31/1-16

2016-01-31 21:38:53
Allmänt Kommentarer (2)
Åkte till Tyrone igår igen haha, jag var tvungen att ta ut näspiercingen för jag tyckte den satt så långt ner och jag är inte så nöjd med min näsa. Hahaha han får typ psykos på mig för att jag är så petig.  Han ville ha den där för att jag har så nätt ansikte, men vad fan, behöver inte va så söt hela tiden. "Vi ritar dit en ny nästa gång, du kan få rita dit den själv om du vill!!" Skitroligt 😂

Därefter gick jag och fikade med Jennifer och Molly. Molly satt kvar i några timmar, men jag och Jen satsade hårt och fikade i åtta timmar 😂 vi hade så jävla kul med tinder, fett underhållande!

Idag har jag vart på K-rauta och handlat grejer till badrummet. Fattas bara klinker och toalettstol!

What

2016-01-30 00:00:27
Allmänt Kommentarer (0)
När man har 33kr på kontot..

Fredag kväll

2016-01-29 22:18:49
Allmänt Kommentarer (0)
Kom hem från jobbet och sov en stund. Sen väcktes jag av Johannes och har sen dess kollat på x-files. Blir nog en lugn kväll..

Jobb

2016-01-29 13:15:34
Allmänt Kommentarer (1)
Hahaha nån beställde såna värmekläder grejer för 1000 euro! Och returnerade en helt fylld kartong x) tänkte att han ska stiga Everest med sina vänner HAHA.

29/1-16

2016-01-29 07:29:38
Allmänt Kommentarer (0)
Kul att månaden slutar med en helg. Fredag idag då. Lite sur igen pga att Johannes la sig en timme innan jag skulle upp. Vem fan gör så? Omöjligt att somna om ju. Jag vettefan hur vi ska lösa det här asså, orkar inte vara arg hela tiden. Men aa skönt med helg, ska nog sova lite när jag kommer hem. Säger så varje dag men nu hinner man ju faktiskt 😄

Glitter pants

2016-01-28 22:43:34
Shopaholic Kommentarer (0)



28/1-16

2016-01-28 22:41:44
Allmänt Kommentarer (0)
Min fina plats!

Systemet knasade fett på jobbet, men hann ändå bli klar med allt. Måste dra EXAKT 17.00 eller typ nån minut över för att hinna med bussen som går 17.13, utan att springa. Kommer alltid för tidigt så skulle egentligen kunna gå tidigare haha, FLEX FOREVER!

Är ganska korkad fan, bussen jag tar åker och stannar precis utanför mitt hus typ, varför i helvete har jag tagit den från centrum?! 😂 

Kattis kom hem till oss efter jobbet, vi skulle fixa hennes cv men vi åt bara middag istället haha. Har suttit vid datorn sen dess och ska sova om typ 40 min. Fredag imorn! Ulle vill ta ett glas vin, ska se vad herr gamer säger om saken.

28/1-16

2016-01-28 15:17:45
Allmänt Kommentarer (0)
Kom hem igår och var osams med min man pga kvällen innan. Men när jag sovit ett tag kom han och bara "kolla klockan!" Så var den exakt 03.00. Så himla snäll är han när han vill. Sen pratade vi om jobbet och han verkade väldigt excited för min skull. Vi får nämligen åka skateboard här. Och det finns bryggkaffe! Det gillar han haha. Sen var allt frid och fröjd så vi sov.

Kom till jobbet imorse och asså.. Tiden har nog aldrig gått såhär snabbt haha. Inte ens på ÅJ. Loving it. Har haft lite problem med varor idag dock, systemet vill inte samarbeta med mig haha.

Såg nyss att jag har 200 kr kvar på kontot. Asså öh.. So happy about the job just pga detta..

Love my life

2016-01-27 19:19:28
Allmänt Kommentarer (0)
Nu står mkt rätt till. Inte allt, men mkt. Har fortfarande min kära Johannes att ta hand om. När allt är bra med honom, då står allt rätt till. Men för tillfället känner jag mig fri. Kan leva, normalt. Utan att behöva tänka på hur mkt cash jag har. Eller jo såklart, men inte sådär överdrivet som förut. Kommer kunna fika, ta en öl, köpa smink, tatuera mig, fixa fransar och naglar.. Ja massor som jag inte kunnat pga money problems. Alltså sååå befriande, är så tacksam!

