SOMMAR!

2012-06-30 11:51:00
Party! Kommentarer (0)
Emma fyllde år i torsdags så vi firade henne igår på sommar.. efter lite tjafs med vakterna. Jag, Ems och Melissa förade hos mig med vitt vin, vodka, sprite och burn. - Innan kvällen ens börjat ordentligt var allt slut xD
 
Vi stod i kön och var helt taggade när ena vakten frågade Ems om hon hade dricka i sin väska. She was like "Nej", och när han märkte att hon hade det kastade han ut henne "för att hon ljugit". So weird, aldrig hänt förut. Dom brukar ju ta flaskorna och sen släppa in, men nej, där tolerar dom inte lögner. Herregud asså. Så vi gick iväg och klurade på hur vi skulle komma in. Vi ringde tom Melissas syrra som kände andra vakten, men det hjälpte inte heller xD Tillslut var Molly påväg och hon påminde oss om att det fanns två ingångar! Så vi smög till den andra och ingen märkte nåt. PERFEKT!
 
Därinne gick jag förbi någon som liknade Fabian, som jag träffade för 100 år sen (läs: 3) på nån av Mollys kompisars hemmafester, och sa "Han såg ut som Fabian?!" And Molly was like "Det var Fabian!" Så jag sprang tillbaka och la en "HEJ, KOMMER DU IHÅG MIG?!" Vilket han gjorde haha. Lilla skitungen som var kortare än mig, med konstig frilla och glasögon har nu blivit en lång jävel med mindre konstigt hår och no glasses.
 
Maggan anlände då nån gång. Och så tappades hon bort 20 gånger. "VART ÄR MAGGAN?!" Hennes bror och hans gäng var också där! Och så hittade jag även Katharina och Viktor från min gamla skola. Aldrig pratat med människorna men vi kramades lite ändå haha.
 
OCH OMG! Melissa hittade sin 20+ lärare! För weird. Hans kompis glodde sönder på mig, men tror han var lite blygis.
 
Nån japan kom till mig och bara "TJA!!!!!!" och jag försökte svara lika högt tillbaka. He was like "Röd är min favoritfärg." (hade på min en neonrosa tröja, som kanske såg röd ut?) 
 
"Får jag kolla i din väska?"
"Jag har skor!"
"Jasså, jag har också skor!"
 

New in

2012-06-29 11:45:01
Shopaholic Kommentarer (2)

Skal - Ebay
 
Vila och Gina
 
Shorts - Odd Molly
 
Linne - Gina
 
Balla skor - Ebay

29/6-12

2012-06-29 11:04:05
Allmänt Kommentarer (0)
SNART ÅKER VIIII! 4 dagar kvar! Hoppas verkligen att Finland har bättre väder att erbjuda. Ooooh måste kolla lite vad jag ska ha med mig. Älskar att packa, it's so much fun! :D

Har sprungit i affärer dom senaste.. 4 dagarna.. Och fått med mig lite såklart. Knas! Mamma blev tokig och köpte massor med fina Odd Molly klänningar, för att sälja vidare you know. Affärskvinnan! Och mina balla sneakers kom på posten igår, yay! 
 
Ringde jag runt till alla H&M man kan tänka sig och letade efter en bikini, som tyvärr är slut överallt. Tillslut ringde jag även till Finland, men inte fanns det där heller. Dom skulle dock få in två nya bikinis nästa vecka, I'll check it out när jag åker dit :)

every day

2012-06-25 23:29:00
Shopaholic Kommentarer (0)
Once again har jag spenderat dagen på att shoppa. Först i Jakan och sedan i Stinsen, ville så gärna hitta något fint på Gina.. Vilket jag tillslut gjorde! Det blev en lila kjol för 70 kr och ett halsband för 50 kr. Av mamma fick jag en såndär "ringhållare" och ett nytt mobilskal (som om jag inte har fler än tillräckligt). Köpte även en liten födelsedagspresent till Ems, inget spec men lite kul :) Tänker dock inte skriva vad eftersom folk kanske ser haha.
 

