt och bror har inte ens körkort! Vilken underbar lögnarpappa man har, stor kärlek! Sen frågade hon om det skulle vara lugnt att han hörde av sig till mig, and I said yes. Kommer bli grovt besviken. I knew this would come back and hunt me..

Nu sitter man här och glor på sin fars facebook-bild, och vet inte riktigt vad man ska ta sig till. Man vågar ju inte direkt skriva. Inte för att jag har nåt alls att säga honom. ADAM står det oxå, folk dom byter namn..


:o ! About dad

2009-08-30 14:07:21
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (0)
Jävlar. Märkte precis att jag fått världens skummaste meddelande på Facebook.. Nån Maire-kvinna skrev att min pappa är sjuk och att jag bör kontakta honom. Typiskt, precis när jag tänkte på honom igår. Men om det nu är så, så kan han väl lyfta luren och ringa själv? Maybe not, han är ju största fegisen. Och hur hittade hon mig? Hur vet hon vem jag är? Hur vet hon att jag är just den Irene? Kan ju vara vem som helst. Whooaaa this made me feel bad.. Jag som inte ens borde bry mig..

Det roliga är att hon heter Irene i andranamn..

igår - 30/8-09

2009-08-30 13:44:55
Allmänt Kommentarer (0)
Igår satt vi i en skog och drack och jag fick en fästing på magen, och later on hamnade vi hos Maggans brorsa. Jag har dock inget minne av att vi åkt buss, but I know we did. Och på nåt skumt sätt lyckades vi även dra med oss Chrille. Där dracks det iaf lite till, röktes vattenpipa, sjöngs singstar och lektes lebbar. Vi hade även turen att stanna till vid 2, då Carina skulle hämta oss med bileeeeeen och hade svårigheter att hitta (a)
Det första jag hörde när jag steg ut ur bilen var "Ta av dig skorna!!". Killen är galen. Satt ute med min man till 4 and then we went home. And then I got a: "Saknar dig redan tjockis."

Hade även lite svårt att tro på att det är 30de idag.
So I was like: "Neeeeej det kan inte vara det!"

Idag har jag årets mensvärk och döööööör! Om det varar länge vet jag inte om jag ska ut ens. Blä!

29/8-09

2009-08-29 14:46:09
Allmänt Kommentarer (0)
Morning ppl! Sitter här och gömmer mig, fett tragiskt.. Snart ska jag väl duscha och äta och greja och dra ut, precis som vanligt. Fast till skillnad från igår, vill jag faktiskt göra nåt kul idag. Jävla regn and boring people igår.

Förövrigt fixade jag typ världens coolaste grej på bloggen idag! Thank you :*
Vill dock fortfarande fixa om hela bloggen, egen header och sådär. Menmen, är tyvärr för efterbliven för det.

28/8-09

2009-08-29 02:02:42
Allmänt Kommentarer (0)
Dagen började med "fika" i centrum med Kattis. Vi åt currymacka och blandade chailatte, red bat och vatten. Därefter drog jag hem, helt övermätt, och väntade på bättre tider. Senare kom Maggan och räddade mig, och vi campade hos henne halva kvällen, sen gick vi ut i regnet och ruttnade med Ems och Kattis. Alex ringde även vid nåt tillfälle. Och Sami vandrade på gården helt packad. När en man väl öppnade porten till honom klappade Sami honom på ryggen och sa: "Tack gubben!"i said a hip hop the hippie the hippie
to the hip hip hop, a you dont stop
the rock it to the bang bang boogie say up jumped the boogie
to the rhythm of the boogie, the beat

27/8-09

2009-08-27 23:51:08
Allmänt Kommentarer (0)
Bästa dagen på länge spenderades med älskling. And god it feels good to say it: älskliiiing!
Anyways, eftersom Kattis skulle börja jobba 16 och vi ändå skulle dra och käka nångång då, bestämde vi oss för att käka med henne (lifesaver!). Var lite knas i början och jag trodde det skulle gå åt helvete. JUSTE HAHA, orkade inte äta allt så Linda tog emot mina rester :D Därefter satte vi oss iaf nånstans vid Jimstället (god I gotta change the name), och pratade lite bajs. Sen vandrade vi till byn (träffade Heikki påvägen, who asked something about boyfriend) och satt vid bänken hela dagen. But it was okay, cause you were with me. Maggan kom oxå förbi några gånger. And när jag skulle dra, kom Kattis. Så nu är man hemma..

Adem goes like: "Kan du säga att jag måste se hennes ansikte, annars jag skjuter dig!"
i tron om att jag var nån grekisk tjej.

"Kommer inte ha nåra kinder kvar snart!"
"Det är lugnt.. Dom är oxå mina."
"Hela DU är min."
"Mm.. Och jag älskar dig."

Måns Zelmerlöw

2009-08-27 00:03:48
Musik ♫ Kommentarer (0)
This just gave me a feeling (:


Fotboll

2009-08-27 00:03:10
Klipp Kommentarer (0)
HAHAHAHHAHAH!!!!


Lucky night

2009-08-26 23:14:53
Allmänt Kommentarer (0)
Today was supposed to be my "lyckodag". Stämde väl ganska bra, då saker gick bra i skolan and I actually wanna go back, fick beröm av världens bästa svenskalärare Birger, köpte nya skor, hann träffa Kattis, ooooch sen har vi såklart smset oxå!

Hos Emma kollade vi som sagt på Surf's Up! Ganska rolig film, sådär gulligness. Därefter blev det tjejerna med dom fula kläderna och det fula sminket från slutet av 90-talet, dvs Popular! Vettefan hur det slutar, men det suger att det bara finns 2 säsonger..

