MJ

2009-09-30 17:35:20
Musik ♫ Kommentarer (0)

Michael Jackson - Speechless


JAG DÖR <3


30/9-09

2009-09-30 17:28:25
Allmänt Kommentarer (0)
Vaknade vid 12 av väääärldens mensvärk. Fysatan vad jag hatar! Haha bäst på att rimma.
Anyway så har OTH oxå börjat, med lite nytt folk och så. Och Jamie är redan 7!
Lucas och Peyton är inte med för tillfället, please come back later?

Snart ska jag till byn och träffa Ems, but before that ska jag duscha.. NU! Puss.

Igår

2009-09-30 17:24:04
Allmänt Kommentarer (0)

Jag och Ems satt hos hennes syrra och klippte smarta saker ur tidningar, vilket jag pratade om förut. Därefter träffade jag min man och gjorde inte så mkt. But it doesn't matter what we do, I just wanna be with you <3 Sen satt jag hos Kattis tills typ 1.30, för mamma bestämde sig för att inte höra av sig, sen promenerade jag hem i mörkret. Hjärtattack. När jag kom hem var jag så trött att jag däckade i underkläder med tänd lampa. Käkade inte på hela dagen heller :(

jag goes bra hörsel;
ems: kate moss.
jag hör: kate mössa.
ems: matt dallas.
jag hör: mc donalds.


28/9-09

2009-09-29 01:01:19
Allmänt Kommentarer (0)
Hittade Joko på tåget när jag skulle till skolan om nån är intresserad. Resten av dagen sög, hade fotografering som sagt och jag vart jätteful. Jävla hals, kommer hugga av den snart. Bajskropp, vill nån byta? >.< Anyway så slutade vi seeeeeent och sen har jag bara suttit hemma OCH DHW HAR BÖRJAT! Får tyvärr inte avslöja något. Såg även Sexdrive, gulligt gulligt :D Och sen fixade jag bilder, och nu tänkte jag äta. HAHA gud vad roligt liv man har (y)

Seriöst..

2009-09-28 02:12:30
Musik ♫ Kommentarer (0)


- Löjligt


Kväälleen

2009-09-28 00:54:12
Allmänt Kommentarer (2)

Kul, IGÅR fick jag veta att vi har skolfoto imorn vid 10, greatness. Jag borde fan sova så jag kommer upp vid ungefär.. ööh, 5 för att fixa mig?! Fett jobbigt har ingen aning om vad jag ska ta på mig, eller hur jag ska ha håret. Fuck vad jag hatar det här!

Idag har jag iaf varit i byn och haft helt galet tråkigt, fyfan alltså. Allt suger utan Ems, ursäkta mig..
Oooch sen så har jag ätit sönder mig så jag mår illa (y) Fast pizzan var jävligt god.


27/9-09

2009-09-27 16:47:25
Allmänt Kommentarer (0)
Halloooj! Mannen min drog hem precis för ett tag sen. We pretty much just slept, tills hunden skrämde skiten ur mig och började skälla. Tänk vad niiiiice att ha nån att sova brevid varje natt! Fett mysigt, me wanna! :( And now väntar jag på att mamma ska komma hem med pizzaaaa, jag dör litegrann när jag tänker på det. Well, det var allt for now, later I guess :*

Igår kväll

2009-09-27 16:40:48
Allmänt Kommentarer (0)
HAHA hade helt glömt bort vad jag gjorde igår tills jag kollade Ems blogg. Så jävla smidig x)

Anyway så skulle jag och Ems till söder och träffa Molly & co, men jag var seg så hon åkte före. När jag blev klar var jag smart och drog med mig Jonna. När vi kom fram och väntade på att kvinnorna skulle dyka upp, upptäckte vi några snorungar som hoppade på där bak på bussar. Utanför alltså. Killarna kan inte vart mer än typ 10-12 bast, helt crazy! Dagens BARN -.- Aaaja, sen hamnade vi på nån skum hårdrockarfest där folk såg ut som idioter. Typ.. killar i tights, get the picture? Sen tröttnade jag och Jonna för att nån äcklig anorexia-kille snodde våran apelsinjuice, så vi drog ut och handlade chips och powerking. Vi fick även en sprite på köpet :D Eftersom vi sen inte hittade tbx började vi fantisera om hamburgare, så vi sprang till BK i hopp om att det skulle kosta 10 riksdaler, vilket det inte gjorde, så vi fick en tia av en snubbe för att "du är så vacker, och för att din kompis e så vacker." Sen kom Carina, och jag hade lovat Jannis lite talkietalkie, så vi träffades på gården och pratade xD Sen kom mamma och hämtade mig vid 4, nice job (y)

Yesterday all my troubles seemed so far away

2009-09-26 15:38:13
Allmänt Kommentarer (0)

Vi hade inget att göra, så vi promenerade till Alitas grav. Jag typ grät ihjäl mig :( Sen ville Maggan hem och vila, så jag och Ems drog till hennes syrras tomma lägenhet med värsta packningen, vi hade allt från PS2 till sprit. Vi drack ur feta vinglas på soffan och lekte gifta. Sen fick vi glada nyheter; Darre skulle ha "fest". Så vi drog såklart dit, dock utan Maggan som kände sig bäng och ville komma senare. Väl där hittade vi folk från Kalles inflyttningsfest, som inte kände igen oss förrän jag satte mig i Ems knä, precis som hos Kalle. Ja blabla det hände massa grejer, jag rev Simon, folk bar oss, och vi bråkade om vilka låtar som skulle spelas. Nångång under kvällen lämnade Ems mig där med grabsen och åkte med armbrytningsmannen för att hämta Maggan. But it was okaay, I had fun :D Och när vi kom till byn träffade jag Jannis, som jag senare började bråka med. Hej jag slog honom 100 gånger och sprang iväg (som den dramaqueen jag är), med honom efter mig. Sen vare jättegulligt(!) och jag sov hos Maggan.