25/6-12

2012-06-25 14:37:18
Shopaholic Kommentarer (1)
Igår vaknade jag tidigt och åkte till stan med Molly. Hittade en fin klänning på Gina som det bara fanns EN enda av i XS och resten var L, XL ooch ännu större. Så jag slog till. Blev ett linne oxå, kunde inte låta bli. Glad tjej.
 
Därefter blev det att åka hem och skynda sig till Sollentuna för att byta ut pyjamasshortsen jag köpte här om dagen. Råkade även hitta ett par röda shorts på rean på Bik Bok -.- Men 125 spänn hit och dit, who cares. Dom är ju så fina.
 

Midsommar och sånt

2012-06-25 14:22:45
Pictures Kommentarer (0)
DEAR GOOOOD äntligen funkar det! Internet har knasat sönder -.-
 
"Firade" midsommar på gården med Ems, Jannis, Vagge och Stavroula. Det hände inget spec som vanligt, vi grillade och drack lite bara. Var dock hos Ems en stund innan och åt tårta, det kändes lite mer som midsommar haha. Men vi hade åtminstone en liten midsommarstång på gården!
 
Senare gick vi till Jannis och fortsatte där, along with Scream 4 som gick på tv. Bra midsommarfilm! x)
 
Hundarna hade jagat sönder varandra hela dagen, så på kvällen var det väldigt lugnt.
 
Dagen därpå gjorde vi tacosssss och drack hela dagen. Mådde inte så bra dagen efter det haha.
 

21/6-12

2012-06-21 23:43:48
Allmänt Kommentarer (0)
Bläh, har spenderat hela eftermiddagen +  kvällen i Sollentuna. Köpte jeansen, och nu känns det nästan som att dom är för små.. Men dom andra är fortfarande för stora, och dom nya kommer antagligen töjas, så behåller dom ändå. Blev helt svart om fingrarna efter att jag haft på mig dom i 5 min haha. Fick även en tidig födelsedagspresent av mamma; den efterlängtade pyjamasen från Twilfit! 50% off. Och så en rosring.

20/6-12

2012-06-20 20:40:59
Allmänt Kommentarer (0)
Igår kväll tog jag och mor en sväng till veterinären för att fixa passet till Vilma. Det gick hur smidigt som helst, bara en spruta och klart, men ändå så kostade det 750 spänn. Och så passade vi även på att shave:a katten, så nu är han fett snygg. Men det växer ut haha.
 
Hann bara ringa till ett ställe angående klänningen när jag fick höra "De är slut i hela Sverige". Jahapp, då var det ingen idé att ringa vidare. Får sy in min bara, ifall dom inte råkar finnas i Sollentuna, ska dit imorn och köpa Kissy leggins i XXS, som inte verkar finnas någon annanstans. Så det finns en chans att även klänningen finns där.
 
Hämtade även ut högtalaren som var gaaalet bra! Totally worth 150 spänn (y)
 
Idag har jag hängt i stan med mor och Vilma hela dagen. Blev chockad när hon ringde och berättade att hon köpt en Iphone 4s, Nokia Lumia OCH en Samsung Galaxy Tab. SHOPPARN!
 
Jag hittade en stor djuraffär vid Medis och blev medlem dirr! Vilma fick en fin ny sele, så hon slipper gå runt med Kattens.
 
Nu är jag hemma och ruttnar. Hunden är helt slut.

Promenix

2012-06-19 17:35:57
Pictures Kommentarer (0)
Tog en promenad med hundarna nu när det äntligen är lite finare väder. Höll på svettas ihjäl, skönt. Träffade även min granne och hennes söta yorkshire, och Vilma skällde NADA. Hon morrade inte ens lite. Framsteg!
Sen sprang hon som en galning när vi kom ner till ängen, var tvungen att släppa henne lös haha. Sötnos.


19/6-12

2012-06-19 13:45:17
Allmänt Kommentarer (0)
Musse kom hit igår kväll när jag verkligen inte hade något att göra. Bra timing! Vi kollade på Snatch, typ roligaste jag sett. Fattar inte hur det inte kan vara en komedi haha.

