iconicmonsters@instagram

2013-04-24 20:51:30
Quotes Kommentarer (0)
"I'M GONNA MARRY THAT GIRL SOMEDAY

I thought it the very first night we hungout. Instantly fell hard for her. Through good and bad my love for her continues to grow. We might not all get along, hell we don't always like each other, but i will always love her even in those bad times. I'm sorry for the times that I am snappy and an assshole for no reason."

Rolig familj

2013-04-24 20:00:00
Sayings ♥ Kommentarer (0)
HAHAHA har helt glömt bort allt roligt folk sagt under dom här månaderna!
Here goes:

Morfar vill slänga en tom påse;
Mormor: Älä nyt hyvä leipäpussi!
Morfar: Niin on mutta kun ei oo leipää!
Mormor: Tää on ihan hyvä pussi, mut kun mä leikkaisin pois tän kun ois sakset!
Morfar: Anna mä leikkaan! *viskaa roskikseen*

Påväg hem från Finland:

"Hans panna började där han nacke slutade. Han såg ut som Frankensteins farbror." (minns inte vem han pratade om)

"Koranen är en bok man borde torka arslet med.. Tänk om nån muslim hörde oss, dom skulle bränna vår bil! Vi bränner deras ansikten!"

Vid tullen (vi gömmer alltid djuren ifall det skulle vara kontroll):

"Stoppa in dom i påsarna snabbt!"

Vid OKQ8 isas Rinkeby:

"Då är vi i kära Rinkeby igen! I djurparken!"

Love

2013-04-24 19:09:15
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (0)
Det har verkligen hänt grejer med mig o Johannes sen jag sist skrev.. Vi kallar inte varandra för exklusiva längre, nu är det pojkvän och flickvän. I like. Och vi bråkar inte lika mkt.. Och allt är allmänt jättebra typ, han bor hos mig och jag städar efter honom och sådär haha. Nu har jag antagligen lagt öga, men hoppas på det bästa.. KARMA!


"Som bästa vänner som tagit det till nästa level." JAG ÄLSKAR DIG!

24/4-13

2013-04-24 18:41:00
Allmänt Kommentarer (0)
Ensam är stark! Not. Mannen är och reser igen, han ska sova i Umeå inatt och kommer hem imorn. Tur att det inte blir längre än så! Sen är han ledig 3 dar :) Det är skönt att vi fortfarande tycker att det är jobbigt när han sover borta och sådär, vi har ändå setts nästan varje dag i snart 9 månader (4 maj rättare sagt). Om vi var gravida skulle vi haft en unge strax, haha.

Hade prov idag men jag får dom här panikgrejerna och klarar inte av att gå. Känner mig så dålig.. Får göra bra ifrån mig på omprovet..

Grät jättemkt igår, Johannes var lite irriterad på mig sen kvällen innan så vi hördes inte så mkt under dagen när han var på jobbet, så kom han hem och sa knappt ett ord och gick o la sig. Plus det här med provet och att han skulle sova borta dagen efter (idag), så jag orkade inte med skiten o bara burst into tears. Blä vilken jobbig dag. Sen var han ändå söt o höll om mig och frågade vad det var och så <3 

Juste gud! Jag, Johannes och mamma var på middag hos min bror och Carro förra helgen och hade det jättetrevligt och sådär. Första gången jag åt musslor oxå! Trodde det skulle vara läskigt, men gott vare :) Nånstans började vi iaf prata om våran pappa, och då kom min 3e bror på tal, en kille som jag totalt glömt bort. Han är ett år äldre än mig och heter Daniel, precis som min helbror heter i mellannamn. Minns att jag träffat honom hos pappa nångång när jag vart liten, men inte mer än så. MEN, idag så hittade jag honom på fb och skrev ett litet meddelande.. Får se vad han svarar, om han svarar. Spännande..

Hunden var helt söt imorse, hon sov som hon brukade när hon var liten. ÅH!


Kenza 9

2013-04-21 23:20:00
Shopaholic Kommentarer (1)
jacka - shestore.se
hoodie - nelly.com, fanny lyckman for estradeur

21/4-13

2013-04-21 23:12:00
Allmänt Kommentarer (0)
Åååh äntligen lite finare väder! Jag har typ vinterdepression eller nåt haha, klarar inte av att vistas ute när det är kallt, så det här e underbaaart! Man blir på så bra humör :)

Mannen min slutade jobbet vid 15, så jag åkte in till stan och tog en fika med honom i solen, vid Bågen i Medis. Myyys. Molly kom oxå förbi en stund. Sen blev det pizza hos mannens bror. Lyckades få en liten tomatsåsfläck på mina nya byxor oxå.. PRECIS när jag tänkt sluta äta. Så himla typiskt! :(

Förövrigt har jag köpt en ny skinnjacka, Kenza 9! Så jävla ball, I die. 

 
baby :*