Nu är jag iaf hemma, ska kääääka och ruttna här litegrann, and then I'm off to bed. Måste måste måste måste måste oxå hitta på nåt för oss att göra imoooooorn, going nuts! Säger till om jag kommer på nåt, later dudes!

26/8-09

2009-08-26 17:17:48
Allmänt Kommentarer (0)
Hellohello, skolan var kul och jag var flumm.nu. Gjorde klart manschett-delen till skjortan och blev galet nöjd! :D Därefter åkte vi till NK för att skissa fucking skjortor, vilket var obehagligt, då jag såg ut som ett gatubarn.
Måste även säga att det lönar sig att "ge upp", idag fick jag nämligen ett "Wanna do nåt imorn?"-sms :D:D:D:D

Nu ska det duschas och ätas, och sen bär det av till Ems, där vi ska kolla på Surf's Up! Och troligtvis även Popular.
Kisses :*

Gonatt

2009-08-26 01:12:24
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (0)
Folk glömde säga hejdå.. Glömde you know, glömde.. Vettefan längre asså, nu får det vara nog, I'm giving up. Ska inte säga eller fråga nåt. Om vi ses så ses vi, om inte så ere lugnt. Orkar inte slösa min energi på det här längre. Like Keri Hilson would say: "This love is taking all of my energy." Äsch, vi får se vad som händer.

Börjar 10 imorn, så jag ska nog ta och lägga mig nu. Ingen är inne ändå haha. Gonatt puss!

Scrubs

2009-08-25 22:25:39
Filmer & Serier Kommentarer (0)
Sorry, I'm just so happy! :D:D:D


Carla & Turk Pregnant


HAHAHAHHAHA!!!

Jordan: You know, one of the reasons i divorced perry was because of him last name..

Elliot: You don't like Cox?!

Jordan: Actually i love Cox.

Todd: Greatest.. conversation.. ever!"

Jordan: See thats the problem..


Just Friends

2009-08-25 21:57:04
Filmer & Serier Kommentarer (0)
Favorit i repris, fjortisstyle.


- Ryan Reynolds är hotness btw!

Ännu senare

2009-08-25 21:56:00
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (1)
Ja'a, det blev visst ingen utgång idag. Är helt galet död, sitter här i mjukiskläder och äter carnevalkex och vill sova i ett år, så folk saknar mig och att saker är bra när jag vaknar. Kan inte alla bara injiceras med sömnmedel? Fast då skulle man ju missa att jag somnar.. HAHA bad idea (a)

You know, there's this boy who always makes me feel better when I'm down. He's name is Joel! Thank you thank you :*

He's cute too:
joel. säger:
Du har dem där skrivningsskillsen jag alltid önskat mig.

Okq8

2009-08-25 21:38:27
Klipp Kommentarer (0)
Haha, still funny!


- "Men vad ska jag göra, Jimmy?!"

Lite senare

2009-08-25 16:53:48
Allmänt Kommentarer (0)
Wakey wakey!
Nu har man sovit klart, eller aa, för 50 min sen. Skämde ut mig grovt nyss, då jag råkade ringa till you-know-who, och när jag märkte detta la jag på i panik xD Feeeettt smart!!!!! Men nu ska jag duscha och äta, och förhoppningsvis dra ut.

I remember when we kissed. I still feel it on my lips.

25/8-09

2009-08-25 13:55:36
Allmänt Kommentarer (0)
Halloj! (birdie birdie)
Kom precis hem från skolan och känner mig übermegaduktig. Lyckades göra alla mönstersaker till en skjortkrage alldeles själv! :D Fast känner fortfarande att läraren tror att jag är efterbliven.. På riktigt..

Vädret i mitt hjärta iaf <3
Nu ska jag ta en tupplur, puss!

Poor Birdy :(

2009-08-25 00:37:03
Klipp Kommentarer (0)
Men jag kan inte andaaaaaaas! xD


- "Haloj en stackars fogel hey venta!"

Horkväll

2009-08-25 00:23:00
Allmänt Kommentarer (4)

Jaaaa denna otroligt tråkiga kväll spenderades rökandes vattenpipa med Jonna, Maggan, Mariam och Mushtak.
Kom hem vid 22 och har försökt kolla på Scrubs sen dess, men mitt fittinternet vill inte funka normalt!Tja heto!

Horkillar

2009-08-25 00:10:07
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (0)
Asså.. Jag fattar verkligen inte hur en människa lyckas göra mig såhär arg varje, varje dag. Säger fel saker, gör fel saker och har ingen aning om how to handle things! But I actually can't care too much, cause I'm stuck on you. And there's nothing I can do about it, and it sucks hästballe!!!!!! Batman, come rescue me..

Och varför ljuga? Jag skiter fullständigt i om du inte vill vara med mig, men var ärlig och SÄG DET! Lögner gör mig så jävla arg, speciellt när dom kommer från dig. Ta dina grabbar före mig varrrrrje jävla gång och spendera inte en enda dag med mig, det är lugnt. Men vad i helvete gör jag då i ditt liv? Jag vägrar ha nåt fucking sms/msn-förhållande. Fuck you now, and fuck you tomorrow. Cause I'm not getting over this.

Och sen har vi känslorna, känslorna som säger att något är fel. I always get them and they're slowly killing my heart.