1st day completed

2016-01-27 18:03:31
Allmänt Kommentarer (0)
Tjaaaa! Vilken härlig dag jag haft :) fick lära mig massor om returer haha, och se hur mkt folk beställer?! Nån kvinna hade gjort 20 beställningar på en månad?! Lite roligt när man tänker på hur man själv varit/är och att någon därute har likadan koll :D
Hängde mest med killen som jobbade bredvid mig på min station, på lunchen oxå så var inte helt ensam haha! Men han är inte där imorn så hoppas jag överlever XD skulle äga om Johanna oxå fick jobb där :( tror dock hon skulle jobba med packning men ändå!

27/1-16

2016-01-27 07:22:47
Allmänt Kommentarer (0)
God morgon! La mig några timmar när jag kom hem från intervjun igår, var så jävla trött efter den sömnlösa natten. Sen pallade jag inte vänta (som jag trodde) så jag hörde av mig och sa att jag ville jobba :D hon ringde mig helt taggad och ba "Det här kommer bli jättebra, Gud vad glad jag är nu!" Likewise! :D

Såg att nya X-files börjar imorgon, så började kolla på den gamla för att sen kunna fortsätta med den nya :) det var typ min brorsas favoritserie när han var liten, good times..

Sen åkte vi och storhandlade på Willy's. Hannele var med så vi åkte förbi henne efteråt på en fika :) sen hem och laga mat och sova. Och när jag vaknade imorse insåg jag att jag sovit hela natten, men Johannes var nowhere to be seen. Vi kan inte kompromissa om läggtider, jag tycker han kan lägga sig senast 3 och det tycker inte han, så då lägger han sig när jag går upp istället -.- Gud vad sur jag blir, orkar inte x)

Sitter iaf på bussen till jobbet nu, ska bli nice att träffa nya människor och så. Det enda jag är orolig över är lunchen HAHA, tänk om jag inte har nån att sitta med?!

Ohhhhhh my heart

2016-01-26 17:08:50
Allmänt Kommentarer (0)
Men asså åh, min fd chef (haha vad skumt det känns) Rami ringde nyss och frågade om jag ville jobba i veckan, så vart han fett glad när jag sa att jag fixat jobb :') och bad mig säga till om jag är ledig nångång XD "lycka till!"

you

2016-01-26 15:38:00
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (1)
1. du är kockeN
2. du gillar att baka
3. du är likadan gottegris som jag
4. du är omtänksam och försöker alltid hjälpa mig
5. du säger "kom dåå" på världens gulligaste sätt
6. du springer till centrum och köper grädde för att JAG vill ha det
7. du är världens mysigaste
8. du är den enda som sagt att jag har fina ögon
9. du bryr dig om att det går bra för mig
10. du tycker om att umgås med mig
11. du är bäst, mot mig och annars oxå
12. du har hört alla jävla låtar i världen
13. du har inte gett upp hoppet om mig
14. vi båda är nattugglor
15. du får mig o känna mig älskad
16. you're good in the sack
17. du säger saker som visar att du ändå har lite hopp om oss
18.jag dör för dina miner
19. du är bra på att kyssas
20. vi kommer sällan överens, men det är våran grej
21. båda gillar skräckfilmer
22. du tvättar händerna med våtservetter
23. du använder nästan aldrig kniv. gaffelmannen!
24. du har alltid med dig datorn när du lagar mat
25. du älskar rosa
26. you give me butterflies
27.du klipper pizza
28. du är min best friend
29. du vill uppfostra hunden med mig
30. du gillar nyponsoppa, och mjölk och oboy
31. du gillar mannagrynsgröt
32. du gillar snö på vintern

I got it!

