20 sept - 21 sept - 22 sept - 23/9-10

2010-09-23 23:29:42
Allmänt Kommentarer (0)
I måndags var jag helt död efter allt drickande och festande, så jag kom inte upp och stannade därför hemma från skolan. Låg i sängen och var halvdöd hela dagen.

I tisdags.. pretty much the same thing.

Igår fortsatte jag på min skjorta från 2an som aldrig blev klar. Nu är det bara knapphål och knappar kvar. Och lite av manchetterna. Efter skolan kom mannen hem till mig. Vi kollade på Wrong Turn 3 och typ halva Cop Out och åt chips. När Kattis slutade jobba kom hon och hämtade honom, vid 22. Efter det satt jag bara och ruttnade, och sen gick jag och la mig.

Idag hade jag väckning på 10.15, men vaknade nästan prick 10. Konstigt. Var så trött igår att jag somnade med strumporna på, fast tog av dom nångång vid 03 ;o

Sen gick jag till skolan, laborerade lite, kom hem, var hemma i en timme, gick till gallerian och träffade Kattis, som fyller 20!!!!!, åt hamburgare och därefter friterad banan - som jag velat ha i 6(!) år! -, handlade på systemet och sen åkte vi till Kattis och drack, och åt världens godaste tårta med vitchoklad.. + en cheeseburgare. Sen åkte hon till Heron med Linda och Dean, så jag satt ute själv i en evighet och väntade på Maggan. När hon äntligen kom drog jag hem typ direkt. Great. Nu ska jag kolla på GG, OTH och Cougar Town. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback