Kosttillskott iHerb

2016-02-25 21:25:30
Allmänt Kommentarer (0)
Bästa sidan om ni behöver kosttillskott är iHerb, man får poäng och rabatter varje gång man handlar!

24/2-15

2016-02-25 00:06:00
Allmänt Kommentarer (1)
Vettefan vad jag hållt på med, inget intressant alls. Spelat, ätit, sovit, kollat på film. Såg Matrix för första gången igår. Haha, har så jävla mkt filmer att se. Har inte sett nån Harry Potter (jo en) eller typ nästan nåra klassiker alls. Gudfadern? Är jag intresserad av sånt? Vem vet..

Snart är det fredag. Tänkte ta en öl med Tim som jag inte träffat på 10 år? Får dock panik när jag tänker på pengar. Såååå tänkte börja plugga för verkar ju inte som jobb är ett alternativ. Inte för att jag heller känner att jag skulle få något efter att jag blivit något, känner mig så keff, är ju inte bra på något :( Men man måste ju försöka, börja någonstans.. funderade på sjuksköterska, men hur är lönen? pallar inte kriga värsta för dålig lön..

Blä

2016-02-23 14:19:30
Allmänt Kommentarer (1)
Usch fick min lönespec från sportamore nu, vilken fucking ångest.

För övrigt är vi sega som vanligt, jag ligger typ kvar i sängen i brist på annat att göra haha.. Ska äta frulle nu!

Dröm igen

2016-02-22 18:24:42
Drömmar Kommentarer (0)
Hur ska man förklara, jo jag drömde att vi var nånstans med gamla klassen och tävlade typ. Jaana hade byggt en park typ? Det var nån tävling och jag, Joko, Jenny och Ida var i ett lag, och vi skulle äta nåt konstigt som såg ut som små lökar men ändå inte.. Och jag stoppade massa i munnen och hoppades att domarna trodde jag ätit upp dom. Asså fett konstigt. Sen stod det massa namn på murarna runt parken XD 

Crazy ass dream

2016-02-21 13:52:23
Drömmar Kommentarer (0)
Asså vilken jobbig fucking dröm, folk var helt eftrrblivna. Jag och Johannes skulle hem från stan, men jag var hungrig så jag stannade vid nåt ställe i food courten i kista (som inte finns på riktigt) och Johannes gick hem. Så beställde min mat, och fick den efter en stund. Då började galenskaperna! Jag glömde att jag skulle ta med mig maten så jag frågade om jag kunde få en låda och importmannen sa att han fixar det, så jag satte mig ner så länge. Efter typ en timme fick jag nog och ba hur lång tid kan det ta att lägga maten i en låda? Maten ba låg halvt i en låda och resten kvar på tallriken. Och alla anställda ba höll på med annat. Så bad dom mig vänta lite till, och återigen en timme senare gick jag för att se vad som händer. Vid det laget hade maten kallnat och blivit helt torr och jag ville ha tillbaka pengarna, och nån svensk man som nu dykt upp sa att det inte går. Han sa nåt annat jävligt irriterande med och jag ba "kunden har alltid rätt!" Och han sa nej. Så kom en söt liten tjej och jag började skrika att jag ville ha tillbaka mina pengar eftersom dom fuckat min mat, och hon ville typ ge mig dom, men mannen lät henne inte. Hon försökte ge mig andra grejer från restaurangen men jag skrek bara "ge mig mina fucking pengar!" Sen flippade jag totalt och sträckte mig över disken där dom hade massa oljor i glasflaskor och jag vene vad, och ba rev ner allt medan jag skrek samma sak. Dom kallade mig för psykopat. Sen kollade jag efter väktare men ingen kom, och tjejen gav mig plötsligt 200 i kontanter och jag bara tog dom och stack. Asså sjukaste drömmen, fett jobbigt att vara så irriterad när man sover.

20/2-16 about the 19th

2016-02-21 03:38:00
Allmänt Kommentarer (0)

Den där träffen. Var typ supernervös tills jag faktiskt såg alla, då gick det bara över and it felt like home. Min älskade lärare Jaana var oxå där och hon dog när hon såg oss.. men det är alltid något med henne, man ser på henne att jag vart extremt speciell för henne. När hon såg mig kollade hon på mig helt rörd och när hon sen kramade mig sa hon att hon skulle kunna krama mig hela kvällen. Senare drog hon mig åt sidan och frågade hur jag kan vara så vacker. Asså I can't even..

