2012-11-26 02:11:45
Allmänt Kommentarer (0)

I have died every day waiting for you


Jaaa

2012-11-26 02:11:00
Allmänt Kommentarer (0)
Hej hej världen! Jag mår braaa! Pausen är slut. Bestämde mig för att ringa bojken nåra dar sen, and I'm glad I did. Nu är problemet att han varit sjuk i 100 år, så jag får ändå inte träffa honom. Men jag försöker hålla ut.

Har försökt plugga lite matte här, men det är så otroligt tråkigt. Jag har sån ångest över skolan.. Vill inte gå! Men vill inte göra nåt annat heller. DILEMMA. 

20/11-12

2012-11-21 03:36:00
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (0)
Den här hjärnan alltså.. Nu är jag inte längre så ledsen över ultimatiumet, utan mer över att jag saknar dig något obeskrivligt och inte har någon aning om du kommer tillbaka till mig.. Så otroligt bra på att change you mind hela tiden. Igår var du 100 på att du älskade mig, och vi skulle börja om om en-två veckor, men nu verkar det väldigt osäkert igen. Jag vill bara att du väntar på mig, så som jag väntar på dig. I'd wait forever and a day. Skulle aldrig låta något komma emellan oss. Och det känns så himla orättvist att vi båda verkligen tycker om varandra men att DU är den som skulle kunna såra mig. I would never do that, not to someone I love. Varför vill man såra den man är kär i? Varför vill man se den gråta och gå sönder? Jag sitter redan nu och funderar på vad du ska få i julklapp och grejer, och på vad vi ska hitta på på nyår. Don't you see, you're everything..
 
Tänker jättemkt på om du tröttnar under dom här veckorna, eller glömmer bort mig och träffar nån annan. Eller om du verkligen saknar mig massor, som jag saknar dig. Om du verkligen menar att du vill försöka igen efter en paus, eller om du bara kommer ge upp och jag är kvar wanting you. I love you and you love me, so you don't get to leave me!

... Kattis bebis fyller år imorn.. Och jag slutar 17. Vet dock inte om det blir någon skola för mig, har ingen lust att sitta i skolan i fyra timmar och må skit, har pretty much gråtit hela dagen idag. Förutom när jag gick på bio med Ems (ville dock på slutet). Men vi hämtade biljetterna en timme innan föreställningen och jag höll på att falla ihop. Jag förstår inte hur man kan må fysiskt dåligt över sånt här. But I do. Och jag DÖR varje gång jag tänker på dig. Alla minnen får benen att vika sig. Vill sätta mig på marken och gråta sönder.
 
Jag önskar att jag var i finland nuuuu, så jag slapp tänka på allt det här..

Love

2012-11-20 05:38:31
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (0)

Det är nu ångesten kommer. Jag visste det, alltid när man lägger sig o ska försöka sova. Fan vad jag saknar dig.. jag dör när du lämnar mig för att dra till jobbet o jag är alltid lika glad när du kommer hem igen. Och nu är du ledig i två dar, men jag får inte träffa dig. This is gonna be so unbelievably hard..


Jag bara dog

2012-11-20 04:56:00
Sayings ♥ Kommentarer (0)

19/11-12 Hundis 1 år!

2012-11-20 04:53:00
Allmänt Kommentarer (0)
Hej hej! Mitt liv suger för tillfället. Har inte träffat min man på två dar och jag saknar sönder honom. Plus att vi tagit en "paus" för att jag ska bestämma mig för vad jag vill. Vilket jag redan vet, så nu får jag lida i "en vecka eller två". Men jag är glad ändå, han sa att han älskar mig. He really said it. Jag bara dog. Bara sådär. Helt oväntat. Älskling. Hade gärna velat höra det irl och när vi var glada på varandra, men jag klagar inte direkt. He loves me :) Kan äntligen sluta noja. Jag var bara så jävla arg innan det, men det gick ju såklart över. Han träffade en jävla brud som jag hatar bara för att störa mig. Underbart. Men nuuu skiter vi i det.
 