2016-01-26 13:40:00
Allmänt Kommentarer (0)
JAG FICK JOBBET! Fick välja mellan att börja imorgon eller nästa måndag, och spontan som jag är (hehe) tog jag morgondagen! Tänkte att jag hinner få lite lön i februari. Asså helt underbar känsla, ett riktigt jobb?! Har jag aldrig haft förr, känns helt overkligt. NU SKA JAG SPARA PENGAR!!!!
 
Hon ringde mig igen och var helt glad över att jag ska börja haha, känns så jävla roligt att vara wanted!

Bad night

2016-01-26 10:05:42
Allmänt Kommentarer (0)
Asså knappt sovit inatt XD dels för att jag aldrig kan sova när jag ska upp efter att jag inte behövt gå upp på en månad typ haha, och dels för att jag är en neurotisk, kontrollerande åsna som inte kan sova om Johannes är uppe efter kl 03. Men det är lugnt för intervjun gick hur bra som helst, kan knappt tro det!! Hon var helt imponerad av mitt cv och vad jag gjort och sa direkt vilken position hon ville ge mig och herregud jag har inte varit såhär glad på länge! Hon sa att hon tyckte det kändes jättebra, men att jag ändå för säkerhets skull ska fundera nån dag och sen höra av mig om det fortfarande är intressant. Kommer ju aldrig palla vänta längre än en dag haha!

Nu hem och ha en grym dag!!!

Hemma igen

2016-01-25 22:41:00
Allmänt Kommentarer (0)
Hade inte tänkt vara borta så länge, men tiden bara gick! Johanna stannade kvar där, så blev inte att hämta nån töjning, men tänkte ändå hänga med henne i dagarna, för länge sen ju. Visade henne Tera oxå och hon var fett intresserad, så ska bli kul att spela med henne sen på kvällarna :D
Drog förbi John och hämtade grejerna och kom hem vid 21, sen har vi övat lite med skorna på Wilma. Hur duktig som helst är hon!
 

My pretty girl

2016-01-25 18:53:21
Allmänt Kommentarer (0)
Åkte till Ty och envisades med att göra hålet längre upp, men det ville han absolut inte, men för att göra mig nöjd bytte han till en mindre ring iaf :) ska byta till en ännu mindre lite senare så får vi se om jag kan vänja mig. Han sa att jag skulle ha faith, och han vet ju vad han håller på med. Skulle aldrig gå till nån annan!


Efter att vi sagt våra good byes åkte jag till Medis och köpte tandborste och skor till Wilma. Jag tycker ABSOLUT INTE man ska ha skor eller kläder på sin hund om inte det är HELT nödvändigt. Min lilla plutt får kramp i tassarna efter ungefär fem minuter, så det går inte att promenera med henne, vilket resulterar i för lite motion.. Så tänkte iaf prova det här och se hur det går. Vet att det kommer vara väldigt ovant och hemskt i början men hon har vant sig vid annat, som typ hennes jacka, så jag vet att hon klarar det :)

Sen så kom jag hit, till Johanna och Calle. Vi har ätit subway och lite sånt, ska snart iväg till John och sen förbi Johannas mor och far för att hämta en ny töjning 😍

Tjejen från jobbet jag sökte ringde igen när jag var på toa, så missade hennes samtal igen, efter att hon missat mitt haha, vi ba ringde om varandra. Sen svarade hon dock när jag ringde upp igen och sa att hon vill att jag drar dit på intervju imorn kl 9. Jag har typ aldrig varit såhär glad över nåt sånt förut, vill verkligen ha det här jobbet.. Sen att hon var supertrevlig och finsk dessutom, gjorde saken ännu bättre.

25/1-16

2016-01-25 14:56:10
Allmänt Kommentarer (0)
Vaknade imorse, kollade mitt konto och såg att jag inte fått nån lön. Fick typ panik och sen vid 14-tiden kom den tillslut. 3800, wohoo! Helt okej för tre dagar men hade ju vart kul att jobba fler då jag inte lär få jobba denna månad heller. Sökte ett annat lagerjobb häromdagen och dom ringde mig imorse, så jag måste ba ringa upp när jag är redo. Måste alltid förbereda mig mentalt haha, tycker det är så jobbigt med intervjuer och allt.