Kvällen flöt på, det bjöds på mat och alkolholfri äppelcider. Folk var arga för att vi inte fick alkohol. TUR ATT JAG HADE PLUNTAN. Skämdes jättemkt, men var ändå tvungen att come clean, so I said:
"Jag blir inte arg om du dömer mig."
men innan jag hann säga mer sa Joko:
"Vadå, har du magtröja på dig?"
the awkward moment when you actually do. MENADE DOCK PLUNTAN.

Träffade på gamla fadderbarn och annat folk med, alla har blivit så stora. SNYFT.

Stod inte och pratade så mkt med min egen klass då det kändes väldigt weird och jag har alltid känt att jag inte passat in bland tjejerna, vilket det var mest av. Emil, Tuukka och Abbas var dom enda killarna som kom. Sammanlagt blev vi 10 pers.

Egentligen om jag ska vara helt ärlig, så såg jag mest framemot att träffa Hannes som skulle komma, men han hörde inte ens av sig och sa att han inte kommer. Kan ha något att göra med hans lilla son kanske. Och så har vi Tim, the one and only. Vågade inte ens hoppas på att han skulle komma, men I did. I always do. Skrev dock till honom senare när vi dragit vidare till Sixten & Frans och jag fått i mig några glas vin haha, oooch han hann tyvärr inte komma. Jag har länge trott att han hatat mig, så har inte vågat höra av mig, but I'm glad I finally did. Tog bara 10 år typ. Jag kommer aldrig någonsin kunna förklara vad den personen betytt för mig, hur han gjort alla skoldagar så jävla värda.. 

Efter vi suttit och pratat massa minnen i några timmar drog jag, Anna, Jenny, Tuukka och Emil hem till Emil och drack ihjäl oss och kollade på gamla klipp från skolan OCH ÅT TABASCOPOPCORN. Superfun! Kom hem typ 5 på morgonen haha :D

19/2-16

2016-02-19 12:06:00
Allmänt Kommentarer (0)
Har inte gjort nåt vettigt på några dagar; spelar lite Elder Scrolls, och bubble witch. Ätit lite våfflor och handlat tvättmaskin haha.
 
Fick för några dagar sen veta att vi ska ha skolåterträff, asså för flera klasser och lärare! Om jag inte hade aktiverat min Facebook och skrivit till en gammal klasskompis hade jag aldrig fått veta det. Tur!
Vi ska träffas i vår gamla skola och sen dra vidare. Ska bli superkul även om jag är lite nervös, var ju så jävla länge sen, och är pank med. Ska ta med mig en plunta och försöka se normal ut haha!

16/2-16

2016-02-16 22:03:00
Allmänt Kommentarer (0)
Tjaaaaa!

Sov jävla dåligt för att Johannes börjat göra massa konstiga saker efter att han börjat äta medicin; svettas som en gris men blir typ ändå inte varm, så jag fryser för det är helt blött överallt, och så vrider och vänder han på sig hela natten och drar i täcket.. Var heeelt död när vi vaknade asså, börjar typ fatta varför jag är så trött hela tiden.
 
 
Vi åkte iaf iväg till tatueraren och fixade till hans breast piece litegrann. Sen kom vi hem och sov, and that's it haha. Produktiv dag! :D
 

15/2-16

2016-02-15 22:21:26
Allmänt Kommentarer (1)
Allt är fortfarande kaos och Simona har inte got the hint och tjafsar fortfarande med folk. Jag skulle skämmas.

Idag började walking dead så jag satte igång den så fort jag vaknade typ. Riktigt bra avsnitt, väldigt chockerande. Det har blivit så mkt bättre än vad det var, love it so much. Helt klart min favoritserie. Älskar zombies.

Både jag och Jojo har mått lite illa idag, vet inte om vi ätit nåt konstigt? Tror inte det..

14/2-16

2016-02-15 00:18:40
Allmänt Kommentarer (0)
Katastrof. Fick värsta arga smsen av Simona idag och man ba asså nej. Hon betedde sig riktigt illa på sin egen fest och börjar flippa på andra. Vi från orten kände oss väldigt diskriminerade och sen började hon prata fett nedlåtande om mig, PÅ SMS. Man ba asså du kan väl åtminstone säga det to my face. Vi sa att vi skulle ses och prata men jag kan inte sånt, kan inte behärska mig och det blir kaos. Bryr mig inte så mkt egentligen, vill mest bara inte att hon ska få rätt. Alla är dock sura på henne ändå så tror hon börjar förstå att det är hon som gör fel.