"DU MÅSTE VÄVA MÄRA!"

Btw så vart jag jättechockad över att ytterdörren låg vid köket x)


Dagens roligaste

2009-09-25 00:48:33
Smått & Gott Kommentarer (0)

HAHA jag googlade på Everest Taner, och det kom fram nån intervju från när dom gick i tvåan, HAHA!

Vad är bäst, kung eller drottning?
Imtiaz: Kung. Han har starkare röst än drottningen och hörs bättre på långt håll.
Henna: Drottning, tror jag. Hon kan också prata högt.
Ayan: Prinsessan är bäst!


24/9-09

2009-09-24 23:37:06
Allmänt Kommentarer (0)
Tjatja! Sitter hos Kattis och fryser. Hon pratar i telefon, så jag tänkte skriva lite medans:

OMG vad kallt det var idag, kan knappt tro det! Mitt ansikte höll på att dö direkt när jag steg utanför dörren. Känns som att det kommer bli en jävligt kall vinter, bara 6 grader i slutet av september lixom.. Jag vill inte! :( Anyway så har jag typ suttit här och lagt pussel hela dagen. Det börjar bli ganska svårt nu, nästan bara svarta bitar kvar :o But we'll make it! Jonna och Maggan var förresten också med oss ett tag. Och sen så har vi även varit ute, trots kylan. I mean, folket måste ju få röka -.- Träffade även mannen min och Joel en snabbis.

Och jag har studiedag imorn, så jag sover här :D Nu ska jag fortsätta med pusslet, puss :*

Bajs

2009-09-24 00:56:17
Allmänt Kommentarer (0)

OMG, det är nåt knas med vårat kylskåp, allt har fryst till is och blivit stenhårt (daah)! Och jag är typ skithungrig, sitter och käkar bröd utan pålägg, fett nice asså :D And now I'm thirsty too..


23/9-09

2009-09-23 23:46:19
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (0)
Heeeeeeeeeeej! I'm actually not this happy. Not happy at all. Jag är irriterad. Så irriterad att jag faktiskt vill gråta. Kan inte ens förklara vad jag vill göra med folk. OHMYGOD, får jag slå sönder nån? Och btw, jag lovar, jag har inte damp.

Här gör man misstaget och säger att man kan fixa bättre, and you still don't change!!!!! Fan vad jag suger egentligen. Jag vill ha bättrebättrebättrebättrebättrebättrebättrebättre. Kan jag inte få nån som är en blandning av er? Som är the love of my life, men samtidigt världens bästa kille. För det finns inte i dig. I'm sorry but it's so true, you're not there yet. Folk är fortfarande i sina grabb-faser, undra när det går över.. I'm not gonna wait forever, I can feel it. And this is not getting better, för jag får ju inte tjafsa. Herreguuuuuuuuuuud jag kommer explodera av tankar.

Anyway så började min fotolektion 14, så jag fick sova till 12. Först gick vi runt i Fridhems och frågade folk om vi fick fota dom (med systemkameroooooor), fast sen gav vi upp och gick vi tbx till skolan, och jag nöjde mig med Alex. HAHA tog typ 100 bilder, helt underbart :D Efter skolan åkte jag till byn med min modell och där spenderade jag hela kvällen. And now I'm home och är lack, som vanligt. This can't be good.

Bäst(is)

2009-09-23 03:42:34
Allmänt Kommentarer (0)
DAGENS HÖJDPUNKT

joel säger:
Get me one
haha im desparate
:o
jannis säger:
pictures in my head
joel säger:
HAHAHA OKEEEEEEEEEEEEEEEJ

I JUST WANT BANG BANG BANG

2009-09-22 23:11:11
Musik ♫ Kommentarer (0)

Hittade även en "bättre" version:


22/9-09

2009-09-22 23:09:17
Allmänt Kommentarer (0)

I just couldn't do it. I couldn't go to school with a hjärttyg, helt omöjligt.. Ska inte gå på sylektionen imorn heller, men måste dock gå på foto! :D Får köpa nytt tyg i helgen fan. Måste köpa skor och en halsduk med..

Nu till dagen;
Gick ut och träffade Bruno vid 5, därefter kom Joel, Nico och ALEEEEEEX! Finally, säger jag bara. Vi satt ute hela dagen, fast Nico och Joel försvann nångång. Senare kom resten av gänget och vi konverserade vidare.
HAHA I cried a little too när jag tänkte på Alita som dog igår, nån dum jävel körde över henne eller nåt :( RIP.