Johannes piggnade till igår så vi såg Everest filmen, den som är baserad på en verklig händelse. Blir så ledsen och klarar typ inte av såna sorgliga filmer, även om den var sjukt bra!!! Värsta feelsen. Sen såg vi lite av The Revenant, men klockan blev så mkt så vi fick lägga oss.

Idag tänkte jag dra till Ty igen, för jag är så jävla petig och måste fixa piercingen så den är perfekt. Blir lite trött på mig själv. Sen måste jag till John och hämta mina grejer och därefter köpa en tandborste till min hund haha. 

Bastu

2016-01-24 23:38:50
Allmänt Kommentarer (0)
Maten blev god och bastun var fett nice! Fattar inte att jag bott här i nio år och inte testat den förrän nu.. Knäppt!

Micke var här och fixade värmeslingor i badrumsgolvet, så det går framåt, sakta men säkert.

Nu har Johannes tagit sin kvällsmedicin och ligger och vilar/sover. Får se om han vaknar eller om han ska sova vidare till imorn.. Vi som hade tänkt se på film..

Lax

2016-01-24 19:43:02
Drömmar Kommentarer (0)

Johannes drömde att han handlade mat med Waldemar, och Waldemar letade efter något som han inte visste vad det hette. Lingon-nånting trodde han, tills Johannes kom på att det var SAMBAL han menade! Sambal, som inte har något med lingon att göra XD Sen blev det lax i ugnsform med tomater och créme fraiche och sambal då. Och nu ikväll så förverkligade vi hans dröm haha, blir nog asbra :D

24/1-16

2016-01-24 17:39:00
Allmänt Kommentarer (0)
Kom hem och ruttnade en stund igår, sen skulle vi på bio så vi åt middag på FnB igen 😍 tog samma friterade sushi och Johannes tog samma kyckling med jordnötssås. Rorre var med men han hade redan ätit. Vi såg The hateful eight av Tarantino 😍 älskar hans filmer haha, helt crazy. Det var bara lite tråkigt att Roham redan sett den xD asså han är alltid så knäpp och vet inte vad filmer han ser heter xDDDDD
 
Det är kul hur människor uppskattar så olika saker, hörde nån snubbe efter filmen ba "det var den sämsta filmen jag sett i hela mitt liv!" I was like "how?!"
 
 
Knäppisarna ❤️
 
Idag har vi inte gjort så mkt, spelat lite D2. Ska väl gå och handla strax så man hinner äta, för vi har bokat bastu ikväll! Det kan man nämligen göra där vi har träningslokalen!

Done

2016-01-23 16:07:17
Allmänt Kommentarer (0)
Kul när man har värsta mysiga piercaren som säger att man sminkat sig fint och grejer. Han är så bäst :)

Är inte så jätte snyggt än, för läkningspiercingen är så jävla stor haha, men ska tillbaka och byta den till en mindre om några veckor :)


23/1-16

2016-01-23 12:35:00
Allmänt Kommentarer (0)

Lön om två dagar! Får dock ingenting typ, men det är bättre än nada!
 
Satt och spelade nåra timmar igår, till 02.30 ungefär och sen kom Johannes och sa att han stängt av sitt spel och ville sova, duktig kille! Men sen spelade vi lite diablo 2 i alla fall :D först gick vi med i ett spel med nån jävla mupp som ville att vi skulle kriga mot varandra och vägrade lämna spelet (visste inte att det var så mkt folk som spelade this old thing) men sen körde vi på med vårt eget.
 
Nu sitter jag på tåget påväg till Tyrone, min piercare! Exciting :)

Selfiestick

2016-01-23 00:20:41
Allmänt Kommentarer (0)
Juste hahaha köpte en selfiestick häromdagen

Kostade 80 spänn på Kjell & co!

22/1-16

2016-01-23 00:18:49
Allmänt Kommentarer (0)
Spelade mitt spel rätt länge igår och när mamma kom hem från jobbet åkte vi iväg för att köpa grejer till badrummet (ingenting har hänt än typ, it's gonna take forever) men sen fanns det typ 100 av samma sak, och vi visste inte vilken sort vi skulle ha så vi åkte hem igen. Värt. Satt och spelade diablo 2 hela kvällen och sen så vart jag astrött och gick och la mig vid 2.