Anyhow, ganska död alla hjärtans dag hos oss. Vi åt pizza och kollade på film en stund. Vi får exchanga presenter en annan gång. Han la sig vid 21 för han ska till doktorn imorn. Så jag sitter och leker med luren i köket haha..

12 & 13/2-16

2016-02-13 16:29:36
Allmänt Kommentarer (1)

Goddag. Simona fyllde år och vi skulle vara hos henne från 20 till 22, värsta hetsigt sådär. Men det blev ändå senare och vi drog därifrån vid elva typ. Folk skulle till slaktis, men jag är broke så jag, Maggie och Kalle drog till Johanna och Calle vid Medis.

När jag och Maggie kom till Simona stod några utanför hennes port och rökte, och jag fick direkt dåliga vibbar av dom så jag hade egentligen inte velat hälsa, men Maggie ska alltid vara så trevlig så jag kunde ju inte bara skita i heller. MEN ena bruden som stod där kunde inte ens ta upp sin hand ur fickan för att hälsa på mig, fett äcklig stil. Sen hade Kattis glömt sitt glas på toan och skulle ta det precis när dryga muppen skulle på in där o ba "du kan ta det sen!" När det typ tar en sekund att ta sitt glas..
Och senare när vi skulle dra så stod hon vid dörren och ba "Simona behöver du hjälp?" För att Maggie tappade nåt glas, asså verkligen sådär "eeh hon är fucked up" sen sa jag något till henne och hon svarade inte så jag lackade och bara "varför svarar du inte för?" Och det hörde hon tydligen för hon ba "jag har öronproppar du behöver inte vara så otrevlig" så bad jag om ursäkt för det, men fyfan vilken dryg jävel asså. Sen skulle Maggie vara trevlig mot henne igen när vi sa hejdå till folk så jag ropade "varför ska du säga hejdå till dryga människor?!" Och Simona hörde mig och sa att hon inte uppskattar att jag kallar hennes vänner dryga, men liksom och? Det är ju inget personligt mot henne. I don't know about you men jag hade aldrig blivit sur om nån sa att mina vänner var dryga. Det är ju inte jag?

Efter det blev hela kvällen kaos så jag tror jag fick karma. När jag skulle hem från Johanna missade jag tuben, när jag väntade på andra såg jag att några pekade på mig men trodde jag hade sett fel så sket i det, men när vi gick på tuben satt dom mittemot mig och pratade om mitt mörka läppstift och sa att jag såg helt kall och död ut så jag ba "jag kan höra er? 😂" men dom svarade inte. Sen kom en snubbe och klappade mig på axeln och bara "lycka till!" Av nån annan anledning. Därefter blev det kaos med tuben och den vände tillbaka så jag fick gå av och vänta 10 min på nästa, så jag missade den jag skulle ta från centralen och fick vänta 18 min -.- när jag stod på rullbandet kom en man och bara "vad skön du är som låter alla gå förbi! Får jag hälsa på dig innan jag går?!" Och skakade min hand. När jag kom ner till perrongen stod nån kille och tjej och pratade och han bara "asså jag tar karriär före barn och.." Jag dog asså vilken idiot. Och sen när jag väl satt på tåget släcktes lamporna 😂 helt sjuuuuuk kväll!!!!

Idag har jag surat på Johannes för att han löpte semlor igår men jag fick ingen för jag var inte hemma x)

11/2-16

2016-02-12 03:19:25
Allmänt Kommentarer (0)
Slutade tycka synd om mig själv igår och åkte till stan och fikade med Jennifer. Och drack vin. Hehe. När jag sen var påväg hem ringde Amanda, Alexandra och Milly och bad mig åka tbx och träffa dom på imperiet, so I did. Pallade inte vara hemma när mannen bara spelade. Vi gick till 54 oxå. It was fun! Kollade dock fel på SL och missade sista tuben, så vi stannade till stängning och så tog jag nattbuss hem. Var hemma typ 04.30, can't doooo asså helt zombie idag. Man är fan inte ung längre.