24/8-09

2009-08-24 16:51:41
Allmänt Kommentarer (0)

Herregud! Smart som jag är, drog jag till skolan så jag var där 8.30, fast vi skulle börja 09.50 (y) Satt och var ful och skrev lite shit på skolgården under tiden. Sen kom Izabelle och garvade åt mig :D
Och min lärare är fan skön i huvet, she was like: "Klarar du av att ta emot information?" Som att jag var helt hjärndöd..

jag sa att nico var hans man;
joel säger:

Ska också va dryg o börja säga sådär "din man"

:( !!

jannis säger:

men hahha! :(

joel säger:

de sant

(6)

O du får inte bli sur lr nått (y)

jannis säger:

haha okej :D

joel säger:

Good good

DIN MAN ringde nyss

så jag ska typ dra nu

och träffa DIN MAN och david

jannis säger:

hahah xD sjuk du e

joel säger:

ska ba fråga om min man vill med

o träffa din man o david i sumpan

.. k de vart tråkigt


Sunday night

2009-08-24 01:57:36
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (0)

Tidigare idag var jag i byn med Kattis och Jonna.. Vi gjorde väl inte så mkt, pratade lite och sådär.. Hatar söndagar, alla människor går in tidigt pga skolan och allt är bajs. Och jag vill verkligen inte inte inte inte gå till skolan :( Fast imorn har vi bara engelska och sy, which is okay. But then there's resten av veckan, vilket suger hästballe!

Förövrigt känns det lite lonely här, inga människor inloggade.. Att jag lyssnar på världens för tillfället absolut deppigaste låt gör inte saken bättre. And I wish you would ask me stuff for a change, I'm getting tired of it always being me..

Kommer nog inte kunna somna heller, har ju bara varit uppe sen 16. Well kisses..


igår kväll - 23/8-09

2009-08-23 17:50:30
Allmänt Kommentarer (0)
Haha blev ingen dricka igår, folk var otaggade. Jag och Maggan var istället lonelyboys tills boysen kom och joinade oss. Vi satt ute till typ 5, sen åkte jag hem och åt, och deckade while skrivaing sms, med kläderna på, brevid tallriken xD
Folk var även very cute :* Jannis bet sönder min kind! Trodde på riktigt att nåt skulle lossna x)

Vaknade 15.50, which is crazy! Anyway så väntar jag på mammas arrival, och hoppas innerligt att hon bringar mat.
Nu ska jag försöka dämpa min hunger mha Scrubs! Puss.

22/8-09

2009-08-22 16:51:35
Allmänt Kommentarer (0)
Snart blire höst. So not looking forward to it. Men innan det händer, ska jag duscha och fixa mig och dra ut och hämta dricka med Maggan. Haha, fan vad många "och" det vart :D Ems campar i stan, så henne hämtar vi senare.

Och här har ni mitt schema:

Friday I'm in love

2009-08-22 01:40:33
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (0)
Kom precis hem och åt sönder mig! TJOCKIIIIIIIIIIIIS :D
Dagen har förövrigt varit min mest döda dag på väldigt länge.
Vi satt ute och pratade bajs hela kvällen. Bajsväder dessutom.

Sometimes I have time to just sit, and think about you. And everytime I do, my heart skips a beat.
And everytime I see you, my stomach goes crazy and for a second, there's nothing else but you. Even the way you walk gives me butterflies and makes my heart want to jump out of my chest. So it doesn't matter that you're a little off, cause I'm never gonna ruin this again, not ever. I'm here as long as you want me. Cause I'll always want you.
And I love you, really and truly <3

Scrubs

2009-08-21 15:10:12
Filmer & Serier Kommentarer (0)

21/8-09

2009-08-21 15:03:23
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (0)
Sover man 8 timmar på 2 dygn vaknar man inte tredje dagen, har jag räknat ut. Men fuck that, sitter och försöker göra Fridas alltid så svåra korsord xD Hungrig är man oxå, och irriterad som vanligt. Folk stör mitt liv, kul att vårt sällskap är så uppskattat och att man är så uppmärsammad. Vad hände, it used to be good.. Men äsch, I'll just get out of your face.

Och jag vill gadda mig hos Amiiiii, get me a ticket to miami!


Fuck you, you bad night!

2009-08-20 23:49:56
Allmänt Kommentarer (0)
Träffade Ems och vi åt som vanligt korv med pommes mitt på gården. We are legends! Därefter blev vi sugna på att blåsa bubblor, så vi köpte såpbubblor i centrum, OCH hämtade Ems sak som gör enoooorma bubblor :D Småbarnen joinade oss såklart and it was very cute. Cassandra var skillad som foaaan :D
Senare kom Kattis, Maggan och pojkarna, som var emos. Satt där med dom tills nyss, and now I'm home.

Och vad fan är problemet, om jag inte duger som jag är så skiter vi i det här. Folk ska ALLTID hålla på att klaga på samma fucking sak! I'm actually letting it get to me now and it drives me crazy! Om inte jag slår sönder er snart..

På tal om nåt helt annat har min högra fot varit varm ett bra tag nu xD

"käka gris!"

Folk snackar om 90210:
Kattis: Oh Dylan!
Jag: Brandon är faktiskt mkt finare.
Maggan: Han liknar Jannis, det är bara därför! :D

Vänner

2009-08-20 14:37:55
Filmer & Serier Kommentarer (3)
Lika kul varje gång x)"Wow, wow, wow, are you okay?"

20/8-09

2009-08-20 14:12:25
Allmänt Kommentarer (0)
Vi var på läskiga Dansmuseet med klassen idag. Waste-of-time.nu. Jag och Antoinett rymde dock efter ett tag och gick och handlade väska åt mig (a) Skulle även till NK och studera skjortor, men det kändes onödigt så vi åkte hem.
Nu har jag skrivit på lite papper, och insett att jag får ca. 2000 i månaden, OM jag går till skolan. So I gotta!
Och nu ska jag duscha och bege mig utåt, hear you later :*

Ruuuuligt

2009-08-20 00:07:48
Klipp Kommentarer (0)
At Mollys garvade jag även ihjäl mig åt videorna här nedanför, like many times before.