Idag ska jag ringa runt till 100 ställen efter en klänning. And then hämta ut min högtalare från posten. Helt lat.

Mamma ska tydligen åka till Turkiet och lämna mig här igen. Jag vill oxå iväg!

Babe

2012-06-18 19:42:26
Mina fina hundar ♥ Kommentarer (0)

18/6-12

2012-06-18 19:31:38
Allmänt Kommentarer (0)

Mina klänningar kom idaaaag! Behåller dock bara den korallfärgade, jag såg mkt fräschare och finare ut i den ;) Måste även hämta ut min högtalare från posten och testa så den är bra. Vilket jag tror och hoppas.

Maggan kom förbi här och vi pratade om att hon kanske kan följa med utomlands i augusti. Känns som att det är flera som kan då, very niiice eftersom vi hade stora problem med att hitta folk i början av juni.

Vilma ska fixa pass och vaccineras mot rabies imorn, så att hon är skyddad när vi åker till Finland (vilket är om bara två veckor!). Inte för att det finns rabies där, men man måste göra det för att få fixa pass haha.

Igår när jag gick igenom mina klänningar hittade jag denna, som hängt i mitt skåp i några år heeelt bortglömd:


2012-06-17 16:14:00
Allmänt Kommentarer (0)

17/6-12

2012-06-17 15:09:52
Allmänt Kommentarer (0)
Underbart väder once again. Det är ju för fan bara regn och skitväder hela tiden. När ska det vända?! Orkar seriöst inte bo här. Man borde typ köpa en lägenhet i nåt varmt land o flyga dit när det är såhär. Hur ska man palla vintern när det är mars året runt? Helt cp.

Aja, lär inte hända så mkt idag heller. Får mina jävla pengar imorn, men 70% går till räkningar. Skulle vart rik om jag fick min skatteåterbäring oxå, men idioterna gjorde nåt fel så jag får den i augusti.. Men det kanske är lika bra eftersom jag fyller år då, och tänkte åka nånstans. OH JOY.

Kan inte släppa tanken om Angelica Blick-hår. Om man bara visste hur man skulle se ut i det.. Antagligen helt galen. Och vill inte ens vara blond. Vet inte vad jag vill. Det går i vågor.

Offer

2012-06-17 01:21:44
Allmänt Kommentarer (0)
Haha märkte nyss att en viss person tagit bort mig från fb och lite andra ställen. Asså herregud vad mobbat. Inga ord xD

16/6-12

2012-06-16 22:46:58
Allmänt Kommentarer (0)
Idag har jag fixat tbx mina skopengar, fick hela 240 kr! Det vare värt, nu när man är så fattig. Hade värsta ångesten för att jag inte drog på SUMMERBURST-grejen, men när jag fick veta vad det kostar så insåg jag att jag ändå inte hade kunnat haha. Well nästa år!

Och så fixade jag och mamma middag; rostbiff med potatissallad, tomat och mozzarella, och sist men inte minst halloumiost! Det blev även vattenmelon till efterrätt.


Vilmis

2012-06-15 22:55:02
Mina fina hundar ♥ Kommentarer (0)

Cubus

2012-06-15 22:50:00
Shopaholic Kommentarer (0)

Här är två av tshirtarna, den tredje har jag på mig. Brukar inte tvätta kläder innan jag använder x) Tog två M och ett S.


Converse

2012-06-15 22:30:00
Shopaholic Kommentarer (0)

Dagen avklarad

2012-06-15 21:57:58
Allmänt Kommentarer (0)

Klänningen kom inte idag. Well maybe på måndag då! Och kom på att mamma beställde en högtalare till min iphone/ipod för ett tag sen, den borde oxå komma snart :D

Åkte iaf till Bromma, men kjolen fanns inte :/ Får åka till stan och kolla, blev påmind om att affären finns i Gallerian haha. Åt istället thaimat, och köpte ett par svarta converse från coop forum. Dom har bra erbjudanden ibland :) Djuren fick även lite godis och tuggben.