Och imorse vid 5 blev jag galen på Johannes för han hade suttit och spelat i nästan ett dygn. How the fuck ser man inte problemet i det? Kunde inte sova för att jag var så arg, och kunde inte gå på toa heller eftersom han stängt dörren till träningslokalen. Blir typ irriterad igen nu när jag skriver om det haha, men vi löste det sen när vi gick upp iaf.

Har typ inte gjort ett shit idag, rolig fredag. Men aja. Ska iväg och pierca näsan imorgon, kommer bort från den här hålan. Nu har vi sovit hela kvällen så han kommer antagligen inte lägga sig förrän 5 igen och så börjar min angry cirkel igen. Ska spela eller kolla på någon film en stund nu..

21/1-16

2016-01-21 11:36:35
Allmänt Kommentarer (0)
Tjaaa! Vet inte vart tiden tagit vägen, trodde jag skrev här igår nästan. All good iaf, han satt inne för sitt eget bästa, för sömntabletter ska man inte leka med! Jag fick en fin donut när han kom hem.


Igår köpte vi diablo 2 till PC, fett ovant men tänkte försöka ge det en chans i alla fall :) sen googlade jag lite och hittade jag ett fett roligt spel som man kan spela gratis, TERA heter det. Man har en gubbe man levlar och allt det där vanliga. Men så kul!!!!!

Vårat lilla problem med hörlurarna löstes oxå, fick mail om att jag fick välja mellan att skicka tillbaka dom felbeställda röda och få 75% tillbaka, eller att behålla dom och få 50% på ett nytt par. Kände såklart att det var mer värt att ta alternativ nummer två, eftersom det annars hade blivit samma pris för ett par som för två. Och dom kom igååår!


19/1-16

2016-01-19 17:44:00
Allmänt Kommentarer (2)
Gillade inte alls tredje delen av hunger games, filmen var två timmar lång och det hände inte ett shit? Nej, ingen hit! Tvåan var grym däremot.

Iförrgår kom Maggie hit och sov över, vi drack lite vin och åt nachos :D Igår var vi kvar här hela dagen tills Micke kom och borrade i badrummet, då drog vi till centrum haha. Johannes kom oxå efter en stund och vi åt godaste middagen någonsin på det nya stället, FBN market, food and beverage market. Dom har franskt kök med hamburgare och annat kött, och så asiatiskt kök med sushi och grill. Jag åt deras sushi och den var helt magisk. FINNER NÄSTAN INGA ORD, där kommer jag garanterat äta igen!
 
Friterad sushi med nån majonnäs och friterad räka på toppen! 
 
Efter middagen och nåra glas drog vi till O'learys och bowlade, var så jäävla sugen på att bowla haha, så himla roligt. Jag fick halv-strike två gånger och så sög jag och det var väldigt upp och ner haha. But it's so fuuun :D försöker se det positiva med tanke på att kvällen slutade riktigt illa, och Johannes har suttit i häktet fram tills nu. Blev lite slagsmål nästan.
 
Idag har jag mest bara segat..
 
stor jävla öl!

late

2016-01-16 23:33:00
Allmänt Kommentarer (1)
Det var nice att vara uppe tidigt, men dom håller ju på med badrummet och idag rev dom ner all kakel och bankade sönder på väggarna, så jag fick psykos och tänkte att jag ska sover bort det bara. I ungefär tre timmar haha xD gick upp vid 13 och spelade Elder Scrolls med Johannes. Sen gick jag till gymmet och duschade och fixade mig och planerade att gå ut, men sen så hade han ingen lust så då tappade jag lusten oxå och nu sitter jag här helt sminkad och allt i onödan x) tur att jag köpte våtservetter så jag slipper springa till tvättstugan för att tvätta ansiktet iaf! Jag och mamma fifflade så man kommer in där hela natten haha, jävla jobbigt om man skulle bli nödig på natten..
 
