I almost forgot

2012-07-24 15:40:33
Shopaholic Kommentarer (0)
Min nya kärlek låg i hallen igår när jag vaknade :D


24/7-12

2012-07-24 15:34:00
Allmänt Kommentarer (0)
Sådär nu är min bror här! Han sov här hos mormor och morfar med mig så jag slapp vara ensam (y) Innan vi åkte och hämtade honom hjälpte jag mormor att fylla massa påsar med blåbär! Eftersom folk inte tycker att hon själv ska gå och plocka, så var det nån snäll man som hämtade åt henne.

Idag har vi spenderat några timmar på stugan; tvättat en spegel och lite så. Sen tröttnade jag dock och promenerade hem med Vilmis. Under tiden hade mormor plockat massa hallon på gården. Det är galet hur snabbt dom mognar, jag kollade för bara några dagar sen och dom var helt vita.
 
Vädret är fuckt up som vanligt, molnigt men ASVARMT.
 

Vavva

2012-07-23 00:05:33
Mina fina hundar ♥ Kommentarer (0)
She loooves sleeping i min resväska. Fett hemskt men kan bara inte ta bort henne ♥


22/7-12

2012-07-23 00:02:00
Allmänt Kommentarer (0)
Aaahh, gick upp vid 13 idag. Vovven väckte mig 100 gånger utan att vilja något spec, men gick ut med henne 3 av dom gångerna iaf. Sen var jag fortfarande heelt död så somnade om. La mig iofs vid 3 igår så det är väl inte så konstigt.
 
Har spenderat största delen av dagen uppe på övervåningen och kollat på tv. Såhär roligt liv! Men imorn kommer brodern min och dååå ska vi fan göra nåt roligt. Får mitt objektiv oxå, längtar söndeeer :D

Little Black Book

2012-07-22 14:07:42
Filmer & Serier Kommentarer (0)
- Yes?
- Hi, it's Stacy Holt.
- Don't use my name!
- Holtenfrau. The dog-walker.
- I'm here for Steve.
- Bob!
- Bob!
- Come on up. Number two.

21/7-12

2012-07-21 22:45:00
Allmänt Kommentarer (0)
Asså fan, hade tänkt sola imorse men det började plötsligt regna sööönder -.- mormor var på promenad och blev HELT blöt. Aldrig sett sådär blött hår i mitt liv xD
 
Skulle precis kolla på mumin när jag såg att det gick nån Disneyfilm jag aldrig hört talas om på tv, typ "Den magiska kitteln". Helt värdelös handling xD Sen åkte jag och mor iväg och firade hennes kompis namnsdag.
 
Vilma fick oxå en fästing idag. They're everywhere! För övrigt är hon 8 månader nu. Min lilla bebis :(

20/7-12

2012-07-20 20:11:00
Allmänt Kommentarer (0)
Hunden väckte mig 9.30, vilket var nice:igare än 7 eller 8. Efter det solade jag hela dagen, med lite resultat. Sen blev det pannkakor. This has been a good day. Ser nu på mitt första avsnitt av Mercy, woho.
 

True dat

2012-07-19 14:59:59
Quotes Kommentarer (0)
You're all gonna die. then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet.
Louis C.K.

19/7-12

2012-07-19 10:26:00
Allmänt Kommentarer (0)
Idag är det äntligen soligt! Ska ut och sola så fort jag vaknat till lite. Underbart!!!
 
Hade btw fel om paketet, den skickades redan idag! Glad tjej. 

18/7-12

2012-07-18 18:41:00
Allmänt Kommentarer (0)
Idag har jag varit hos veterinären och tagit bort fästingar från Dolly och klippt klor på båda två. Det gick bättre än jag förväntat mig. Därefter fikade vi hos Johanna och fick även objektivet beställt. Den skickas den 20e, och så tar det 3-5 dagar innan det kommer fram. Can't wait!
 
Nu kollar jag på tv, ska gå äta snart och sen blire bastu och bad hos Kirsti :)

snygg matta

2012-07-17 22:28:00
Resor Kommentarer (0)

17/7-12

2012-07-17 22:01:00
Allmänt Kommentarer (0)
Har vart massa action på sista tiden. I söndags åkte vi iväg till mosters stuga i Ekenäs och stannade över natten. Vi bakade tårta och åt blåbärspaj. Jag borde nästan bo hos henne ett år och se om jag går upp i vikt, äter nämligen hela tiden när jag är där haha.
 
