tumblr

2012-10-24 02:42:00
Allmänt Kommentarer (0)
Snälla förstå mig. Se mig. Ta min hand. Krama mig.  Säg att allt kommer bli bra. Att du är här nu. Att du saknat mig. Prata med mig. Se mig i ögonen. Säg att du saknat mig. Säg att du saknade mig varje sekund jag var borta. Säg att du spenderat nätterna tänkandes på mig. Kyss mig. Säg att du aldrig kommer lämna mig. Se på mig. Fråga om jag vill följa med dig hem. Snälla, ta min hand. Säg att du är här nu. Låt mig somna i din säng. Lägg dig nära. Krama mig, kyss mig. Säg att allt kommer ordna sig, att du aldrig kommer lämna mig. Låt mig se dig i ögonen utan att du tittar bort. Låt mig få vara så nära att jag tror vi blir en och samma kropp. Somna med mig. Säg att jag är vackrare än någon annan. Säg att du längtat efter det här, att du inte tänkt på någon annan än mig. 

23/10-12

2012-10-24 01:23:00
Allmänt Kommentarer (0)
Nu ere dags för bloggen igen. Jag var hos Johannes i förrgår.. Sen var jag dum och drog hem vid 5 igår morse. Jag  var inte ens arg.. Tänkte bara på att jag ville komma upp så jag kom iväg till skolan. Men nu när det är som det är, hur kunde jag gå? Kan inte ens förklara hur mkt jag saknar honom. Ser knappt vad jag skriver.

Jag hoppas verkligen med allt jag har, att du bara säger/känner dumma saker för att du är i en svacka. Jag hoppas verkligen att du mår bättre och blir klokare om några dagar och inser att det var helt crazy. Jag dör av att du ens tänker tanken att ge upp och inte vara med mig, när jag är 100% på att jag vill vara med dig. Jag dör av att jag saknar dig och att du antagligen inte ens tänker på mig. Jag dör av att tänka att jag kanske aldrig mer får hålla om dig eller kyssa dig eller sova med dig. Jag dör av alla fina saker du sagt för bara några dagar sen. Jag dör av att jag alltid lyckas göra dig arg fastän allt jag vill är att göra dig glad. Jag vill inte vara utan dig, jag vill inte förlora dig.

Om man "tycker om någon jätte mkt", hur kan man ens överväga att lämna personen?

KAAARMAAA VAR PÅ MIN SIDA NUUUU!
Please don't leave me..

Greys Anatomy 9x03 - Calleigh

2012-10-22 20:16:00
Allmänt Kommentarer (0)
"you know what i want? more than anything? i wanna know what you're thinking. what you want.."

Craig David

2012-10-07 20:31:54
Musik ♫ Kommentarer (0)
What now, you're gone, my fault, I'm sorry
Feeling like a fool cause I let you down
Now it's, too late, to turn it around

6/10-12

2012-10-07 03:00:00
Allmänt Kommentarer (0)
Ångestdag. Gjorde bort mig igår igen. Hade asroligt på Hellströms heeela kvällen ända tills jag började bråka med Johannes. Av nån dum jävla anledning. Helt idiot. Såna som jag borde skjutas. Har mått skit hela dagen idag, men försöker skita i det. Vi var typ 10 pers! Glas vältes och Ems spydde under bordet. Dör vad bäst vi är. Blev även nästan tvingad till att säga att jag älskar honom, men det är alldeles för tidigt för det. Nej nej nej.
 
Idag drog jag till Hellströms igen med Ems, Maggan och Kattis. Fick en kram av Mattias, vilket kom som en chock. Fattade först inte vad han höll på med haha. Rolig tjej.
"Är ni här idag igen! Nu är ni typ stammisar blabla så vi kan kramas." Underbart. Haha.
 
ÅÅÅÅH folk raggade på mig! Händer aldrig! En snubbe kom och bara "Min kompis sa att jag måste snacka med bruden med tofs och näspiercing för hon är så jävla söt!" Sen stack han när jag sa att jag inte var singel haha.
 
Saknar Johannes hela tiden. Hela tiden. Orkar inte tycka om honom. Orkar inte vara nykär. Är så jävla dålig på det här med förhållanden. Man får inte ha vanor. 

en pigg Rorre

Resident Evil 5!

2012-10-05 01:59:50
Allmänt Kommentarer (0)

Det är så vi

2012-10-05 01:58:59
Filmer & Serier Kommentarer (0)

femte oktober var det ja

2012-10-05 01:46:00
Allmänt Kommentarer (0)
Hängt massor med min exklusiva och inte hunnit lägga ner tid på bloggen. Fy. Han vet för det första inte ens att den existerar. Hihi. Men ikväll är jag ensam och känner ungefär såhär :( Saknar honom massor. Men mer tid för detta antar jag.
 
Sitter och krigar med låtar att stoppa i min ipod. Går ganska bra. Var på bio med J och Molly tidigare under kvällen. Resident Evil: Retribution! Gud vad bra. Ojoj! Inte dåligt för en femte film.
 
Igår var vi på Hellströms och drack godisshots och jelloshots! Very trevligt. Senare dök tjejerna från St Eriks upp oxå. Och sen såg vi på A Cinderella Story när vi kom hem. Helt sött att han såg den för min skull.
 
Haha, vi lånade en katt häromveckan oxå. Den vägrade gå hem och fick följa med oss ett tag. Mys. Har även bakat mockakaka och krigat efter en glass! B&J med kokos. Den finns verkligen ingenstans, och tillslut hittade vi EN ENDA på.. vad det nu heter, vid medis. Vi köpte den dock inte förrän en vecka senare. Tänk att den fanns kvar!

Emma fick för sig att pierca smiley, so she did. Och J gjorde en impuls-tongueweb.

Har sovit med J varje dag i 100 år, och nu är jag ensam. Trodde jag skulle dö först. SAKNAR.

Har inte fotat på år och dar, ångest.