Finland

2012-12-31 03:46:00
Finland Kommentarer (0)


24/12-12 - 29/12-12 Finland + 30/12-12

2012-12-31 03:41:00
Finland Kommentarer (0)
Hejhej! Hemma från Finlandet nu. Kom morgonen den 29e. Resan var nice, kul att träffa morföräldarna och sådär. Bra väder hade vi oxå, massa snö! En kväll var det -24, och dagen därpå var det +1. Konstigt hur det går upp och ner haha. Fick massa julklappar, men den absolut bästa var från Johannes. Fick en påse full med saker! Ansiktsmasker, mobilskal, choklad, läkerol, krämer, hdmi-kabel och grejer man gör lysande stjärnor i taket av! Fick en rosa plunta av bror min haha, med diamanter och allt! Känner att jag kommit närmare honom den senaste tiden, vi visar mer intresse för varandras liv haha. Tror det beror på hans underbara flickvän Carolina. Han blev som en ny människa efter att han träffade henne. Jag klagar inte :)

Veckan gick fort, men saknade mannen min något förfärligt ändå! Dom två dagarna efter jul var helt döda, inte ens mataffärerna var öppna. Satt bara hemma och drack vin. När affärerna öppnade igen köpte jag bland annat en stjärtlapp för två personer HAHA. Och annat för tusen spänn. Ångest.
 
När jag kom hem, kom min underbara man hit efter bara någon timme, hur söt?! Vi sov några timmar och därefter kollade vi mellandagsrean i Kista. Han fick med sig en mysig tröja och ett par skor :) Sen myste vi sönder hela kvällen. Oh my, how I love you <3

Har precis avslöjat min största hemlighet för honom också. A weight has been lifted off of my shoulders. Förstår inte varför jag var så rädd, känns helt löjligt nu i efterhand..

21/12-12

2012-12-22 01:21:00
Allmänt Kommentarer (0)
Johannes hade lite fel om the homecoming! Han ringde mig vid 06 imorse (hade inte lagt mig) och sa att han skulle komma hem vid 11, så jag sov 5 timmar and then I waited. När han kom sov vi några timmar, och sen åkte vi till Sollentuna och kollade julklappar med mamma och Heidi. Jag köpte en bok till mor. Därefter åt vi och kollade runt i kista. Vi la oss rätt tidigt men gick ändå upp vid 13. Såhär trötta, FÖRSTÅR INTE.

När han drog till jobbet vandrade jag runt i gallerian med mamma. Köpte en bok till bror oxå i julklapp. Resten av kvällen spenderades i tvättstugan. Mamma skjutsade en byrå hem till Kattis, så själv var jag oxå, vuxenpoäng! Sen har jag försökt packa lite, men tar alltid med mig för mkt, så mamma får hjälpa mig imorn.

ANYWAYS, I've had a very productive day.

Hoppas älskling kommer hit efter jobbet imorn.. ÅHH vad jag kommer sakna honom när jag åker :( Men 6 dagar går väl fort.. Tur att han är ledig när jag kommer!

Hundis ville hjälpa till haha


20/12-12

2012-12-20 01:37:00
Allmänt Kommentarer (0)
Har typ glömt bort hur man skriver haha. AGAIN. Tappar typ all tidsuppfattning när jag är med Johannes haha. Glömmer tom bort vad vi gör och vilka dagar. Vet iaf att vi åkte pulka för inte så länge sen och det var riktigt mysigt haha. Problemet var att all snö hamnade framför oss och åkte upp i ansiktet hahaha. Men other than that vare asniiice. Sen har vi bowlat med Rorre, och igår var vi även på bio och såg The Hobbit med hans bror och broderns kompis. Men idag är han ute och reser. På jobbet vill säga haha. I 3 dagar! Och det är så himla dålig timing, det är helt overkligt; han kommer hem dagen jag åker till Finland! På morgonen dock, som tur är.. så hinner hänga med honom typ 7 timmar innan det är dags att åka båt.

Mamma och jag har iaf försökt handla lite julklappar.. gick sådär, lyckas alltid bara hitta massa grejer åt mig själv HAHA. Förutom en finfin halsduk jag hittade åt min brors tjej, som ska fira jul med oss i Finland :) Krigade även sönder för att hitta en nyårsklänning - gick inte heller nån bra, finns typ bara massa guldfärgade saker. I WANT SILVER, som jag tillslut hittade när jag kollade nelly.com en femte gång haha. Den har årets urringning, which I like ;p Tror dock att den måste sys upp lite, men det är ingen stor grej :)

HAHA åh jag dör, lilla hundis fick en overall av mig så hon slipper frysa, MEN hon fucking hatar deeeen och vägrar röra på sig. I'ts so funny! Hon får typ ha den inomhus i 100 år så hon vänjer sig. HAHA.

Förövrigt är jag fett stolt över att jag kom på bästa julklappen åt mannen min. Har aldrig lyckats köpa nåt till killar förut, och nu var det nästan för lätt. Oh you <3


Såhär såg jag ut efter ett pulkaåk. HAHA.


Trött vovve

2012-12-03 22:08:53
Mina fina hundar ♥ Kommentarer (0)


Fessssst

2012-12-03 22:03:00
Party! Kommentarer (0)

I lördags var det fest hos Kalle! Hann dock inte stanna länge då det blev lite knas, men det var kul så länge det varade.


maskerad

2012-12-03 22:00:00
Allmänt Kommentarer (0)

Blev utgång i fredags med mitt folk. INTERGALAKTISK MASKERAD på Tivoli. Vi hade silverbollar på huvet! Kul var det. Förutom att Emmas mobil blev snodd.. Hon som precis bett vakten ta bild på oss :( fick bli en ritad istället haha. Blekte även Rohams hår tidigare under kvällen x)


nånstans här sa han att han älskar mig. jag ville ju HÖRA det you know <3