Now I'm home lyssnaing på I JUST WANT BANG BANG BANG!


I should be sleeping

2009-09-22 03:10:20
Allmänt Kommentarer (0)
Sitter här och pratar minnen. Inte mkt minnen, men lite saker bara. Some things I miss, I would like to go back and erase lite grejer and change allt som vart fel. Menmen, det är lika bra att bara att bita ihop och gå vidare. Finns en grej jag aldrig kommer glömma, borde nästan gå i terapi fan..

Anyhow så borde jag sova, börjar fucking 8.30 imorn! Ska antagligen börja sy min fula skjorta oxå >.<

Twilight - New Moon

2009-09-21 17:48:13
Filmer & Serier Kommentarer (0)

Ny trailer


JAG DÖÖÖÖR, kan det bli 20 november nununu?!


21/9-09

2009-09-21 17:47:15
Allmänt Kommentarer (0)

Hejjjj, ingen skola idag heller. Skulle till läkaren och kolla min mage, men sen tänkte jag att dom kanske skickar mig till sjukhuset (som Kattis) and I can't take that. The thought really freaked me out.

Och jag behöver tyg till skjortan tills imorn, så mamma köpte nåt med hjärtan på! Tragisness!
Aaand förövrigt sitter jag och kollar på House MD. Haha, olika varje dag. Mycket att kolla på som sagt.

OCH JÄVLAR, Kattis fyller 19 om 2 dagar! Gotta get something nice for her, but what?!


It's gonna be a long night

2009-09-20 23:21:17
Allmänt Kommentarer (0)
Idag har jag bara suttit hemma och nördat mig framför massa serier. Man måste ju hinna ikapp. Duschade nyss och nu äter jag apelsin med min söndriga mun. Måste sluta förstöra den med, just dont know when yet. Funderar även på att epilera benen, vilket vore jävligt bra och göra innan man ser ut som en grottmänniska. Menmen, nu ska jag fortsätta kolla på Heroes, later :*

SUPERNATURAL, för kul x)

Silent-treatment

2009-09-20 23:18:03
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (0)
Jag och mannen beslutade oss för att inte prata över huvud taget, dagens smartaste drag. Han hette dock nåt jättegulligt om att jag var speciell, så jag var tvungen och slänga in ett hjärta.

Förövrigt tycker jag inte om mig själv for depending on him so fucking much. Om allt är bra mellan oss, då mår Irene bra och drygar sig inte, så det blir inga konflikter. Men om saker däremot är bajs mellan oss, då blire andra världskriget mellan mig och någon. All min energi går åt det här, kärlek. Allt jag gör beror på hur kärleken är för stunden. Jag bryr mig för mkt och är för paranoid. It's actually driving me crazy. And Kattis too, apparently, då jag fick en utskällning för ett tag sen. I've gotta do something about this.

igår kväll - 20/9-09

2009-09-20 13:29:55
Allmänt Kommentarer (0)

Kvällen hos Molly gick überbra, först var jag lite nere pga min mage men det löste sig tillslut. Jag hoppade dock lite för mkt och flög in i tv:n 200km/h, och slog därefter huvet i en hylla, och tillslut ramlade jag in i väggen och stog där 10 år och försökte komma på vad som hände. Mitt huvud gick typ sönder btw. Kvällen innehöll in fact massor av ramlanden; det var nån man som följde efter Maggan och Jonna när dom skulle handla chips, så Maggan fick panik och ramlade utanför porten, and later när vi kommit till byn lekte hon smart i mina klackskor och fastnade nånstans i marken, gjorde en piruett och ramlade på rygg mitt i centrum xD Anyway så försökte folket även göra moonwalk och alla fick stickor i fötterna, och Ems bröt 2 naglar under kvällen. HAHAHAH jag flippade på Molly för att jag trodde Ems skulle dö av skateboard eller nåt. Vi försökte även få dit Alex & co, menmen maybe next week. Sen spenderades det lite tid i Mollys badkar oxå, alla låg där med röda läppar. Natten spenderades dock ändå hos Maggan, trängandes med henne och Jonna. Jag fick såklart ligga i mitten och ta lite av bådas täcken, vilket slutade med att Jonna drog åt sig sitt (tjejen har ingen koll på vad hon gör när hon sover), och jag stoppade in mina ben under Maggans. HAHAHA vi vaknade typ 7 på morgonen av att Jonna låg typ i mitten och Maggan höll på och ramla ut.

jag och Ems står i toaletten,
Molly: Irene! *letar*
Jag: Göm dig! *kollar på Ems*
*båda hoppar in i badkaret så det brakar*

I go like "Trångt! Som fan. Som att ligga i en tunnel för katter!"

Jonna ligger som en idiot och Maggan ramlar nästan ut ur sängen;
Maggan: Men rulla in henne bara! *börjar rulla*
Jonna: Tack.. *sarkastisk i sömnen*

vi ligger i sängen och Maggan beklagar sig över sin söndriga fot;
Maggan: Kommer få ligga hela dan igår.