Anyway så tänkte jag sysselsätta sönder mig under tiden. Tänkte gå på Cosmonova, åka skridskor, se Breaking dawn, ta en sväng till Hellströms.. Och kanske Tivoli. Sen ere söndag, och jag måste hitta på fler saker att göra.
 
Min bebisvovve blev även 1 år den 18e. Min lillaaaa! Sluta bli äldre nu.

Babe

2012-11-18 06:54:36
Sayings ♥ Kommentarer (0)
aja ska logga, men försök sov så du inte vänder på dygnet för mkt kaka,
sover borta ikv, kmr hem imorgn sen ledig två dar. saknar dig en massa
:(:(
pussss massa kärlek
 
Jag var tvungen..

Älskling

2012-11-17 05:43:48
Sayings ♥ Kommentarer (0)

"Måste du vara borta över jul, saknar dig redan."


Min exklusiva

2012-11-17 05:43:00
Mina fina hundar ♥ Kommentarer (0)

Mina fina ❤


JC RUM MOTO

2012-11-11 14:27:00
Shopaholic Kommentarer (0)

10-11/11-12

2012-11-11 14:07:00
Allmänt Kommentarer (0)
Vilken tur att vi gick ut igår! Var nämligen lite osäkert i början. Arrived at the scene 10 min innan inträdet höjdes från 80 kr till 130 kr. TUR! Sen lallade vi runt och drack vin på toaletten i 45 minuter. Emma spydde även litegrann. Därefter blev det lite öl och dans, tills vi tillslut hittade MOGGE. Och därefter dök även FABBE upp. Vi umgicks med dom i 150 år. Plötsligt hamnade vi på dansgolvet and I was like, hur fan tänker dom? Vad är det dom säger till varandra när dom bestämmer sig för att dansa?

"Tänker du på samma sak som jag?"
"Jag tror det!"
"VI GÅR OCH DANSAR!"
 
Plötsligt började klockan närma sig 2, då Carina skulle komma och hämta Emma och jag skulle ta tuben till Johannes, när jag insåg att jag hade tappat bort henne. Sen insåg jag även att min jacka låg i hennes väska, så det fanns inte ens chans att jag skulle hunnit till tåget. Hittade henne tillslut och vi stack. Nästa tub skulle gå halv och jag tänkte hinna till donken, men med den här hjärnan tror man alltid att man inte hinner göra något, även om man har typ 15 min på sig. Sprang som en tok, men när jag kom fram var det fetaste kön, så jag sket i det. MEN sen visade det sig att sl appen visade fel tid och att tuben gick 40, så jag skulle ändå hunnit ETA.
 
"ÅRETS KÖP!" skrev jag till Ems. Av misstag. Hon trodde såklart att jag köpt värsta grejerna på donken, när jag egentligen menat "årets kö!" HAHAHHAAHAHA x'D
 
När jag väl kom iväg höll jag på att gå av i åkeshov - som vanligt. Men resten av vägen gick bra.

HAHA tog en cigg på mannens uteplats och stod och fnittrade i min ensamhet. Kul tjej! Sen sov vi och det var myyys.
 
Idag var vi redan påväg till stan vid 9-10, och jag är galet flummig. Sover jag 6 timmar så har jag kul hela dagen. Fastän jag saknar Johannes. Today is a good day. Han skulle iaf till tandläkaren och så fikade vi lite efteråt, sen var det dags för honom att dra till jobbet, så jag åkte hem. Nu måste jag typ plugga lite matte..

<3

2012-11-09 05:51:08
Allmänt Kommentarer (0)

I must really love him..


2012-11-09 00:42:31
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (0)
I guess you're right, I suck at being by myself. Men det är ändå inte som att jag vill vara med nån annan. Vill bara inte bli lämnad av dig.