Nu är jag hemma och äter kladdkaka med grädde :D Skulle vilja göra nåt kul men mina ben dödar mig!


15/6-12

2012-06-15 12:41:03
Allmänt Kommentarer (0)

Igår tog det mig 100 år att komma till affären, tänkte hela tiden "snart, snart, snart". Får ingenting gjort när jag är ensam hemma haha. Tillslut gick jag med Jannis, och så köpte vi donken oxå.

Eftersom Cubus hade -30% på alla kläder, och jag velat ha en tshirt därifrån, tänkte jag WHAT THE HELL och tog 2 stycken och gick till kassan. Där visade det sig att precis dom tshirtarna var det -50% på och så -30% på det. KAP! Sen tänkte jag ta en till, för det var ju ungefär som "ta 3 betala för en", men fick den sista av Jannis. Gulligt!

När vi kom till mig och jag hittade Felicia utanför mitt fönster, bestämde vi oss för att kolla på "The woman in black". Gaaanska seg film, men läskig om man inte gillar spöken xD Men Daniel Radcliffe är huvudpersonen!


Idag har jag varit i gallerian och köpt tandkräm och lite sånt (bytte en tröja mot en annan), gått på promenad med hundarna, och ätit. The only thing left is to duscha. Men tänkte vila lite innan det.

Mamma kommer hem om några timmar och hon lovade att skjutsa mig till Bromma Blocks! Jag hoppas verkligen att dom har kjolen där, I really want it :/ Den kommer från Oasis, och jag vettefan om den affären finns någon annanstans..?

Sen väntar jag även på paket! Beställde två likadana klänningar från Vila - en rosa och en turkos, men tänkte bara behålla ena. Såå får se vilken det blir. Hoppas dom trillar ner i brevlådan redan idag.

Och sist men inte minst märkte jag att mina skor - som jag precis köpt - nu är på rea, så tänkte gå till Scorett och fixa så jag oxå får rabatt. Har ju inte använt mina, OCH det är fortfarande öppetköp på dom. 


14/6-12

2012-06-14 18:48:56
Allmänt Kommentarer (0)
Fun day! Mamma ska övernatta på nån kompis landställe so I'm all alone. Måste börja dra mig till affären innan dom stänger, behöver maaaat och mjölk och massa annat. 

Bloggen fuckar IGEN. Antagligen pga nya blogg.se, hoppas det fixar sig så jag slipper få en psykos.

Mys

2012-06-13 17:01:09
Mina fina hundar ♥ Kommentarer (2)

13/6-12

2012-06-13 16:52:32
Allmänt Kommentarer (0)
Stannade uppe vid datorn någon timme efter att mamma stack till sin skolavslutning, sen sov jag till 12. Jobbigt att hon inte har samma elever nästa år, känns lite deppigt :(

Dolly har vart lite konstig sen imorse, hon är nog inte helt frisk ändå :/ Hon ville absolut inte följa med mig och Vilma på promenad, och efter att vi kom tbx har hon bara legat under fåtöljen igen. Får se om vi måste åka till djursjukhuset igen..

Mamma gick och la sig när hon kom hem, men jag hoppas att hon vaknar snart så att jag kan övertala henne att skjutsa mig till bromma och sedan till ikea för att hämta nån torkställning som HON vill ha haha.

Roligt inlägg!

The mouse

2012-06-12 23:45:58
Mina fina hundar ♥ Kommentarer (1)

Haha hon ser ut som en riktig mus! Sötnos ❤

 


En Dolly

2012-06-12 21:40:43
Mina fina hundar ♥ Kommentarer (3)

Clubmaster

2012-06-12 19:12:34
Shopaholic Kommentarer (3)

12/6-12

2012-06-12 19:01:38
Allmänt Kommentarer (0)
Gud vad jag har sovit.. vaknade vid 14! Det är nice att hunden inte går upp förrän jag sätter mig upp i sängen. Har inte fått så mkt gjort; sminkade mamma innan hon drog iväg på fest, och nu väntar jag på Jannis. Vet inte vad vi ska hitta på, men nåt blire förhoppningsvis. Food iaf. Tjockisar.