 

19/8-09

2009-08-20 00:04:26
Allmänt Kommentarer (0)
So, I did it. I went to school.. With Ems. If only alla dagar var såhär korta, slutade 14 :( Därefter åkte vi till Molly för att se på när Iza plattade hennes hår. Och senare vandrade vi omkring på söder. I slutändan satt vi vid vattnet och pratade bajs. När vi sen kom till byn, joinade Maggan och Bruno - med stort B - oss, och vi spelade uno.

Och denna inhandlas förhoppningsvis imorn:


How I Met Your Mother

2009-08-19 01:02:57
Filmer & Serier Kommentarer (0)
Ursäkta mitt klipp-beroende:


igår kväll - 18/8-09

2009-08-19 00:51:50
Allmänt Kommentarer (2)
Igår hittade vi Jimmy(!), och konverserade ett jävla bra tag. Sen satt vi ute på gården till 4 på morgonen, it seems like det blir senare och senare för varje kväll man sitter där.
Folk är elaka och avslöjar mina secrets, vadå att jag sa att det var pinsamt? (a)

Idag var jag på Cosmonova med folk som inte ens ville komma + Emma och Maggan :D Skulle se på stjärnor men vi var sega så det blev nån VATTENgrej, and I was like peeing my pants, fett läskigt! Efteråt vandrade vi runt i museet och jag höll literally på att spy av vissa saker, + började nästan gråta när jag såg en STOR fisk. Riktig mes, please help me? :(
Efter middagen i Kista köpte jag och Ems 4 stora Burn och fick fuzzhögtalare på köpet! That is so tragic.. Vi drog iaf till byn och Molly, Laura och Felicia joinade oss with vattenpipa.

Btw har min tandställning lossnat och mina tänder dör sönder! (Vilket påminner mig om Nicos "Hon älskade sönder mig" & "Dödade sönder mig") Ska iaf försöka få dom att inte glida isär mha min bettskena! xD

OMG SKOLA IMORN! HADE HELT GLÖMT BORT DET! VILL NÅGON BE MY HERO AND SAVE ME???!!!!! Haha, take it easy! *talking to myself* Börjar ändå 13, och Ems och Maggan kommer och supportar mig.

"your öga is red"
låter som
"your öga is rädd"


Scrubs

2009-08-17 14:04:25
Filmer & Serier Kommentarer (0)

HAHAHA!!"It's wednesday."
"Oh man, I missed The Gilmore Girls!"

"Whoooaaaa, what's with the fifth degree?"
"Dude, don't you mean third degree?"
"No, because this is two degrees worse, I can't breathe, it's like your all over me, I'm trapped in a deathcoffin!"

igår kväll - 17/8-09

2009-08-17 12:46:44
Allmänt Kommentarer (0)
På kvällen drog jag till byn och vandrade runt i vad som kunde vart en storm, med Maggan. Later on kom Joel, Jannis och David och joinade oss. Vi gick på en liten promenix med Rex, and resten av kvällen ruttnade vi på gården och Rex var horndog. Senare kom även Kattis, och så sov jag över hos henne, as always x)

Nån säger nåt om att köra bluff,
Maggan: Bluff! Du står på jorden!

Maggan:
Finns det mkt stjärnor i Afrika?
Jag: På himlen!
Jannis: Nej på marken..

Maggan berättar om gässen vid nån damm;
Hon: Det var sånhär stor ges.. Ges.. Eller vad det heter..
Jag: Gås?

Imorse hann jag inget mer än öppna ögonen, innan jag var tvungen att springa ut för att hinna hem med morsan. So here I am, halvdöd med ont i ögonen, trying to figure out what to do. Det blir nog en dusch först, and then we'll see.

gammalt:
Nicole: Kan du gå in på import?
kan du gå in på youtube*

"Hej förlåt för att jag kunde inte svara för att jag är på jobbat, jag ringar dig senare."

"Hej på dig e du ful igår eller?"

16/8-09

2009-08-16 16:56:38
Allmänt Kommentarer (0)
La mig vid 6 imorse, pga fixning av bilder hela natten. Jävla Turkiet! Soo jag vaknade iaf 15.40 (crap!) och dagen kommer försvinna in a second pga min seghet once again :( Nu ska jag iaf duscha och käkaaaa, så jag inte missar HELA dagen.

OCH JÄVLA BANANER!!! SKOLAN BÖRJAR OM 3 DAGAR! 3 DAGAR!!! OH I DIIIE! Hur ska det här gå, I don't wannaaaa :( Need viljestyrka! Give it to me, give it to me (8) Och dessutom har jag inte ens lämnat tillbaka böckerna från förra året! xD Sista: ÅNGEEEEEEEEEST!

jannis säger:

men du somnar ju inte! its impossible

joel säger:

Då missar ja ju tid me dig

haallå

vill ju se dina ticks näru sover

jannis säger:

hahaha tell me about dom

joel säger:

Haha vadå som en godnatt saga

De va en gång en flicka som hette irene

Hon skakar o rycker o kliar sig när hon sover


joel säger:

mm, om vi ska va änny nuttigare tar vi bort gulan också.


Safetysuit in my heart <3

2009-08-16 00:54:01
Musik ♫ Kommentarer (2)

Måste lägga upp den här, för texten! Inte låttexten utan texten på rutan.


15/8-09

2009-08-16 00:53:26
Allmänt Kommentarer (0)

Hei! Sitter hos Kattis och huntar låtar på youtube. Det går dock åt helvete då jag inte kommer på nåra x) Maggan och Host'en själv sitter på golvet och lägger pussel, vilket oxå verkar gå sådär. Dessutom halvtjafsar jag med en viss person via sms. Det är naaaaaajs. Undra när man ska hem fan, har inte fått nåt samtal än iaf :o

Skulle på The Voice men hade ingen att gå med då Ems fick gäster och jag är lonelyboy och tragisk utan henne :D
Istället har jag suttit här och gjort nada, det AEGER! :(


Tattoos

2009-08-15 03:16:33
Inspiration Kommentarer (0)
Okej, Emma drog mig in i det här. Suit yourself kvinna!
Sometime ska jag fan i mig göra nåt av detta:


- Vristen. Fast inte med kors.