Tänkte se nästsista delen av hunger games, kollade första för nåra dar sen och andra i förrgår. Tyckte tvåan var bättre faktiskt, så vi får se vad denna har att erbjuda.
 
Börjar lessna lite på min design som jag krigade med i år och dar.. Vill typ ha bloggen så den täcker hela sidan liksom. Jag vet inte, ska fundera.
 
 

16/1-16

2016-01-16 10:43:32
Allmänt Kommentarer (0)
Tidigt morgon idag! Vad stolt man blir över sig själv haha!

Träffade said friend and a bunch of others igår; Jennifer, Molly, Maggie, Karl, Amanda, Amandas syster och hennes två vänner XD fikade först med Jennifer och Molly i typ tre timmar, sen köpte vi tequila och gick hela gänget till Balthazar, alla vet att man kommer in med eget där som man sen kan dricka i smyg x) när klockan närmade sig tolv drog jag till Johanna och Calle som bor i närheten där och hängde där till kl 3. 

Hade typ tänkt åka hem tidigt, men sen kom jag på att eftersom vi renoverar badrummet så har vi varken toalett eller dusch eller ens vatten, och gymmet som tillhör bostäderna öppnar inte förrän kl 7 varje dag, så kände att jag ville vara borta så länge som möjligt.. Tror och hoppas att vi ska sova hos Johannes bror inatt, kanske, även om det är jävla kallt i hans lägenhet och hans täcke suger och jag vet inte.. Önskar man kunde vara här hemma :(

50%

2016-01-14 20:39:07
Allmänt Kommentarer (1)
Fattar typ inte att halva månaden redan gått! Väljer att inte stressa så mkt över livet dock.. We all have a long way to go. Hade tänkt träffa en kompis imorn och hjälpa henne boka en resa till frankrike, men nu har planerna ändrats.. Jag kommer aldrig ut härifrån haha. Vi ska dock träffa Johannes brors ex (long story, vi är en fet familj bara) och även hans kompis i helgen, så I'm very excited!
 
Beställde ett par asfeta trådlösa hörlurar till Johannes som han fick i julklapp, men sen ångrade jag att jag inte köpt några åt mig själv, så beställde ett par till till honom för att kunna sno hans, men råkade beställa samma modell fast inte trådlös -.- dom såg preciiis likadana ut och dom hette t.o.m. samma sak, fett irri. Och innan vi upptäckte detta så hade han rivit sönder paketet.. så nu har vi mailat dit för att kolla ifall det ändå är okej att byta, men inte fått nåt svar.. Hoppas verkligen det går :(
 
Upptäckte att det finns en svensk version av min favorithemsida hahaha, FML x'D

Jeffree Star

2016-01-14 14:56:00
Shopaholic Kommentarer (0)
Köpte i alla fall ett matt läppstift till som jag sa, it arrived yesterday. Behöver fler i mitt liv, måste bli rik haha
 
Posh spice
 

Gillar att man ser så blek ut haha, jag är inte den som bryr sig om att vara brun

14/1-16

2016-01-14 14:50:04
Allmänt Kommentarer (1)
Hade typ glömt hur underbart det är med snö, hade inte varit ute på länge innan igår då jag hade tid his min urolog. Kände ba att jag kunde andas och dagsljus är så underbart. Vet inte varför jag gör såhär mot mig själv, men tror att jag är lite ledsen i vardagen bara, vilket gör att jag inte har lust att göra annat än sitta hemma. Är så jävla missnöjd med allt..

Vi ska börja renovera badrummet imorgon vilket betyder att vi måste duscha och gå på toa nån annanstans. Hade typ tänkt att jag och Johannes skulle vara hos hans bror som är i Kanada, men det känns som vi behöver tid ifrån varandra.. Fett jobbigt asså.