Fick ett par snygga clubmaster-glajjor idag :)

Buttons

2012-06-12 18:35:58
Shopaholic Kommentarer (0)

love the buttons!

11/6-12

2012-06-11 18:46:15
Allmänt Kommentarer (0)
Imorse åkte folket hem, så nu är det trist igen. Får lite ångest. Men igårkväll hade vi kul; Sirpa klädde ut sig till Dracula (fast med djävulshorn) och Erja och mamma blev hans fruar xD Aldrig sett/hört dom garva å mkt haha. 

Sirpa tycker att jag borde lära Vilma stanna och sånt - vilket är jävligt smart, men vene om jag har tålamod. Sirpa var så jävla bäst när hon lärde henne "plats!". Jag önskar att hon kunde stanna här förevigt och lära henne massor xD Men jag ska försöka iaf. 

Tog en sväng till gallerian på kvällen och hämtade mitt fina linne!

Shoes

2012-06-10 22:00:00
Shopaholic Kommentarer (3)

10/6-10

2012-06-10 21:38:57
Allmänt Kommentarer (0)
Har äntligen fått se hur min döva kusin bor, and the word is beautifuuuul. Dom hade t.o.m. värsta high tech toaletten haha! Han var dock inte hemma, men det var hans fru, som oxå är döv. Men som tur var var hans mamma med oss, så hon kunde hjälpa till med pratet lite grann! Vi åt kladdkaka med grädde och jordgubbar, fett gott.

Efteråt gick vi runt i kista igen. Moster/gudmor köpte en tshirt till mig, och jag köpte the skor. Sen råkade jag hitta ett fint linne som jag MÅSTE ha, så jag tänkte hämta det imorn.

Nu har vi ätit pizza och Hannele vart här på besök, and I'm sooo tired.. as always. 


t-shirten.

linnet. det är massa knappar längs ryggen!

 


Colorful

2012-06-09 23:40:00
Shopaholic Kommentarer (2)

Middag

2012-06-09 23:04:18
Allmänt Kommentarer (1)
Ah, åt precis middag. Blev en mixad sallad. Dvs som innehöll allt från jordgubbar till bacon. Och parmesan.. och bönor.. och räkor.. och nötter. Men gott var det!

Nu blir det att nörda vid datorn. Blä vad trött jag är.



Details

2012-06-09 22:55:54
Shopaholic Kommentarer (0)
Min fina klänning. Inte många som har en likadan! Fick dessutom den sista :)






9/6-12

2012-06-09 18:56:14
Allmänt Kommentarer (0)

Har spenderat heeela dagen på stan, i mina JC's! Måste klacka om dom nu innan klackarna spricker eller något annat roligt. Släktingarna ville vandra runt på söder - och shoppa såklart - så vi vandrade där i 100 år, och jag hittade en unik klänning. Sen kom Molly och höll mig sällskap (y) Vi gick och åt på Legume, ett vegetariskt matställe. It's actually pretty good! Gick oxå förbi piercingstället Calm, så nu vet jag vart det ligger iaf (y) Senare gick vi på sightseeing vid Eriksdalsbadet och letade efter nåt café, men we ended up at Hermans.

När vi kom till Kista tog jag en sväng till Scorett, och det visade sig att dom hade hela tre par kvar av skorna jag vill ha! Ska nog dit imorn igen och köpa mig ett av dom :)

Förövrigt är mina kusiners mamma värsta hundexperten, så har lärt mig massa nytt nu (y)

Vegetariskt food. Tsatsikin var asgoood!

Vid eriksdalsbadet. Hittade även ett "utegym" av trä, fett coolt!

Fika på Hermans. Mums!
 

Och utsikten. Grönalund till höger!

 


Standard Stefuski

2012-06-08 20:41:48
Sayings ♥ Kommentarer (4)
Stefan när alla skulle dra hem: Har du riksbråttom eller?