Gick upp vid 15, åt frulle och löste korsord. Sen fick jag oxå spela, så har varit på mkt bättre humör. Jag är som en hund, bara jag får vara med så är jag nöjd haha. Sen tumblade jag sönder och garvade åt massa sjuka inlägg XD och nu ska vi sova!

Imorn måste vi till Ikea och köpa lite grejer till badrummet. Typ skåp som man kan ha handdukar i och sånt!

10/2-16

2016-02-10 13:27:00
Allmänt Kommentarer (0)
Ja, jag hade inte bästa natten. Life goes on.
 

Blev fett glad för jag gick in på IMDB och såg att det kommer en fortsättning på Full(er) House oxå!( (other than the X-files) Verkar vara nån ny grej det här med att man fortsätter på gamla serier. Jag klagar inte! :D verkar dock inte som att Olsen twinsen är med.
 
Tror btw att jag vill töja öronen till 12mm. Det går ju alltid att sy ifall man ångrar sig och det inte växer igen.

Mjeh

2016-02-10 03:04:27
Allmänt Kommentarer (0)
Nu är det sådär igen

Update

2016-02-10 01:46:37
Allmänt Kommentarer (0)
Jävlar i havet, det funkade fan! Tog ut ringen oxå och nu är jag inte kissnödig. WTF!!!! 

nine months

2016-02-10 00:34:00
Allmänt Kommentarer (0)
Kände mig ensam så fixade Facebook igen. Inte för att det hjälper, ba waste of time. Tror inte jag stannar. 

Today

2016-02-09 22:26:44
Allmänt Kommentarer (0)
Har så jävla mkt skit på datorn, typ fyllt nästan en terabyte! Rensade 19gb igår dock, fett skönt. Tänk om man kunde göra samma sak med kläder och grejer haha?! Sån jävla separationsångest 😂

Har vart på hornbach och köpt spotlights, elgianten och köpt en tvättmaskin och Johannes ba impulsköpte en tv för 22 lax. Jahapp, typ. Och så skulle vi köpa ett skåp till badrummet från Ikea, men det fick inte plats i bilen sen 😂

90s

2016-02-09 15:00:14
Allmänt Kommentarer (0)
Har haft lite ont i vänstra ögat dom senaste dagarna, ömt när jag rör där (vilket jag försöker att inte göra) och blinkar.

Stör mig fortfarande rätt mkt på vad som hände med jobbet, kan typ inte förstå det. Jag tror jag måste gå med i facket och be dom hjälpa mig.. Känner mig så otroligt felbehandlad.

9/2-16

2016-02-09 14:31:15
Allmänt Kommentarer (0)
Gårkvällen gick sådär. Vi såg filmen, men Johannes tyckte den sög och satt och suckade och höll på hela tiden så det var ju ingen kul upplevelse direkt. So many problems..

Idag har jag faktiskt tränat lite ben och rygg! Följde med Jarmo till lokalen och så fick jag lust att köra lite själv oxå haha. Skulle vilja duscha, men mannen är därinne och workar fortfarande. Är fett excited då våran förra dusch var hemsk, man var tvungen att vara jag (då jag var den enda som lyckades) för att ställa in så vattnet inte skiftade från kokhett till iskallt var tionde sekund. 

Wtf kik

2016-02-09 00:12:16
Allmänt Kommentarer (0)
Kollade min kik och hade typ 17 nya meddelanden av randoms, men fattar typ inte grejen. Är det robotar eller skriver alla bara likadant? För det är typ 3 st som skrivit "you happen to be online?" Fast en med "u" istället för you och nån med en smiley. Och sen 3 andra ba "hello i've found you on IG and your kik name is identical, wanna talk?" Och så några "Is this *ett namn* from the party yesterday?" Asså det kan ju omöjligt vara en slump att dom skriver precis likadant?

Brendon Urie

2016-02-08 23:57:55
Musik ♫ Kommentarer (0)

snygg OCH rolig. vad mer kan man önska sig? att han inte ska vara gift kanske? x)

Best day ever

2016-02-08 23:30:00
Allmänt Kommentarer (3)
Jag är sååååå glad kommer typ gråta snart, helt underbart att kunna gå på toa och duscha hemma. Väntar dock med att duscha till imorn, för de ska sätta dit nya taket med spotlights och så tvättmaskinen, sen är det 100% klart. VI HAAAR ETT BADRUUUUM! Ett fint dessutom!
 