Vädret sög så vi satt mest inne, förutom när vi gick ut med hundarna. Åkte även en bit för att se på morbrors nya stuga. Jag säger bara wow! Något jag skulle kunna bo i. Jättemodernt, massa stora fönster, fin utsikt, nära havet.

Igår kom kusinen förbi med sin man och son, men precis då skulle vi åka hemåt. Kom fram på kvällen så det blev en ganska trist dag.

Idag har jag varit i "stan" hela dagen. Det är helt sjuuukt mkt billigare här än i Sverige. Köpte en bikini för 6 euro som är 50 spänn typ, tre par trosor för 1 euro/st, och en silvrig bh för 3 euro. Allt från H&M! Köpte dock en lite dyrare bh oxå eftersom den fanns i 65e xD Sen blev det en ny locktång som även den var mkt billigare här. Skulle egentligen köpa ett nytt objektiv, men dom var slut :/ Får ta en sväng till andra stan nån dag..


New Love

2012-07-11 13:59:23
Shopaholic Kommentarer (0)

10/7-10

2012-07-10 19:15:00
Allmänt Kommentarer (0)
Igår satt jag inne och glodde på tv hela dagen. Min kusin kom hit med sin familj nångång under dagen. Hade velat gå på festivalsaken nu när det var sista dagen. Och min syssling har en unge nästa år så vene hur kul det blir om hon inte kommer :/ Men får hålla tummarna.
 
Idag har jag varit ensam hemma hela dagen. Folket skulle på mormors brors begravning i Helsingfors, som ligger två timmar härifrån. Men när dom kom tbx fick jag min bikini! Moster köpte den åt mig, världens bästa gudmor 
Kuporna är lite små, men det märks inte så farligt. Ska vara glad att jag över huvud taget fick bikinin haha.
 
Jobbigt att det var cp väder idag, hade gärna velat sola..

Fun

2012-07-10 18:19:00
Allmänt Kommentarer (0)
Vi såg en skogsmulle som alla tydligen kände,
mamma was like: Herregud, Han ser ut att komma från någon skog!
"näyttää kun se tulis jostain metsästä"
 
En man var så full att han behövde stöd av två pers för att kunna gå.
I was like: Han har nog druckit hela dagen.. (Se on varmaan juonut koko päivän..")
Mikko: Ja säkert! Hela veckan! Hela sommaren! (Niin varmaan! Koko viikon! Koko kesän!")
 
 

Ulkona kesäyö

2012-07-09 01:17:00
Allmänt Kommentarer (0)
Blev att gå idag, mamma ville se Yö (läs: natt), och Chisu (uttalas Kisu). Lika bra för det var ganska kuuul. Kristina - min syssling, och hennes man Mikko är bäst. Så himla roliga människor. Och det är nice att dom kan svenska, om jag inte skulle komma ihåg ett ord och tog det på svenska ist, så skulle det inte göra något.
 
Såg även andra band eftersom vi kom så tidigt; Pariisin kevät (likey) , Tuure Kilpeläinen och Remixyhtye (coverband som spelade på pauserna)
 
Chisu uppträdde sist, vid 00.30, så vi tog en matpaus innan och åt "Muurinpohjalettuja" (pannkakor stekta på en speciell sak). Det satt två småtjejer framför oss och Kristina hörde att dom undrade vad saften kostade och bara "Det kostar 1 euro!" Sen ville hon varna ena tjejen som hade en mygga i ansiktet o sa "Ta bort den snabbt!". Detta gick dock inte fram eftersom tjejen förskräckt tog bort myggan i slow motion. Lovar att hon var lite rädd för oss.
 
Därefter var det bara jag och mamma kvar, så vi gick och såg en Chisu som såg ut som Madonna. Och Angelica Blick. Hon var väldigt underhållande att se på, bra scenmänniska liksom. Hon sparkade i luften oxå, och eftersom hon hade klänning åkte den ju upp så man såg trosorna. Konstigt nog sa killarna ingenting. I början var det däremot nån som bara "Chisu, jag älskar dig!" haha.
 
Kom hem nyss iaf, har rastat hundarna och ska sova. Är helt slut! Min rygg typ dog. Mikko sa att han kände likadant så jag brast ut att det är PGA SKORNA. Jävla converse, borde tänkt efter lite.
 