- Nåt på nån sida av nedre ryggen.


- Nån del av ryggen.


- Revbenen.


- Vid.. vad det nu är.

After the sun's gone down

2009-08-15 02:35:55
Allmänt Kommentarer (3)
It obviously didn't go enligt planerna, vi var sena (sorry, my bad), så Laura orkade inte komma. + Alla tältsaker var stängda, så efter nåra minuters lyssnande på MJs musik, drog trion och käkade på Donken istället. Flummigt värre! Därefter vandrade vi runt lite, och Maggan lekte turist och fotade allt hon såg xD På tåget hem satt killen mittemot mig och kollade på mig fett mkt och log, and I was like "Who's this guy?" Tillslut kom det fram att han gått i MIN KLASS, i Rbyskolan. I was like "WTF?!" Huuur kan man inte komma ihåg en ganska goodlooking boy? Makes me think att han gick i nån grupp för dom som inte kunde bra svenska på den tiden. Vilket han obviously kan nu :D Andres-something?
Efteråt campade vi hos Birta och läste en isländsk sexbok, som btw stog brevid bibeln :D

Och min fucking tunga fastnar hela tiden i min tandställning, AJ! :(

von hest säger:

don e nog upptagna me varandra xD

jannis säger:

åsnor hela bunten.
- DON ÅSNOR -


Scrubs

2009-08-14 16:18:12
Filmer & Serier Kommentarer (2)

Har bestämt mig för att äntligen se klart hela Scrubs, orkar inte med massa pauser längre.
Och här är bästa:

Season 4, Episode 11 - My Unicorn
Perry:
I love this moment so much I wanna have sex with it.
Perry, 10 minutes later:
This moment is so great I'd cheat on that other moment from before, marry this one and raise a family of tiny little moments.

14/8-09

2009-08-14 15:43:10
Allmänt Kommentarer (2)
Goddagens! Haha, vaknade av att Heidi skrek "Hunden är hemma!" som en galning, och efter det kunde jag inte somna om. Nu sitter jag och kollar på Scrubs och väntar ivrigt på att mamma ska komma hem, så jag kan beställa min klänning! Vädret är lite knas and you never know when the sky is gonna fall down, så jag väntar lite med att klä på mig och det. And later on ska vi till Ung 08. Om allt går som planerat, träffar vi även Laura där.

My love + accesoar:


Last inlägg for today

2009-08-14 04:13:57
Allmänt Kommentarer (0)
Sitter här och är beroende av min egen mun. Det är faktiskt ganska tragiskt. Mennn jag kan inte sluta bita. I just can't.. Förutom det kollar jag även på Scrubs och väntar på sms, som jag nog inte kommer få. Förhoppningar.nu :( Men nu tog serien slut och jag måste verkligen sova, så jag kommer upp imorn och kan hitta på nåt kul i det vackra vädret. Kanske blir det Ung 08, vi får se. Gonatt på er nu! <3

Let's avsluta med en låt:

Pink - I don't believe you

MIN LÅT!

2009-08-14 03:08:52
Musik ♫ Kommentarer (0)
After a long time of searching, I finally find it!


Elvis Presley - Girls! Girls! Girls!

Skulle dock vart ännu bättre om jag hittat den med Bruce Willis i 'Moonlighting'

Night after night

2009-08-14 01:07:27
Filmer & Serier Kommentarer (0)
Emma och Carina var snälla och plockade upp mig på vägen hem från Stinsen. Thank you for that, btw :D Vi gick direkt hem till henne och kollade på Bride Wars, som var helt okej fast jag trott annat. Och dessutom var Bryan Greenberg very sexy i filmen! (Snubben som spelar Jake, som är med Peyton ett tag, i OTH)

Bryan Greenberg
Bryan Greenberg :*

Scrubs

2009-08-13 18:03:10
Filmer & Serier Kommentarer (0)
This is from Season 8. Jag är bara på 4 :o
 
Oh my god! I can't wait!

13/8-09

2009-08-13 17:33:19
Allmänt Kommentarer (0)
Jäääävlar vilket väder! Det åskar sönder! And I heard it haglade, lite skum timing :o
Just nu sitter jag och kollar på Scrubs som tur är, long time no see :D
Fast nu vet man inte vad man ska göra resten av dagen.. Folk vill aldrig vara hemma hos sig själva, and you obviously can't be outside.. If I hadn't ran out of FANTASI when I was LITEN, kanske jag skulle komma på nåt att göra..

"Molly, Molly, Molly, you lost me at hello."

Living for the night + Nick Lachey!

2009-08-13 01:07:21
Filmer & Serier Kommentarer (0)
När jag äntligen kom härifrån rökte jag vattenpipa med Maggan och Emma, and that's about it.

Kollade på One Tree Hill nyss, och jag dör på riktigt! Fattar inte att jag missat 4 avsnitt, som Nick Lachey är med i!
Irene went like :OOOOOOOOO!!! <3


- Lite knasigt ljud sådära, men höjasej så blire bra (:

12/8-09

2009-08-12 17:45:15
Allmänt Kommentarer (0)
Tjenafan! Kom precis från synundersökningen och jakten efter min kära klänning som inte fanns. Where aaare you?!
På synundersökningen sa dom att jag MÅSTE ha glasögon på mig när jag kör, kul att vara nästan blind (y)

Nu sitter jag och väntar på att bror ska hoppa ut från duschen, så jag kan duscha och göra mig klar inför min date med Ems. Känns lite roligt att han duschar hos oss, lite som old times :D JUSTE! Innan vi kom hem hit, köpte han en Smirnoff ice till mig.. Och påpekade att dom inte är kul och dricka för att dom innehåller så lite alkohol, haha.