Min Spotify gick ut för att jag inte har några pengar, så Johannes löste det åt mig. Älskar att bli omhändertagen ❤️
 
Annars har jag väl inte gjort så mkt idag, vi handlade lite mat och gjorde en kycklingsallad, med mango raja 😍
Nu sitter jag och kollar på x-files (tills Johannes är klar med sitt spelande så vi kan se Scouts guide to the zombie apocalypse, som vi alltid glömmer göra)
and a young mr Crowley från Supernatural är med i detta avsnitt och sätter eld på saker :D

Marilyn Manson

2016-02-08 18:30:00
Allmänt Kommentarer (0)
Asså vaaaaa, hittade denna Marilyn Manson dockan på etsy, nån otroligt duktig människa har gjort den. Hade det inte vart för att den kostar ungefär 4000 kr så hade jag absolut roffat åt mig den. Jesus. Så grym. Ni hittar den här.

Fat Princess

2016-02-08 18:10:00
Allmänt Kommentarer (0)
 
Spelade ett spel hos mitt ex för tre år sedan och vettefan hur jag började tänka på det för några månader sedan och fick lust att spela det igen. Det fanns dock inte till PS4 och våran PS3a fick som sagt YLOD, så gav upp det. Men plötsligt en dag hittade Johannes det i playstore, och det är tom roligare än förut :D Det är alltså ett RPG-spel. Man kan hoppa mellan olika klasser och dödar fiender och levlar och gör quests och allt det där. Fett kul!

Så idag har vi spelat lite i väntan på badrummet. Dom sa att det blir klart om nån timme. Sen ska jag inviga duschen!!

So far

2016-02-08 17:14:00
Allmänt Kommentarer (1)

vi får dock inte duschdörrarna förrän om en-två veckor, men det går ju att duscha ändå :D

8/2-16

2016-02-08 12:34:36
Allmänt Kommentarer (1)
Nu händer det grejer! Dom har varit här sen sju imorse och fixat med badrummet! Toaletten och handfatet är på plats och nu håller dom på med duschen! I'm so happy right now! :D

JB

2016-02-08 01:37:00
Klipp Kommentarer (0)
 
 
Herregud. Jag såg båda filmerna haha och asså shit, man får en helt ny bild av honom. Hjärta av guld typ, hur fin och smart människa som helst!
"I have a good head on my shoulders." Jag tror att det gör mkt att vara troende.

oh boobs

2016-02-07 21:15:00
Wanties Kommentarer (0)
 
Jag är suuuuupersugen på att skaffa mig såna här bygellösa BH:ar som H&M har ett jävla bra utbud av, men de har tyvärr inte min storlek.. Funderar på om man kanske skulle kunna köpa större och så sy in typ? Vet dock inte vad som händer med axelbanden då. Eller så får jag hoppas att jag hittar någon annanstans! 
 

Funny Guy

2016-02-07 19:59:00
Allmänt Kommentarer (0)
 
aaah, kollade klipp på Justin Bieber för några dagar sen och fick för mig att se hans filmer. Sen så fick jag värsta psykosreaktionen av Johannes, helt dömande typ att det är waste of time.(Säger killen som spelar). Måste man vara värsta fanet för att vara intresserad av sånt? Såg Amy Winehouse's dokumentär oxå och jag gillar inte henne alls haha XD gillar ändå Justin normalt mkt. Och han är söt :D

7/2-16

2016-02-07 15:06:00
Allmänt Kommentarer (0)
 
Fått nån grej för lockigt hår haha, så jävla nice att man bara kan göra inbakade flätor när håret är fuktigt och låta det vara över natten, så har man fint hår dagen efter utan att slita på det!
 
Vi blev typ lurade av rörmokarna, dom ville ha fett med pengar i förskott och grejer och det är ju inte riktigt så det funkar, så vi gav upp och hittade nåra andra. Om ni ska renovera badrummet, välj INTE företaget som heter Cow pipe. Riktiga skojare.
 
Nu när vi är klara med väggarna och golvet så har det slutat damma så jävligt av allt borrande, och vi kan börja dammsuga sönder lägenheten haha! Började med mitt rum som inte var största problemet. Men vi kommer typ få dammsuga varendra kvadratmeter, väggar och allt hahaha :D

Semmelkladdkaka

2016-02-07 02:18:00
Allmänt Kommentarer (3)
Hittade ett lite roligt recept på nåns blogg och tänkte att det lät jävla gott!
 