Idag har jag precis kommit hem. Eller precis för 30 min sen haha. Maggan och Jonna skulle sola solarium, and I wasn't up for it right now. Jag är trött och vill sova, men gissa vad jag gör! Eller nej gissa inte, jag tjafsar med min man. OOOOOOOH I LIKE IT >.<


19/9-09

2009-09-19 18:21:29
Allmänt Kommentarer (0)

Shalom ppl! Precis när jag och Ems började känna oss lite miserabla över dagens planer, smsade Molly och bad oss åka till henne ikväll (kuuul att springa runt på stan, me like alot :*), så nu är vi hos mig och fixar oss (like that's even needed). Jag har en svart grejs som jag täntke ha gula klackar till, vi får se how it's turns out. Och nu ere bara Maggan som fattas, den segaste saken.

Innan allt detta satt jag och kollade på Fringe, i mitt hjärta det med. Herregud, kollar på för många serier samtidigt, kommer typ blanda ihop allt snart xD

Skriver senare om jag kommer på nåt. Kiss kiss.


Friday night

2009-09-19 01:47:47
Allmänt Kommentarer (0)
Min fredag var väl inte världens bästa, men den dög. Maggan kom och hämtade mig vid 18 och vi åkte till byn och handlade på Jordan, vilket var dagens höjdpunkt (a) Vilken blick alltså! Sen satt vi hos henne and I'm so jealous of her Tempur-madrass! Åkte även en sväng till Bromsten (precis där vi gick vilse) med Birta för att hämta Leon från nån fest. Han var utklädd till Jokern och Maggan fick panik när hon såg honom, oförglömlig reaktion :D Systrarna dog åt finska språket och vi var mobbade och hade Lady Gaga på högsta volym. Senare vandrade vi bara runt och pratade bajs.

Och jag tror/vet att andra Maggan pissade bakom kontainerna efter deras gårdsfest! Alkis..

Scrubs

2009-09-18 17:25:53
Filmer & Serier Kommentarer (0)

I totally want this song:


Garfunkel and Oates - F*** You


Ted är lite tragisk <3


18/9-09

2009-09-18 17:23:05
Allmänt Kommentarer (0)

Tjo! Vaknade 14.30, ganska tragiskt. Är dock fortfarande död. Och vill ha nyponsoppa. How can you not like it? :o Anywaaaays så är det fredag, vilket aeger! Ska ut och leva, vilket jag inte gjort på en heeel vecka, interesting interesting..


Scrubs

2009-09-17 18:11:01
Filmer & Serier Kommentarer (0)

Sorry, jag är besatt.










Keith: Babe, I like this tuxedo more than the one you picked out.
Elliot: Yeah it looks really great Keith, you know if you're sawing me up at the alter and yelling Abra cadabra!
Keith: But it's comfortable..
Elliot: You think that I'm gonna be comfortable in my five inch heels and my ribcrushing corsett and my nipple tape?!
Keith: *funnyface*
Elliot: There will be no poppers in my wedding photos, Keith!
Look, you have to remember this is probably gonna be the only time that all of our closest friends and family are gonna be all together in the same room. This wedding really isn't about us, okay..?
IT'S ABOUT ME! Now come on, focus, there's no YOU in wedding!


17/9-09

2009-09-17 15:10:35
Allmänt Kommentarer (0)
Jävlar vad snabbt tiden går, snart oktober ju! :o Anyway så mår jag fortfarande knas och har inte varit i skolan. Fan mig.
Fixade iaf precis min iPod, finally rensat bort all skit. Nu känner jag att jag dör om jag inte får i mig nånting, so hear you later :*

Stupid brain

2009-09-16 21:10:10
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (0)
God I feel like something's wrong. Jag lovade ju att ha tillit och inte vara paranoid, men dom senaste dagarna har varit knas and now, I just don't know.. And I can't trust that you'll always be here, I can't take you for granted. I can't do that, I can't let myself get hurt again, so I'm preparing for the worst.

And if you read this: I didn't say anything cause you hate fighting.
Och jag tror på riktigt att jag inte ska vara inloggad på msn längre. Offline it is, cause it doesn't hurt.

16/9-09

2009-09-16 19:12:33
Allmänt Kommentarer (0)
God I'm like so tired, vaknade vid 7.30 av nervositet, och lyckades inte somna om. And god I've done it like a million times today! :D Har inte ens hunnit käka.. Inte för att det finns nåt att käka, modern min kommer hem vid 20.
Kollade precis klart det som finns av Weeds, och nu sitter kollar jag på Scrubs, again. GONNA FAALL ASLEEP.

"Jag har iaf tvättat händerna!" *luktar på mina* ".. Det har inte du gjort!"
Låter så jävla fel! This was about tvål xD

"Jag kommer gå sönder!"
"Då bygger jag upp dig igen.. Vad troru du är, lego?"

Och min tröja luktar gott :D

Mooovie

2009-09-16 00:26:15
Filmer & Serier Kommentarer (0)

Kollade btw på Aliens in the attic (They came from upstairs) för nåra dar sen. Sparks är för gullig :*




Natti

2009-09-16 00:15:56
Allmänt Kommentarer (0)

Sitter här i en handduk, med massa pengar framför mig. Vet inte varför jag sa det, råkade bara se det nu. Sprit har vi oxå till hands. Men nej blä, inte ikväll. Känner mig riktigt död och jag ber till guuud att jag mår bättre imorn. Försökte faktiskt få i mig en massa C-vitamin under dagen, vet inte om det hjälpte heller. GOD I GOTTA GET THIS OUT OF ME.