Förövrigt är folk asses, Irene gets ångest :(

I don't believe you
When you say you don't need me anymore

So don't pretend to not love me at all

Cause every night

The passion's there

So it's got to be right,

Right?


I can't help but love

2009-08-12 01:43:58
Klipp Kommentarer (0)

- He's just too funny

At the end of the day

2009-08-12 01:42:17
Allmänt Kommentarer (0)

Blev varken Ung 08 eller synundersökning. Det sistnämnda tar vi imorn + legfixning. Samtidigt ska jag ta och kolla skor.
Istället tänkte jag och Ems fota lite i regnet, men det slutade regna innan vi hann så långt, så vi fotade bara i ickeregn. Därefter campade vi hos henne läsandes gamla PA-blogginlägg, vilka minnen säger jag bara :D Vi drack även 20 liter cola, min mage typ exploderade! Har dessutom ätit 3 gånger idag, it's crazy!
Senare gick jag ut med Kattis ett tag and then I came home.

jag och ems sitter och garvar åt gamla saker,
carina: vad är det som är så kul, dela med dig emma!
*ems mummlar saker och är okoncentrerad*
ems: du kan inte garva du kan inte skratta!
- du var inte där, du kan inte garva*


Sounds kinda good

2009-08-11 15:35:56
Musik ♫ Kommentarer (0)
I say you the fucking best.
You the fucking best.
You the best i ever had.
Best I ever had.
I say you the fucking best.

There are certain people you just keep coming back to.
See he's right in front of you.
You begin to wonder; could you find a better one?
Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.
Maybe you want her, maybe you need her,
Maybe you started to compare to someone who's not there.

See I dont understand how youre number one,
when it was just a fling before, now youre the one.
See all I did was blink twice, from my homie to my only
Number one.
You lift me off the ground, I always want you around
I aint gonna let nothing get in the way,
I'll never let nothing get in the way.
You make my nights so bright youre my days.

I need you back in my zone
cos I actaully feel a cant cope on my own.

You took my hand,
You told me it would be okay,
I'm trusting you to hold my heart,
Now fate is pulling me away, from you.

See you,
Breathe you,
I want to be you,
Give me all of you.
Even if the world falls down today you still got me to hold you up,
And I won't ever let you down.

'Cuz you leave me speechless when you talk to me,
You leave me breathless the way you look at me.
You managed to disarm me, my soul is shining through,
Can't help but surrender my everything to you.
I didn't see you coming, you took me by surprise and
You stole my heart before I could say no.

Because I know you're too good to be true,
I must have done something good to meet you.

Nothing can compare to when you roll the dice and you swear your love's for me.

You cool your bed-warm hands down on the broken radiator,
And when you lay them freezing on me, I mumble "can you wake me later?"
But I don't really want you to stop and you know it so it doesn't stop you,
And run your hands from my neck to my chest.

Whenever you're going, you just bring me down
I suggest that all is well, so I'm counting my tears 'til I get over you.

I know you had to go away,
I died just a little and I feel that now you're the one I need.
I believe that I would cry just a little, just to have you back now here with me.
You know that silence is loud when all you hear is your heart
And I wanted so badly just to be a part of something strong and true,
But I was scared and left it all behind.

When you hold my hand, you hold my heart,
When I say I love you, I mean it
Please believe me when I say:
I'll love you 'til the end,
Forever and a day.

I'm on a mission,
and it involves some heavy touching, yeah
you've indicated you're interest,
I'm educated in sex, yes
and now I want it bad, want it bad.
hold me and love me,
just want touch you for a minute,
maybe three seconds is enough
for my heart to quit it.

11/8-09

2009-08-11 14:11:01
Allmänt Kommentarer (0)
La mig halv 6 imorse too, helt galen! Vaknade vid 9 första gången, av att byggarebob & co kom för att fixa fläktar och bajs. Sen vaknade jag vid 13 av att hunden skällde i 100 år. Tuula och Tuula hade tydligen kommit på besök. Blev galen, skrek som en idiot, gick upp och tog med hunden på promenix.

Nu har man duschat och allt, måste bara hitta nåt att ta på mig (som vanligt), och sen blir det utgång med Ems. Jag tror att vi ska till Ung 08, men gud vad vackert väder lixom.. OJUSTE! Den där jävla synsaken oxå! Tror vi ska dit vid 18 :o

Such a lonely night

2009-08-11 00:57:47
Allmänt Kommentarer (0)
Satt och bläddrade igenom mina gamla inlägg idag, när jag upptäckte att dom är mkt intressantare och bättre skrivna än dagens.. Typ roligare att läsa och det. That sucks bigtime, måste försöka gaina tillbaka mina skrivskillz :o

Starting now:
Min dag började 13.44, med att mamma och Heidi städade sönder lägenheten och rensade ut gammalt. Satt och var emo i 100 år, trying to fix whats wrong, tills jag kom på att klockan var mkt och gick och duschade och fixade. När jag skulle ut fick jag för mig att jag kunde gå hela vägen till byn i klackskor. Det gick helt okej, förutom att mina fötter gled åt helvete och jag fick skavsår. Men själva fotsulorna klarade sig utmärkt!
Everest & co var jobbiga och slängde kulor och skedar mm på oss medans vi åt the fabolous "korv med pommes". Och senare rökte vi vattenpipa och vaktade alkis-Jonna och alkis-Mariam, som drog med sig Ricky och Miguel.

Förövrigt ska jag och bror på synundersökning imorn, och sen ska vi kolla vilken körskola vi ska välja. När jag får körkort, (vilket jag har bestämt att få) ska jag och Ems fan i mig cruiza runt i våran high tech bil och ha ett liv!