Det är riven mandelmassa på, ser ut som ost XD
 
150g smält smör
100g mandelmassa
3 dl socker
2,5 dl mjöl
1 msk vaniljsocker
2 tsk kardemumma
1 krm salt
2 ägg
*
Efter gräddningen 100g mandelmassa
Grädde efter behag
Florsocker
 
Gör såhär:
Blanda ihop socker, mjöl, vaniljsocker, kardemumma och salt.
Knäck i äggen. Riv ner mandelmassa.
Smält smöret och rör om till en jämn smet.
 
Smöra och bröa en form (20-22cm)
Häll i smeten och grädda ca 15-20 min i 200 grader.
Kakan ska vara kladdig i mitten.
Låt kakan svalna.
Lägg ev på med mandelmassa och vispad grädde. Pudra över lite florsocker.

6/2-16

2016-02-06 15:18:41
Allmänt Kommentarer (0)
Var ensam hela dan igår för Johannes ba spelade. Kollade på serier och Crimson Peak. Den var inte så dålig som jag hört att den skulle vara.. Inte direkt nån skräckfilm dock.

Åt frulle nyss och nu spelar han igen, så jag lär väl bli ensam idag oxå. Har inga cash öht så kan inte göra så mkt annat heller haha x) 

redhead 2015

2016-02-05 18:15:00
Allmänt Kommentarer (0)
 
Alltså, vad söt man var förr? Vad hände? xD

5/2-16

2016-02-05 17:20:00
Allmänt Kommentarer (0)
Blir inget badrum idag heller. FAN vad dom drar ut på det. Idag var dom bara här och kollade hur det såg ut, sen skulle det tydligen mätas och räknas och "det tar hela dagen", my ass. Nu är det måndag morgon som gäller då. Två dagar till, in på fjärde veckan av detta helvete då. We can do it.

Fick nästa töjning av Johanna, så nu är vi på nio då, när jag tryckt in hela. Sen är det bara en enda kvar! Fortfarande lite sugen på att göra andra örat med, men det får vänta tills jag är helt säker. Tänkte ändå köpa ett par Marilyn Manson pluggar, (som bara säljs i par) så då har jag ju två!
 

4/2-16

2016-02-05 00:08:04
Allmänt Kommentarer (0)
Molly och Johanna kom hit ikväll och åt middag :) supermysigt. Vi lagade nåt recept jag hittade på ICAs hemsida. Eller egentligen två, som vi kombinerade. Jag håller typ alltid på sådär, väljer värsta avancerade recepten fastän jag inte ens gillar att laga mat XD men det blev fett gott i alla fall!

Har även sökt nytt jobb, på caliroots lager. Det är tråkigt att såna här tråkiga incidenter påverkar en så mkt, har fått dåligt självförtroende nu och tror inte att jag kommer få nåt jobb -.- 

Wilma

2016-02-03 22:00:00
Allmänt Kommentarer (1)

 
 
Mamma väckte mig helt i panik och bara "det har hänt något jätte hemskt!" Wilma hade ätit choklad till frukost. Igen! Andra gången det händer. Fast det är ju inte hennes fel, hon vet ju inte bättre. Jag flög iaf upp och så satt vi i köket och hade mattelektion i hopp om att få nån uppfattning om hur många gram hon ätit. Tillslut kom vi fram till att det var nästan på gränsen, men vi trodde hon skulle klara sig från en förgiftning. Mamma åkte till jobbet och jag fick vakta hunden i några timmar tills jag märkte att hon var okej och så sov vi vidare. Det enda jag märkt är att hon varit väldigt trött idag, men det är inget konstigt för hon älskar att mysa och sova :)
 

Kissproblem

2016-02-03 21:44:12
Allmänt Kommentarer (1)
Jag tror jag har listat ut vad mitt problem är, med att jag är kissnödig hela hela tiden vill säga. Har googlat i två år och försökt hitta svar på olika forum och ba letat efter någon som har samma problem, with no luck. Men idag hittade jag äntligen något, och jag tror att allt kan bero på att jag inte är så glad på att ha mens och alltid hoppar över den. Detta gör tydligen att det blir knas med hormoner, vilket påverkar urinröret. Ska bli superkul att skärpa sig och försöka ha mens varje månad, bara för att se om det gör saken bättre. Vilket jag verkligen verkligen verkligen hoppas. Det här förstör mitt liv..