Lyckades dock ta mig till centrum förut (ville svimma), och fick med mig 3 tröjor och lite shit från apoteket. Sen har jag bara tyckt synd om mig själv och kollat på Weeds. I mitt hjärta säger jag bara :D


Pomeranian

2009-09-15 14:38:06
Klipp Kommentarer (0)


Gud vad jag dör!


Greys Anatomy

2009-09-15 13:22:56
Filmer & Serier Kommentarer (0)



Sorry for ruining it, men Izzie lever! :D
Inte riktigt som jag trodde och skrev här


15/9-09

2009-09-15 13:19:29
Allmänt Kommentarer (0)
FAN! Nu har man ont i halsen oxå och vill/kan inte gå till skolan. Jag vägrar bli sjuk, väääägrar! Sitter hellre hemma i en vecka och blir av med det här, än gör det värre. And I need to be frisk for tomorrow. Skulle till TheStudio idag, men det verkar inte heller funka. Shit har typ avbokat 5 gånger eller nåt. Sen jag var i Finland iaf.
Dör av hunger oxå. Ska fan gå och gurgla lite saltvatten eller nåt. HELVETE.

14/9-09

2009-09-14 23:16:32
Allmänt Kommentarer (2)
Vaknade vid 14, så det blev ingen skola idag heller. Efter några timmar la Ems en "Jag vill dricka" så hon åkte hit and we did. Sen åt vi oklar pizza och promenerade till byn, vilket var boringness. Senare gick jag till Kattis och la pussel. And now I'm home, once again. Jättetrött.

Nighty

2009-09-14 01:59:55
Allmänt Kommentarer (0)
Gick inte ut förrän vid 19, tråkigt var det dock. Senare la vi pussel hos Kattis, vilket gick jävligt bra. Sen kom Crille och Virre oxå. Sen har jag bara suttit här och haft kul med min webcam (a)

So true

2009-09-13 17:43:47
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (0)

They'd been friends for years,
and they knew eachother better than most,
but she'd always been off limits,
and he'd never been part of her fairytale.
Until one night, when she needed him the most,
he was there for her, in a way they never expected,
and this began a new story between the two;
unexpected, messy, scary and new, but one that will never be forgotten.


13/9-09

2009-09-13 12:49:42
Allmänt Kommentarer (0)
Vaknade för 48 min sen, har hunnit äta och göra lite tråkiga tester på fb. Jag vill ut, men folk sover säkert. Söndagar suger häst. Men nu pratar jag med Bruno, and we're going out soon. Finally. Nu ska jag duscha, puss.

12/9-09

2009-09-13 01:56:09
Allmänt Kommentarer (0)
Jaa idag har jag suttit hos Jonna och typ.. lyssnat på musik och ätit ost-toast. Kvällen avslutades med pussel och Ben & Jerrys hos Kattis. Nu sitter jag hemma och kollar detta.

Dolly

2009-09-12 15:09:58
Allmänt Kommentarer (0)



asså aw, hittade en gammal bild på älskling :*


11/9-09 kväll

2009-09-12 13:28:35
Filmer & Serier Kommentarer (0)

Promenerade till byn vid 21, vilket var jävligt dumt då det var helt kolsvart ute + jag valde läskigaste vägen ever. But I made it! Gick till Ems och kollade på Madagaskar 2. Riktigt rolig var den :D Efteråt satt jag på gården med gräbsen och blev misshandlad av min man, vilket var bra för det var jävligt kallt x)



Roligaste 1.00 - 1.15 & 2.14 -2.17


mihi.se

2009-09-11 16:26:00
Allmänt Kommentarer (0)

Hittade världens gulligaste örngott
Klicka på bilderna för att komma till sidan

 
Resten finns här


11/9-09

2009-09-11 16:18:20
Allmänt Kommentarer (0)
Hello jag försov mig once again. Gick till centrum och kollade på när Jonna åt haha. Nu är jag hemma och ska duscha, and then ska jag träffa Maggan och hitta på nåt. Muppen Ems ska fucking bada! Ute! Bli inte sjuk, snälla. Puss puss!

Jag dör litegrann :*

2009-09-11 00:33:22
Musik ♫ Kommentarer (0)


Sia - Breathe me


Cold Play - God Put A Smile Upon Your Face


La Roux - Bulletproof


La Roux - I'm Not Your Toy


Paramore - We Are Broken


Cold night

2009-09-10 23:34:40
Allmänt Kommentarer (0)
Kom hem nyss med helt iskalla och sega händer. Kan knappt skriva. It's like Antarktis outside all over again. Om det här är kallt, vill jag inte ens veta hur det kommer vara i vinter :(
Nu till saken: Träffade Ems i byn och vi bestämde oss för att ta en promenad. Vi gick mot spånga och på nåt sätt lyckades vi hamna nånstans åt helvete och gå vilse. Vi vandrade runt och gick i cirklar i mer än 2 timmar, och tillslut ringde vi Joel och bad om Eniro-hjälp. Han försökte förklara saker i 30 min och kom fram till att vi var i Bromsten. Hur i HELVETE går man vilse i Bromsten? Tillslut kom Ems iaf på att vi kunde vandra tbx längs bilvägen. So we did, och hamnade i Spånga igen. Sen ruttnade vi på gården med Jannis.