11/1-16

2016-01-11 17:40:00
Allmänt Kommentarer (0)
Gjorde en Katy Perry sminkning till min brors 32-års fest med lite guld, turkost och lila :D

Hade tänkt ta det lugnt med festandet efter nyår men sen fyllde min bror år i lördags, så jag och Johannes drog dit. Vi hade tänkt överraska honom men han hann komma hem innan folk hann dit XD men det blev bra och trevligt ändå. Kom hem 7 igår morse och var lagom död hela dagen. Var uppe lite på dagen men gick och la mig sen igen och har typ aldrig vart med om skönare sömn asså, det var stört!
 
 
 
Idag har jag bara degat i sängen och hjälpt mamma lite med att rensa badrummet då vi ska börja renovera imorgon. Skulle vilja umgås med Johannes, men han vill bara spela, så försöker få honom att sakna mig genom att inte vara där med honom hehehe.
 
Blir nog flytt till Slussen imorgon med tanke på att vi inte kommer ha toalett eller dusch på typ fyra dagar!

7/1-16

2016-01-07 21:22:08
Allmänt Kommentarer (0)
Johannes har inte mått så bra idag så vi har inte umgåtts alls. Jag hade tänkt gå ut så sminkade mig (läppstiftet kom idag!!!) men sen har jag bara varit hemma vid datorn haha. Kollade på Very bad things, nån crazy film från 98 haha.



Honeysssss

2016-01-06 21:33:20
Allmänt Kommentarer (0)
Maggie kom förbi med sin syster nyss åhhhhhh älskar dom där två så mkt. Som tvillingar fastän Birta är 12 år äldre :D

6/1-16

2016-01-06 19:58:50
Allmänt Kommentarer (0)
En morgonbild haha

Väntade fett på mitt ena läppstift idag åhhhh, så himla fint är det! Typ mauve färg 😍 men ja, insåg inte att det är en röd dag idag haha, så får vänta en dag till! Fått värsta suget att sminka mig varje dag för jag känner mig så fin då, men det kommer aaaldrig hända haha, är för lat :D

Har velat möblera rummet nåra månader nu, så idag fick jag det gjort. Jag behöver ofta förändring och omväxling, vet inte riktigt varför. Tröttnar fort I guess, men nu får vi se om jag kan vara nöjd en liten stund iaf :) 

5/1-16

2016-01-05 21:49:13
Allmänt Kommentarer (0)
Har haft ont i öronen/huvudet i typ 100 år. Sådär pyttelite men att det ändå märks, men igår kväll blev det värre, och ikväll med. Vet inte om det är att jag sitter konstigt i soffan eller vad fan :/

Johannes spelade hela dagen och jag var ensam, har inte haft så mkt lust att göra något med nån annan heller så det var okej.. Har blivit så likgiltig, ingenting roar mig. Hoppas verkligen det går över snart. Vi såg dock en ganska originell skräck/komedifilm vid namn The voices, med Ryan Reynolds. Lite freaky haha. 

Min fantasi kring mat har blivit lite bättre; två gånger har jag typ bestämt vad vi ska äta haha, så det är ju positivt iaf! Ikväll blev det kyckling med currysås och ris :)

Har beställt flera matta läppstift! Kunde inte låta bli XD 

Lista

2016-01-03 21:48:36
Allmänt Kommentarer (0)
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Spelade ps4 haha, annars har det vart rätt normalt XD 

2. Höll du några av dina nyårslöften? 
Jag hade inga.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? 
Tror inte det.. 

4. Dog någon som stod dig nära? 
Nej!

5.Vilka länder besökte du?
Finland, som varje år. 

6. Är det något du saknar från år 2015 som du vill ha år 2016? 
Sommaren. Asså en ordentlig, varm sommar. Och resor.

7. Vilka datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? 
Lär nog inte minnas några datum sådär faktiskt men händelser.. Om ens det hah.

8. Vad var din största framgång 2015?
Min lön på 33 lax. Återigen väldigt normalt annars..

9. Största misstaget?
Mitt minne räcker inte så långt, men har väl inte vart några skandaler.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? 
Matförgiftning -.- och så ramlade jag och slog i svanskotan. 

11. Bästa köpet? 
Hur ska man komma ihåg haha?! Anastasia contour kit. 

12. Vad spenderade du mest pengar på? 
Alkohol och mat.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? 
Inte mer än normalt. Fan vad tragiskt.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2015? 