Finally

2016-02-03 16:59:45
Allmänt Kommentarer (0)
Okej, på fredag är badrummet klart. Vi fick det bekräftat idag! Längtar!!!!

Yes

2016-02-03 15:51:51
Allmänt Kommentarer (0)
Okeeeej nya avsnittet av The vampire diaries 😍 för bra!!! Och pretty little liars oxå, feeett spännande!

Johannes var iväg och fixade sin tatuering lite. Jag vill oxååååå! Alla mina drömmar ba krossades pga det där jävla jobbet.. 

3/2-16

2016-02-03 10:53:03
Allmänt Kommentarer (0)
Satt på rummet och ruttnade igår och sen gick vi och åt på FnB igen haha, nya favvostället. Denna gång hade vi med oss Jooooohn som precis kommit hem från Kanada! Jävla mysigt :) efteråt blev det bowling, jag var sämre än sist!

Åt hamburgare denna gång

2/2-16

2016-02-02 16:09:00
Allmänt Kommentarer (1)
Anmälde that bitch.
 
Tänkte börja kolla på resor till Idre. Eller asså vi tar ju bilen, men boka stuga och utrustning osv. Nu har jag ju inget jobb så kan åka när som helst haha. Fett kuuuul! Förutom att mina sista pengar kommer i slutet av februari förstås.
 
Micke är här och lägger golvet nu! Jävlar, jag längtar verkligen tills det blir klart. Fatta att vara utan toalett och vatten i tre veckor XD
 
mys med mina bästa

 

OOOOOOH LAWD

2016-02-01 23:19:00
Wanties Kommentarer (1)
Jag verkligen älskar mobilskal. Har hur mkt som helst till varje mobil HAHA. Nu har jag dock en ganska ny lur, så den har jag bara en till. Meeeeen hittade massa roliga sidor med skal, just nu när jag är pank såklart. Lägger upp här ändå så jag kommer ihåg när jag har råd! (klicka på bilderna för att komma till hemsidan)




rest of the day

2016-02-01 21:56:00
Allmänt Kommentarer (0)
ah fick välja mellan att stanna kvar månaden ut eller gå hem, så jag valde att gå hem istället för att jobba för nåt fett oseriöst företag som försöker få sina anställda att må skit. Jag är rätt säker på att hon typ ville anställa nån kompis eller nåt, för det där är fan inte normalt.

Men fuck that, vi var på K-rauta idag igen och köpte klinker och beställde duschdörrar och toalett. Micke fixade upp kaklet på väggen här hemma under tiden. Så imorn blir det golvet och dagen efter det har vi nog en toalett!
 
För övrigt är jag helt död idag för att jag sov så dåligt. Det känns som klockan är typ tolv nu eller nåt.

Later on

2016-02-01 16:33:53
Allmänt Kommentarer (0)
What a day. Mamma är skitarg och typ kokar. Jag skrev ett argt mail till hon som kickade mig. Justice liksom.

Åt den där jävla sushin igår igen HAHA, så jävla gott det går ju inte! 

Är typ helt energilös av besvikelse. Hur kan man mobba människor på det här viset!! Karma is a bitch dock.

1 februari 2016

2016-02-01 11:06:27
Allmänt Kommentarer (2)
Sov rätt dåligt så hade tänkt stanna hemma, men sen tänkte jag att jag ska vara en bra anställd och gå ändå. Fel av mig, det första jag hör när jag kommer till jobbet är att min provanställning ska avbrytas. För att folk sagt att det är "mkt spring" och att jag har hörlurar på mig och suckar och inte lyssnar när folk pratar med mig? INGENTING av det där är sant. Jag har ENDAST gått på toa när jag gått iväg, och hon sa själv att man fick lyssna på musik, vilket jag ändå inte gjort när folk pratat med mig, såklart?! Sen skulle jag väl inte haft alla rätt på nåt jävla prov jag fick om jag inte hade lyssnat? ALLA RÄTT. Det enda jag kan tänka mig som jag gjort "fel" är att jag inte varit världens socialaste, men jag fick ju bara tre dagar på mig att visa vem jag är. Vilken stor chans!!!!!! Jävla lallare alltså. Visste att det var för bra för att vara sant.

Ooops

2016-02-01 00:46:00
Sayings ♥ Kommentarer (0)
"You can be a body hotel."
 
Meant to be "you can be a body model."
 
Hahahahaha