I go like: "Vi har gått i cirklar och fyrkanter, vad du vill!"

10/9-09

2009-09-10 17:23:53
Allmänt Kommentarer (0)

Hellooo, idag hade jag bara en lektion, som var Svenska :D Efteråt åkte jag till Kista och träffade Kattis. Vi åt och dog av mättnad. Sen kom älskling hem till mig. And now I'm alone and hungry. Ska probably till byn sen och träffa Ems :)


A night full of städning

2009-09-10 00:16:59
Allmänt Kommentarer (0)
Herregud, har städat hela dagen och det ser fortfarande stökigt ut..
Har faktiskt inget att skriva förutom att älskling är bäst <3 Och imorn blir det grejer!
Puss

9/9-09

2009-09-09 16:16:20
Allmänt Kommentarer (0)
Okej, Ebba ska inte sova här idag, utan imorn. Hennes moster kommer tydligen, so you do the math. Kul, nu får man sitta här själv hela kvällen! Om man inte skulle dra ut då.. Vi får se hur det blir.
Förövrigt gick jag till skolan vid 14, men skippade lektionen ändå. Nödvändigt. Men nu ska jag städa rummet, byta lakan och sånt och äta! Hear you later :*

In the middle of the night

2009-09-09 02:25:45
Allmänt Kommentarer (0)
Tjotjo! Kom hem nyss. Hängde i byn tills lite över tolv, då vi glömde bort tiden. Vi spelade kort och lite sådära. Folket promenerade hem med mig, varav en var flippad. Mannen min bar mig även en bit, sötapa <3

HAHAHA skulle på toa hos Kattis när hon plötsligt skrek "Äiti, meijän vessa haisee!" Gissa om jag kunde kissa? Satt där i typ 10 min och dog av garv xD

OCH MIN HALS ÄR LILA!!!!!
Skriver mer imorn, gonatt

Final Destination 4

2009-09-08 17:27:57
Filmer & Serier Kommentarer (0)

OH YEAH, det kommer en till!


8/9-09

2009-09-08 15:34:47
Allmänt Kommentarer (0)
Somnade nångång vid 3, och enda anledningen till att jag gick upp imorse var ALEX. If we did this more often, skulle skolan gå suveränt! :D Anyways så sydde vi typ hela dagen, och jag var död och kände mig som ett lik. Efter skolan hade jag möte och nu sitter man hemma och hungrar ihjäl.
Och Ebba ska sova här imorn :D <3

Liar liar

7/9-09

2009-09-08 00:29:44
Allmänt Kommentarer (0)
Idag har man vart i skolan och gjort klart skjortkragen! Och pratat sönder med folk. Ebba bara övergav mig :( Efteråt hade jag möte i en timme och därefter kollade jag lite i H&M, så jag kom inte ifrån Fridhems förrän vid 17. Drog till Maggan, vi åt i grillen och senare kom Ems och vi tog nåra shottar och vandrade till Tensta. På vägen hem hittade vi en cykel, som saknade en pedal, som Ems parkerade på gården. Sen kom boysen och vi gick på promenix med Rex. Sen hittade jag Kattis och folket övergav oss. Vi pratade om lägenheter och jobb med hennes mamma, and I really wanna move out. Now, now, now! Och imorn åker jag till skuulan med Alex! :D

On a night like this

2009-09-06 23:46:45
Allmänt Kommentarer (0)
Vilken jääävla tur att jag bestämde mig för att duscha just då, för nån tid efter det skrev brorsan att jag skulle "ut om 2 min" för att dra på bio med honom och farsan. Hann inte ens äta frukost! Tuula vägrade låta mig gå på tom mage så hon gav mig en rostbiffsmacka, som jag heller inte hann käka upp. Vi skulle käka på Donken men det var fett med folk så det blev inte heller av. Magsäcksförminskning.nu! Vi såg iaf District 9, som handlar om utomjordingar och är väldigt väldigt braig. I börjar dog man av garv och sen blev det lite seriösare.
Därefter fick jag och bror skjuts till byn, var jag träffade Maggan och boysen. Efter en stund var det dock bara kvar Maggan och Jannis. And along came Kattis. Sen åkte jag hem och min man är världens gulligaste :*

6/9-09

2009-09-06 15:20:11
Allmänt Kommentarer (0)

Nu sitter man hos Kattis helt ensam och gör Facebook-tester. Utan huvudvärk! Måste fan käka innan jag avlider. Vad ska jag säga? "Hej får jag äta?" HAHHA! Duscha vågar jag däremot. Och nu blir det lite blandat här men orkar inte tänka. Skulle träffa pappa vid 16, men det verkar ju inte riktigt som att det kommer hända. Men nu ska jag duscha, hear you later!


4/9-09 kväll - 5/9-09

2009-09-06 15:14:30
Allmänt Kommentarer (0)
Ursäkta min seghet, men har varit lite upptagen med krökning.