Today

2012-06-08 20:27:29
Allmänt Kommentarer (1)

Aaaah äntligen hemma! Folket kollade varenda butik och det fanns inte ett skit! Jag köpte bara en virkad/spetsväst. Sen åkte vi till ikea och jag fick min laptopbricka :D

vi la en drive in på max, blåbärsshaken var god 

 


8/6-12

2012-06-08 15:58:54
Allmänt Kommentarer (0)

Igår hade vi en liten återträff med mina sfs:are, dvs Jenny, Joko, Elise, Asta, Vida, Stefan och Emil (resten av boysen kunde inte komma). Vi satt på Fridays och åt och drack och drack och åt (8) Blev dock bara öl för mig medans dom andra drack goda drinkar. I'm so broke. Men det var kul ändå! Vi pratade massa minnen och garvade rövarna av oss. Oh those times. Fick även höra att jag alltid satt på borden i klassrummet, vilket jag inte minns alls! xD

När jag kom hem fick jag träffa moster och Sirpa :D Dom kom säkert bara ett litet tag efter att jag stuckit haha.

Idag vaknade jag vid 7 - precis som alla andra, och kunde inte somna om på några timmar. Det gick bättre sen när folket drog till centrum för att shoppa, vid 9 typ xD

Och nuuu ska jag åka till ikea! Very efterlängtat.

Emil, Stefan, Elise, Jenny och Vida 

 


Maroon 5 - Misery

2012-06-06 22:39:34
Musik ♫ Kommentarer (5)


föööööööör bra video xD adam är ovanligt snygg (läs: döhet) i den oxå

five

2012-06-06 15:04:43
Pictures Kommentarer (2)

6/6-12

2012-06-06 14:37:56
Allmänt Kommentarer (0)
Wohoo grattis Sverige på nationaldagen! Haha. 

Imorn kommer som sagt min moster/gudmor och mina två kusiners mamma hit från Finland, så måste försöka ordna lite här hemma. Man vill ju inte att dom ska svimma så fort dom stigit in genom dörren höhö. Det är bara att vi har sååååå mkt saker, och både jag och mamma är SÄMST på att göra oss av med skiten. Men det löser sig nog.

Ska även se om jag hinner till ikea lite senare.. vill skaffa mig en laptopbricka, en papperkorg och köpa kanske en nattlampa till Musse. Inte för att han behöver en, men för att dom är söta och så tjatar han alltid på att han vill ha mina haha :)

Right by my side

2012-06-06 00:45:48
Musik ♫ Kommentarer (0)

 


5/6-12

2012-06-05 21:34:50
Allmänt Kommentarer (0)
Nu har man varit hos veterinären då. Det var en infektion precis som förra gången. Gud vad hon skrek när veterinären rensade området alltså, jag fick så ont i hjärtat att jag inte kunde vara kvar i rummet :( Stackars lilla älskling, hon kan varken sitta eller gå, bara ligga under stolen i mammas rum :( Förhoppningsvis är det onda över om 7-10 dagar. Håller tummarna.

Det positiva är iaf att knölarna på hennes rygg tas bort om tre månader, då kan hon börja röra sig lite som förr i tiden. Saknar min lilla cirkushund som brukade dansa och jag vet inte vad. Usch usch min lilla vovve. Måste även köpa en rakapparat och raka lite oftare så det inte KAN bli någon infektion.

Nu till något lite positivare; fick massa roliga saker av mamma när hon kom hem!


hundstrumpor och cupcakestrumpor

strumpor med mjuk grej under. för klackskor you know!

ap-pyjamas. let's monkey around!

parfym HAHA

ett irlänskt får (y)

två söta shortsdressar

intressant

2012-06-05 01:15:30
Allmänt Kommentarer (0)
Trots att det var okej väder gick jag inte ut förrän vid 23, har nämligen krigat sönder med bloggen hela dagen. Skulle vilja kapa av menyn så att den slutar där innehållet tar slut, men ingenting funkar och jag blir galen. Så nu får det vara som det är, får kriga nån annan dag.

Jannis kom med gyros från sumpaaan, världens godaste!