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 
Gladare

16. Vad önskar du att du gjort mer? 
Tränat, sparat pengar, rest, jobbat

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Typ ingenting. 

18. Hur tillbringar du julen? 
I Finland med mamma, bror, pojkvän, morföräldrarna och moster och hennes man.

19. Blev du kär i år? 
Jag har varit kär i 3 år.

20. Favoritprogram på TV?
Har så många.. Men The walking dead!

21. Bästa boken du läste i år? 
Scar tissue

22. Största musikaliska upptäckten? 
Typ massor!

23. Vad gjorde du på din födelsedag 2015? 
Jag var på Garbo! :D

24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? 
Ja, om jag nångång fick gå vidare från saker utan att dom plötsligt poppade upp -.-

25. Något du önskade dig men inte fick? 
I dunno man

26. Hur skulle du beskriva din stil år 2015? 
Väldigt blandad.. Rockig framför allt. Har en bild som beskriver mig rätt bra!


27. Vad fick dig att må bra? 
Att kunna lita på min man och inte behöva oroa mig för saker.
 
28. Vilken kändis var du mest sugen på? 
Ian Somerhalder, Charlie Hunnam, Jensen Ackles, Liam Hemsworth, 

29. Vem saknade du? 
Ingen sådär..

30. De bästa nya människorna du träffade?
Johanna ❤️

3/1-16

2016-01-03 16:24:36
Allmänt Kommentarer (0)
Fan vad trött man är på vintern, det går aldrig över.. Om det nu inte är nyårskvällen som fortfarande spökar, man är ju inte ung längre! x) skulle kunna sova hela dagarna känns det som.

Åt lite frulle nyss, älskar knäckebröd haha


Har velat ha Jeffree Star's flytande läppstift i 100 år och nu har jag äntligen kommit till skott och beställt ett. Alla färgerna är typ slut i lager hela tiden men lyckades få en fin iaf :) vill typ ha alla haha!

New years outfit

2016-01-02 15:57:17
Outfits Kommentarer (0)


Sminkade mig hela dagen typ. Först basen, sen spelade jag lite. Och sen resten, vart rätt nöjd tillslut. Hade glittrigaste läpparna i världen, men det syns knappt på bild :(

Min fina päls som jag oxå fick i julklapp 😍

Januari då

2016-01-02 15:53:07
Allmänt Kommentarer (0)
Been gone a long time, fattar inte vad det är haha, typ som att tiden inte funnits. Haft fett mkt att tänka på led allting. Deprimerad pojkvän att ta hand om. Det skrämmer mig lite, jag är inte den typen, det är tvärtom, jag behöver omhändertas. Men det är okej nu. Jag oroar mig i onödan tror jag. Han är duktig. Jag borde ge honom mer cred.

Han har varit hemma från psyket sen början av december och allt har gått okej. Lite destruktiv ibland men inte mer än så. Det eskalerar inte. Skriver det här mest för mig själv, för att komma ihåg.

Julen var mysig, spenderade en hel vecka i Finland. Vi hade ingen snö eller kyla dom första dagarna men det blev vinter sen :D fick fina julklappar med. Det gör alltid lite ont att åka hem sen och lämna the grandparents. Kände mig typ ensam några dagar innan och så kom jag på att det var det, att jag inte ville åka hem. Men mormor fyller år 24 januari så vi tänkte kanske flyga dit igen då :)


Efter att vi kom hem har vi vart hemma och spelat diablo bara typ? Har äntligen gjort min sista gubbe haha, väldigt svårt att välja en favorit dock. Tycker om alla så mkt.. Så jag tror inte det blir att ha nån "main", får istället balansera det på nåt sätt x)

Nyårskvällen/natten var okej. Har haft roligare i mina dagar, men det var väl bättre än att stanna hemma. Vi var hos Jarmo i byn hela natten. Jag och Johannes sprang ut för att titta på fyrverkerier men det var helt onödigt då man såg allt mkt bättre från jarmos balkong :( lite ledsen över det.. Men det kommer fler gånger.