Pariisin Kevät
 
Chisu

8/7-12 KIRKASTUS

2012-07-08 17:26:00
Allmänt Kommentarer (0)
Iförrgår kväll var vi hos mammas kusin och badade (jag bangade) och åt. Därefter satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord, och faaan vad vi skrattade. Vid tolv var det dags att dra hem och sova.
Min gravida syssling fick en rosa fönsterdekoration av mamma och bara "den här ska jag ha i ungens fönster, speciellt om det blir en pojke!"
 
Igår var det lite konstigt väder, solen var täckt av massa moln men det var ändå aaasvarmt. Solade ett tag och ringde runt efter bikinin igen. This time hittade jag en passande underdel, men överdelen fanns bara i 75B. Eftersom jag är som jag är tänker jag testa den ändå - eftersom vi ändå ska till helsingfors på tisdag - och hoppas på att den passar.
 
Mot kvällen började byn fyllas med folk. Feeettt med bilar. Everybody's here for the Kirkastusjuhla (3 dagars festival). Jag trodde inte att jag skulle få chansen att se någon uppträda, men it turns out att min syssling och hennes man vill gå med mig :D Kanske idag, eller imorn då.
 
Idag vaknade jag i god tid för att hinna se brandkåren marschera. En grej dom gör varje år på Kirkastus. Det här är 130e året. Mormor var oxå med innan hennes ben började lägga av. Det är så sjukt att det är en så stor grej här, i den lilla byn med typ 3 invånare haha. Probably enda stället i världen där ingen skulle ta varandras saker. Typ cyklar och så.
 
När vi sett det var det dags för släktingarna att uppträda med lite sång. En av mina sysslingar fick agera gök i en göksång. Haha det var hilarious. Sen blev det fika och nu har vi varit hemma i några timmar. Mamma drog nyss och badade, och jag kollar på tv och väntar på mat.
 
 

2012-07-06

2012-07-06 15:01:00
Finland Kommentarer (0)
Ahhhh, I'm so glad I'm not in Sweden. Hörde att det är sämst väder. Här är det galet varmt och soligt! Har solat från 12 fram till nu, så hoppas man fått lite färg.. I never notice. Nu är jag hungrig, ska leta efter nåt att käka.
 
Minns ni bikinin jag skrev om för några dagar sen? Well, har ringt runt här oxå, men nej, den finns helt enkelt inte. Hur kan jag, som nästan alltid har tur med sånt här, ha sån himla otur?! I don't understand.. Men antar att det är dags att gå vidare </3
 
Mamma åkte till stugan för fleera timmar sen, and she was like "Det tar inte mer än en halvtimme." Att sätta nåt skåp på plats. OH REALLY?! My ass. Men hon är alltid så, förstår inte hur jag alltid blir lurad.
 
Skulle haft massa bilder på mobilen, men har tyvärr inte trådlöst internet, så det blir att vänta en månad på att publicera dom..
 

5/7-12

2012-07-05 23:00:00
Allmänt Kommentarer (0)
Sådäär, nu är man i Finland hos mormor och morfar. Anlände på kvällen för 2 dagar sen. Stressade sönder med packningen och det dagen innan, men mådde dåligt och var så jävla trött att jag var tvungen att ta en tupplur fastän jag planerat att stanna uppe hela natten och fixa. Jannis stannade oxå :)
 
Mamma väckte mig när det var en timme kvar till avgång, så vi (läs: hon) stressade sönder och fixade det sista och sen åkte vi iväg. På båten sov vi sönder, åt god mat, shoppade minimalt och sov lite till. Tiden gick fort iaf. Sen var det bara den 2 timmar långa resan från hamnen till mormor och morfar kvar. Men det gick oxå ganska fort. Vi kom fram vid 22 så det var bara att äta och gå och lägga sig. Skönt att sova tidigt (y)
 
Igår solade jag massor, och när solen gick i moln tänkte jag "äsch, jag har en månad på mig", fast sen kom jag på att vädret kanske är skit halva den tiden. Men jag håller tummarna. Åt asmkt igår oxå, I'm very happy about that.
 
Idag fixade vi internet, men har mest kollat på tv. Vädret var skit. Hoppas på bättre imorn.