Meen iaf:
I fredags kom jag inte på nåt att göra så jag drog till byn vid 21 och väckte Maggan. Folk dom sover hela dagarna. Vi hittade boysen i porten och bestämde oss för att störa skiten ur dom. Men det gick ju förstås åt helvete, så vi gick och la oss på fotbollsplanen istället. Därefter gick vi och mötte Jonna, och även Kattis kom. Hon hade suttit och savat en flaska åt Alex i 100 år, och eftersom han aldrig hämtade den drack vi upp den (a) Det blev dock liite för mkt för mig, då jag actually örfilade mannen min. Och sparkade. Och tjafade med, vilket ledde till tears. Somnade på Kattis golv and she was like: OMG du luktar min pappa.

Igår satt jag och Maggan hos Ems (på dagen!) och drack. Jag fick tyvärr inte tillräckligt mkt och blev trött. Mitt huvud höll även på att explodera. Efter ett tag drog vi till Skinnis och kollade på folk som hade nollning. Sen vart det tråkigt så vi började vandra runt och Ems lekte Batman med Mollys filt. Hon ramlade även av en hög stol på Donken och bröt arslet. När vi kom hem blev det lite roligt, och sen hängde jag med boysen + Rex tills Kattis kom. När vi gick in kollade vi på MUUUUMIN på svenska, vilket suger.

JUSTE! Tågen var bajs så vi fick ta ersättningsbuss från Västra och promenera en jävla massa.

4/9-09

2009-09-04 14:28:17
Allmänt Kommentarer (0)
HELLOO, I AM LINDSAY LOHÄÄN och jag fyllde år för en månad sen. Oh yeah, 11 månader kvar till nästa gång (y)

And omg, I'm like crazy! Tänkte gå och lägga mig vid 4 (too late, I know), men sen kom jag på att jag hade en hamburgare kvar att käka, so I did. Helt galen.. Aaand I didn't get up this morning. Fortfarande helt död fan, feeling like a zombie.
Och idag måååste vi hitta på nåt kul att göra, vilket verkar gaaaaanska omöjligt.. I need a miracle.

Late, but not too late

2009-09-04 01:46:02
Allmänt Kommentarer (0)
OJOJ, sena bananer!
Efter min 2 timmar långa, extremt(!) tråkiga design-lektion var slut, jallade jag till byn för att träffa Kattis och fixa hennes hår en snabbis innan jag skulle träffa far och broder1 och broder2. Eftersom jag hade galet bråttom efteråt, köpte vi mat på grillen och käkade nere på perrongen väntandes på tåget. Träffade folket på Mariatorget och vi åt på kinarestaurangen där. Det pratades om nästan allt mellan himmel och jord. Typ Maire, skolan, mamma, piratebay, filmer, jobb, rinkeby, kebaben i årsta.. Yeah, you get it.. Och under hela tiden vi var där kallade han mig för gumman, hjärtat och älskling. Och tog på mina kinder. Och sen körde han hem oss och lovade att köpa en TV till mói (a) Vi bestämde även att vi och broder1 ska på bio på söndag. He promised we'd keep it touch. So it's getting better. I GOT MY DADDY BACK! <3

JUSTE!
Det spelar ingen roll om man laddar ner eller kollar filmer på nån sida, det är ändå lika olagligt! För man laddar ändå ner temporary file (lärde jag mig igår). Jag som tyckte att icefilms var världens bästa idé :(

Pappa: Vad vill ni ha? Kina? Turk?
Jarmo: Kinaturk!

Jag krigar i baksäktet för att krama André i framsätet;
André: Du behöver inte om du inte orkar.
Jag: Jofan! *lyckas få till en kram*
André: Ha det bra lillasyster.. *kram*

Senare på kvällen satt jag hos Kattis tills mamma kom och hämtade mig. Och preciiiiis när jag kom in genom dörren fick jag ett "Om ni ska ut, kom till gården."-sms. And I was like: FUCK! Så folket plockade upp mig och Kattis med bil och vi åkte runt tills typ 2, kuligt kuligt.

3/9-09

2009-09-03 10:28:21
Allmänt Kommentarer (0)

Morning ppl! Not much to say förutom det, och att jag ska till skolan vid 11. Wiiiie! Åh trött :(

OJ! Kom precis på att vi ska träffa farsaaaan idag. Lite läskigt, kommer typ svimma. Eller tom dö. Vet inte ens vad vi ska göra.. Vad finns det att prata om efter 6 år lixom? Ohmygod, this is so weird..


Scary Movie 3

2009-09-03 00:42:16
Filmer & Serier Kommentarer (0)


CJ:
Shit, my aunt Shaneequa used to live over there! But that bitch got evicted though. 
Mahalik: What for?
CJ: Mice.
Mahalik: Mice? I thought she had rats?
CJ: No, rats are outside, mice are inside.
Mahalik: But what if a mouse goes outside does it become a rat, and if a rat is in the house, is it a mouse?
CJ: I ain't seen no mouse outside. That's what I'm sayin'.
Mahalik: That's because it's a rat, fool!
CJ: Damn! You mighta just made a fact. That's some real shit right there! A-Ha!



Mahalik: I heard Jamal from 90th street watched that tape last week and this mornin' he woke up dead!
CJ: How the hell do you wake up dead?
Mahalik: Cause' you're alive when you go to sleep.
CJ: So you're telling me you can go to bed dead, and wake up alive?
Mahalik: You can't go to bed dead! That shit would've been redundant.
CJ: No it would'nt, cause' you can go to bed and not be dead, and you can die and not be in the bed.
Mahalik: But you are in the bed. That's how you wake up dead in the first place fool!
CJ: Damn! that's some quantum shit right there man! You should be teaching classes!



Mahalik: She told me that she heard a zombie going through her trash the other day. The next morning, she turned up missing.
CJ: What? Okay, back up. How in the hell do you "turn up missing"?
Mahalik: 'Cause nobody knows where you are, when they realize you ain't there!
CJ: So you telling me that you can appear and disappear at the same time?
Mahalik: No, man. You can't appear and disappear at the same time. The bitch ain't David Copperfield! 
CJ: Mmm. No, no. But you can't be gone from one place and show up somewhere else entirely. So when you turn up, you're never missing. And when you're missing, you never turn up.
Mahalik: Unless... you a zombie.
CJ: Damn! Hey, that's some plausible shit right there. You should blog about that.
Mahalik: I'm gonna put that on MySpace.
CJ: You do that!


Kvällen

2009-09-02 23:18:25
Allmänt Kommentarer (0)

Tjohoo again, kom hem nyss again again. Promenerade till byn vid 19 och var lonelyboy med Alita i typ en timme(!) while waiting på Maggan. Plötsligt dök Bruno upp och jag fick min halleluja-moment. Därefter drog jag ut Jooooel, som tyckte det var jätteboring och drack en öl och gick sedan hem och sov. Emma joinade oxå med en tallrik med mat, och Maggan utan. Och till slut kom Kattis. Och sen kom Jannis och jag drog hem. Roooolig dag!

"Jag har svällt hela dan!"


2/9-09

2009-09-02 17:05:06
Allmänt Kommentarer (0)

Hejjj, kom hem för ett litet tag sen, och hoppade in i duschen DIREKT när jag kom in genom dörren, helt äckligt väder ute.

Vaknade vid 10 av nån konstig anledning så jag hann bara till sy och foto. Jag och Ebba garvade sönder oss åt delar av Dance Flick och läraren hotade att sära på oss. SKÄRPNING! Slog även sönder mig downstairs. AJ!
Och alla stirrade när jag och Molly kom försent till fotolektionen. Alla fotade varandra och senare skulle vi till datasalen för att fixa, men vi gick vilse and the same thing happened xD Vi skulle iaf göra en klasslista av bilderna på PS, and I was like fööör efterbliven och flyttade bilderna 259 gånger.

På tåget hem tjafsade jag med en man som klagade på att jag hade fötterna på bänken. Sen bad han mig gå nån annanstans om hans åsikt störde mig. Fettsynd.


Nästan natt?

2009-09-01 23:15:28
Allmänt Kommentarer (0)

Yayness, BABA ringde och vi kom fram till att vi (+ Jarmo och André) ska ses på torsdag efter hans läkarbesök *längtar* Är bara lite rädd för att han ska lämna mig igen, får vara beredd så det inte blir alldeles för jobbigt.

Förövrigt har jag hängt med Maggan och Alita (katten) idag. Vi promenerade runt Tensta-ängen och Alita följde glatt med. Efteråt campade vi med Joel och Bruno, och senare kom resten. När dom lämnat oss gick vi och träffade Jonna. Såg även Teo nångång under dagen, me like! :D

Nu sitter jag här och skickar musik till Ems. Ska troligtvis även äta och leta fram min jääävla kamera och mina jääävla glasögon som jag tappat bort nånstans här in the mess >.<


jannis säger:

hallå, vem troru jag är?
don åsna säger:
Irene
min älskling


Senare mot kvällen

2009-09-01 17:59:11
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (0)
Jahapp, var i gallerian med Jenny och gissa vad som hände! Fadern min ringde, och han har tydligen samma röst som förut. Han frågade hur jag mådde och sånt, och om han kunde hämta mig från skolan imorn, just like old times. När vi la på sa han "Hejdå gumman." Allt detta fick mitt att dö litegrann och ville gråta, but I didn't. Vi får se hur det blir.

Nu ska jag ta och käka och sen ska jag nog ut. Ont i magen :(

På dagen sådära

2009-09-01 14:50:09
Filmer & Serier Kommentarer (0)

Kollade precis på Dance Flick. Lite rolig sådär, men sääämsta filmen!


1/9-09 SEPTEMBER FFS!

2009-09-01 11:54:40
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (0)
Haha, jag sa ju att jag skulle fått meddelande av kvinnan when jag loggar in. Pappa har tydligen sagt nåt om att jag är kopia av min mamma fast mörkare. Is that true? Kan inte se det själv xD Hon sa att han har sparat min facebook-bild på sin data. OFTAAAAAAAAAA MAN INTE SKRIVER xDDDDDDD

Nog om det, vaknade typ nyss och duschade. Hinner inte till skolan, sista lektionen börjar fan kvart över.
HERREGUD, måste äta! Har varit hungrig sen igårkväll. Bon appétit!

AND OH, I LOVE WHEN HE WRITES BOOKS!