- Och kul att folk har hört av sig idag.
- And I really screwed up the other night. Sorry bout that, I really wanted you there.

FUCK!!!

2009-08-10 16:18:27
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (2)
I'm not sorry. Well, I'm kinda sorry. For saying it.. But no, not for meaning it. Cause I do. Men om det är annat du vill tro, för att göra det lättare, I'm not gonna blame you. But somehow you're still right. Det är bara så jävla komiskt, you bring me down alot, men allt är så mkt lättare when you're in the world, talking. And I know it's so wrong.. Not fair at all.

But then there's you. The love of my life. The one I can't do without. The one I've been waiting for all my life, who's here now.. The one I wish was more like right. But it wouldn't do any good to let it go, so let's keep it that way. I love you.

And I keep making the wrong decisions, not thinking about the consequences. När ska man lära sig?
Och ursäkta blandningen av språk, men engelska är min bästa vän (sorry ems).

10/8-09

2009-08-10 14:58:11
Allmänt Kommentarer (0)
This is what happens när man lägger sig 6 in the morning!!!! Vaknade typ 30 min sen och nu är klockan 14.39. Måste duscha, klä på mig och äta, och alla vet hur seg jag är. I won't be outta here förrän seeeent, döda mig!
+ Jag skämde ut mig igår, folk att bäst på att svara. Ajaj :/


Dilemmaaaa, att behålla eller att inte behålla? Det är frågan.


Natten är ung!

2009-08-10 01:37:36
Allmänt Kommentarer (0)
Okej roligt vet jag inte om vi hade, men Emsi kom iaf till Kista och vi handlade rakhyvel åt henne och åt makaronilåda hos mói. Därefter promenerade vi till byn och campade med boysen. Sen repleacades alla mot Jonna. Vi satt i parken med Ricky och co, och efteråt gick vi hem till henne och åt toast. Vilket gav mig bästa idén: Ät toast så går du upp i vikt!

8/8-09 Invigning! - 9/8-09

2009-08-09 12:53:51
Allmänt Kommentarer (0)
Igår stressade jag sönder mig letandes efter kläder och skor att ha på mig when going out, från klockan 14 till 21.. I 7 timmar! Jag tror helt seriöst att jag provade allt jag äger xD Och inte ens då hittade jag, så vi vart liiiiiite sena och fick sitta på Nivå hela kvällen, fett tragiskt. Vi lyckades dock få med oss boysen, vilket ägde :D Men det stör mitt liv att jag måste vandra runt med pass! (The Perfectionist in me talking) Och att jag köpte en shotbricka och en fet tequila shot + lite annat, men vart bara lullig. I think I gotta take a break, to be able to get drunk..

Irene fick ragg:
*ler*
*skålar*
- "Hoppas vi ses senare."


Idag tänker jag:
Herregud, skolan börjar om 10 dagar! Varför måste jag börja så tidigt fööör? :o
Nu fick jag ångest, så jag ska gå till centrum och trösta mig själv med ett par klackskor. Puss :(
Senare hoppas jag att jag kan träffa Ems och hitta på nåt riktigt kul :D

6/8-09 - 7/8-09

2009-08-08 15:43:39
Allmänt Kommentarer (0)
I torsdags la jag pussel med Kattis och Jannis, som anlände this day.

Igår kom bestaven äntligen hem! Fatta vad glad jag blev när jag upptäckte detta on my fuzzbook:
bestaven
Det första vi gjorde var att köpa cola (och tuggummi) att skölja ner nåra droppar av tequilan som blev kvar hos mig. VARNING! Inte världens bästa blandning. Efter den minimala mängden av alkohol ville vi ha mer, så vi blev tragiska och drack upp hennes minimala mängd baileys. Vi campade även hos hennes syrra ett tag, lonelyboys with donkenmat. Satt och kollade på nåt übergammalt program i brist på kanalkunskap.
Later on satt vi ute och jag slog min lur gul och blå. Not that it märks (a) och much later ringde mannen min och var gullig. Folk dom spyr while they're on the phone.

- "Varför?"
- "För jag säger så."
- "Och vem är du?"
- "Vem är jag.."
- "Ja."
- "Jag är din man."

5/8-09

2009-08-05 17:02:38
Allmänt Kommentarer (0)

Alåå! Sitter och kollar på tv med Nicole och Maggan. Vi såg 'I know who killed me' för tredje gången, och jag fattar fortfarande ingenting. Knasigaste filmen ever.. Fast sexscenen gillar vi dock haha! :D
Kattis är påväg hit, trots att jag var en idiot igår. Jag borde inte få dricka, spriten gör mig bara ännu mer cp när dagen redan börjat dåligt. Var fett irriterad och allt var fel, helt galen.. 
Nog om det, kvällen började i pizzerian, och vi hade redan beställt allt när jag var tvungen och gå tbx hem och hämta PASSET, för folk stressade mig så jag glömde. Vi tog nåra Smirnoff Ice, och jag ska aldrig ut fan, man blir fattig som en kyrkråtta! Får nöja mig med importvodka x) Därefter gick vi iaf hem till mig och drack drinkar och tequlia i samband med "Jag har aldrig", vilket inte var så trevligt :D Ramlade en gång oxå.
När allt dog sov jag på madrass och min näsa rann sönder sig hela natten. Very freshhhh!


Update

2009-08-04 19:20:49
Allmänt Kommentarer (0)
Helvete vad allt suger. Hittade inga kläder så jag sitter här i tisha och fula shorts. Vill inte det här längre. Mår bajs, riktig ångest, är förkyld och snorig - vilket jag blev på nåt skumt jävla sätt -, vill inte fylla år, vill inte ha folk här och vill absolut inte utan Ems. Vill bara dricka sönder mig, sova och glömma bort hela dagen. But I'm gonna do this anyway, så nu blir det sminkning och skärpning. Please make my day.. XOXO.