Nothing compares to you

2012-06-04 20:26:19
Mina fina hundar ♥ Kommentarer (0)

 

 


The shoes

2012-06-04 15:50:00
Shopaholic Kommentarer (0)
blir nog att behålla

4/6-12

2012-06-04 15:10:42
Allmänt Kommentarer (0)
Åh lite bättre väder idag! 13 grader som högst, men det är okej så länge det inte regnar :) För att ta vara på vädret tänkte jag ta en liten promenad med Vilma, då Dolly inte verkar må så bra :(

Min käre bror kom precis förbi med sin flickvän, för att hämta sina Rayban Wayfarers som jag budade åt honom från tradera. Haha han är helt galen i solbrillor, som jag är galen i skor. Och som mamma är lite galen i allt möjligt, precis som moster. Oh this family alltså.

Men anyways, fick veterinärtid imorn vid 18.30, hoppas verkligen att dom gör något åt Dollys problem. Hon har nån knöl på ryggen som vägrar försvinna och en annan vid ljumsken - jag misstänker ljumskbrock. Jävla hund, man blir ju orolig. Alltid är det nåt.


vår nya dörrmatta

it's not raining men

2012-06-03 19:40:44
Allmänt Kommentarer (0)
Blev både sushi och skorna. Vet dock inte om dom ska behållas, men det blir nog en bild senare iaf.

Nu sitter jag med Jannis och kollar lite halvt på tv. Jag vill göra nåt kul, men det är så jävla HEMSKT väder! Man får ju ångest alltså. Haha, klagar sönder men jag klarar inte av 100 dagar av regn! När ska det bli sommar, och hur kort ska den vara? Det hade känts sååå mkt bättre om jag hade fått åka utomlands nu och fått lite sommarkänsla, för det är antagligen sommar här med i augusti så det kommer inte kännas lika speciellt.

På tal om något helt annat fick jag en "marry me"-kommentar på instagram idag. Very cute :)


3/6-12

2012-06-03 12:49:19
Allmänt Kommentarer (0)
Vilken tur man haar! Vaknade vid 11 och fick för mig att gå på promenad med hundarna dirr, eftersom det plötsligt inte regnade - och så att jag kunde göra mig i ordning så fort som möjligt och påbörja min dag. Och bara ett litet tag efter att jag kommit hem började det ösa ner igen. Jag slapp torka tassar and stuff, that's what I call luck!

Nu snart - fastän det regnar - ska jag gå den 4 min långa vägen till gallerian och köpa sushi och kolla på ett par skor.

Igår var jag med Felicia hela dagen (typ), vi kollade på film och åt bananbakelser och massa lösgodis :D Senare mot kvällen kom Musse oxå, han doooog för 21 jump street. Sen snackade vi massa bajs fram till 3 på morgonen, då dom bestämde sig för att promenera hem. Det var tydligen inte kallt iaf, enligt vad jag hörde från felicia idag :)



Night

2012-06-03 03:17:24
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (0)

Hatar att sova ensam (eller huvudtaget) när jag vet att mamma åker bort morgonen därpå.. Känner mig så ensam. Och ja hon åker till jobbet varje morgon annars oxå, men det är en annan grej för man vet att hon kommer tbx under dagen. 100% separationsångest. Mammas flicka.


1 juni brä

2012-06-02 01:53:22
Allmänt Kommentarer (0)
.. fastän man inte skulle tro det. Har städat/rensat mitt rum sen klockan 15! Men jag är glad att jag gjorde det nu när det ändå är skitväder, ofta man har nåt bättre för sig haha. Plus att min gudmor och min kusins mamma kommer hit den 7e - och då får det absolut inte vara kaos. Stationära datorn (som var paj) + datorbordet fick åka, så det blev liiiite mer plats iaf. Fyllde även två kassar när jag rensade garderoben.

Shit vad tråkigt inlägg! xD Minns absolut inte vad jag gjorde igår, helt sjukt. Är så jävla trött hela tiden.. speciellt på dagarna, blir lite piggare mot kvällen. Jävla vampyr.