Fick dock en tisha och världens gulligaste Me to You-nalle av Kattis, which made it all a little better <3

4/8-09 Födelsedagsbarn!

2009-08-04 16:43:38
Allmänt Kommentarer (0)
Nu är det på riktigt; Irene fyller 18! Vill dock inte bli äldre, om jag fick välja skulle det ta slut här, det här är perfekt. Trodde även att folk hade glömt bort och att jag inte skulle få några gratulationer, men som tur var hade jag fel (a)
Önskar dessutom att Ems var här..

Just nu sitter jag i underkläder och försöker komma på vad jag ska ta på mig. Som vanligt då, haha. Folket lämnade mig och drog till gallerian för 100 år sen, dags att komma tbx nu känner jag.. Sen måste jag käka nånting och vänta på att Maggan bringar spriten, och sen blir det fusk-utgång. Jävla tisdag x) Men nu ska jag gå och rota i garderoben, puss!

Later on

2009-08-04 00:45:05
Allmänt Kommentarer (0)

Nu är klockan över tolv, så grattis Irene!
Hämtade saker från Kattis och åt nyss, och nu sitter vi och dricker vin. It's not exactly me, but it's okay. Vi ska även sjunga lite singstar och störa grannarna (6) Resten får ödet ta hand om, som många gånger förr. Later!

Charlie Harper goes like:
".. Det förstör mitt sexliv! Kan du hjälpa mig eller måste jag spela biljard med ett rep?"

You get it? :D


3/8-09

2009-08-03 20:23:54
Filmer & Serier Kommentarer (0)

Kollade precis på Zack and Miri make a porno, and I know it sounds weird, but it was kinda cute :o
Snart ska jag iväg till Kattis och hämta vin eller något haha :D Later!

Förövrigt vaknade jag över 16 idag :o Och folk i min klass är osäkra på vad periskor heter.


Zack and Miri make a porno
- "Who could it be?"

Klockan två är jag trött som ett as

2009-08-03 02:05:10
Allmänt Kommentarer (0)
Efter städningen drog Maggan hem och Kattis repleacade henne. Vi lagade mat och krigade med att se '17 again' i 100 år då datan krånglade + annat. Det gick dock tillslut, och jag är så kär i Zac, like many times before :o
Och nu är jag så trött att jag knappt orkar skriva. But there's just someone I'm not finished with yet. Puss!

Enligt Joels beräkningar kliade jag min näsa alot while sleeping. Allergisk mot personen ifråga? (6)

Myggbett på rompan är oxå nice! (y)

2/8-09

2009-08-02 19:49:57
Filmer & Serier Kommentarer (0)
Goddagens! Idag har jag (äntligen!) städat halva lägenheten med Maggan. Kul när det är lite freshness. Och dessutom hjälpte hon mig att sortera mina kläder och sånt, nu är det bara underkläderna kvar. Hittade 18 BH:ar! Om inte mer. Can you believe it? Och alla lådor är helt överfyllda med kläder. Spelar ingen roll vilken sort jag lägger vart, alla lådor typ exploderar xD I give you two words: TOO MUCH.

Ingen aning om vad vi ska göra sen, I'll let faith decide.

Igår drack vi som sagt. Riktigt äckligt var det. Sjöng gjorde vi oxå, och Joel ägde mig på Promiscuous :(
Senare försökte jag vara social men råkade somna. Sorry about that.

Kollade på Twilight med Jonna för nåra dar sen. And I can't wait to get to see 'New Moon'. November..


Hello night

2009-08-02 00:44:52
Allmänt Kommentarer (0)
Sitter och dricker med Maggan och Kattis, vi väntar på Musse. Joel kanske oxå kommer, vi får se (:
Är helt död och har feeettt ont i magen, jävla mensvärk! Nu verkar det som att vi ska sjunga, så bye. Kanske skriver sen, puss!

- Tattoo your name across my heart.

1/8-09

2009-08-01 19:10:09
Allmänt Kommentarer (0)
Joel fyller 19 ååår, grattisgrattis! Jävlar vad snabbt tiden går, kan vi inte bara spola tbx till när vi var barn?

Vaknade exakt 14.30. Fast det förstår man ju när man går och lägger sig vid 6, då folk börjar måla naglarna och spela brädspel man inte fattar nåt av, som inte har regler, vid 4 in the morning. Under hela den tiden låg Kattis och sov, envy!
Hittills har jag och Maggan iaf hunnit duscha, epilera benen, kolla en halv film, och städa lite. Och nu sitter vi och funderar på vad vi ska käka idag. Kattis drog till jobbet vid 10, och Jonna drog hem för ett tag sen.

- I still wouldn't be able to touch you. Not even if I could. Not under any circumstances. Not even a little, not even at all..

30/7-09 - 31/7-09

2009-08-01 03:22:33
Allmänt Kommentarer (0)
Igår satt vi hos mig och gjorde absolut ingenting. Kattis la sig tidigt och Joel låg på en matta tills jag somnade, och movade sen till soffan.

Idag var jag först hemma med Jonna. Vi kollade bl.a. på Twilight. Senare kom Maggan och vi gick till centrum och åt. Det tog dock 100 år för mig att bestämma mig för vad jag skulle äta. Tog tillslut Tikka Masala, och smakade Maggans sushi, som faktiskt var helt okej. Såg även Konsum-snubben och dog. Vi köpte chips och skit till filmen vi planerat att se. Senare kom Musse och Kattis och vi kollade på Grease. Lika rolig varje gång, men sen fick jag mensvärk. Haha :(

HAHA Jonna råkade ta en klunk vodka i tron om att det var loka xD

Och Batman för fan! I get it now.. The fan thing.