30/6-16

2016-06-30 17:01:14
Allmänt Kommentarer (0)

Denna vecka har gått snabbt. Träffat nya människor på jobbet which I love, det är underbart när man klickar med folk!

Fick äntligen en uppgift av Mankan, han har alltid så roliga saker som man ska fixa haha, var fan länge sen sist! När jag var klar sa han "fan du är bra!" 😍

Träffade min psykolog idag, med mamma denna gång. Han intervjuade oss för att fån reda på hur jag var som barn och så. Vill inte sluta träffa honom efter att utredningen är klar, men hur får man fortsätta? Vill ju liksom fortfarande ha någon att prata med.

Igår var vi runt lite med mamma, jag köpte en sänghimmel från Ikea och nån topp på JC's rea.


Shopping

2016-06-28 11:34:27
Allmänt Kommentarer (0)

Shopping


28/6-16

2016-06-28 06:27:23
Allmänt Kommentarer (0)

Shit det är nästan juli! Hade tänkt åka till Finland den 2a, men fick veta att det finns jobb fram till slutet av månaden och jag vägrar gå miste om 20 papp haha.. Får typ åka i början av augusti och stanna en vecka I guess.. Sen söderut och stanna ett tag då både jag och Johannes är lediga ❤️

Vart sjukt trött de senaste dagarna, men det känns lite bättre idag. Är påväg till jobbet as we speak. Hoppas tiden går snabbare än igår!

Mamma kommer hem från Mallorca idag

Hade en roligare midsommar än på länge haha, vi vandrade i nån skog vid universitetet för att hitta nån Opel air-fest som Hannes spelade på, men det fanns tre stycken så vi lyckades såklart hamna på fel. Det var kolsvart och inga lampor så det var ju lite halvkul och vi drog vidare. Vandrade på uggleviksvägen som ligger MITT I SKOGEN, och försökte få tag på en uber. Medan vi väntade på att den skulle komma la vi oss mitt på vägen haha, fick massa myggbett x( Johannes och Per drog till en annan open air och jag och Jennifer härjade runt i stan med vin och drinkar :D sen mötte vi upp Johannes och åkte hem.

Dagen därpå grillade vi hos oss med Per och hans tjej Anna. Götttt!

Och i söndags jobbade jag igen, och efteråt åt vi i kista två gånger haha. Ena gången själva och andra med Linnea och Prada :D drack tre glad vitt oxå ehem..


13/6-16

2016-06-13 21:53:42
Allmänt Kommentarer (0)
Hahahahaaaaaa hämtade ut min ID idag, passet kommer imorn. Men alltså herregud vilken bild. Tänkte ju först att den var okej men såg nu att jag står lite snett, vilket jag inte förstår då jag försökte stå fett rakt XD men aa svårt att veta när man inte kan se sig själv när man blir fotad. Sen har jag ett sånt där streck på munnen så det ser ut som min mun är öppen haha! Men vems ID bild blir bra liksom? Fett ovanligt tror jag.

Har även shoppat lite på H&M's rea. NU ska jag sluta handla. Köpte en pennkjol som man får värsta kurvorna av, en fejkskinnkjol och en bikini. Var tvungen att köpa bikinin då jag aldrig annars hittar nån som passar! 

9/6-16

2016-06-09 07:44:20
Allmänt Kommentarer (0)
Mår åt helvete. Men var och fixade pass igår. Bilden vart okej för första gången ever. Inte bra men okej.

Idag ska jag börja min adhd utredning! Och imorn är det dags för fina naglar 😍

6 juni 2016 nationaldag

2016-06-06 15:07:48
Allmänt Kommentarer (0)
La mig vid tolv igår och åkte iväg och hälsade på Telle, min dagmamma från när jag var liten. Inte sett henne på 100 år och hon börjar bli gammal nu, så ska nog försöka åka förbi där lite oftare. En gång i veckan eller så!

Det är egentligen inte åldern, men hon har en tumör i hjärnan sen 15 år tillbaka som inte riktigt går att operera bort :( 

Ska spela lite gta och sen kanske dra förbi rålis som planerat.. Vi får se!

Shopping med mina miljoner

2016-06-05 21:43:55
Allmänt Kommentarer (0)
Nu hittade jag Real Techniques borstar på eBay för inga pengar alls typ?! Billigare än cocopanda, det är fan bra! 

5/6-16

2016-06-05 20:31:54
Allmänt Kommentarer (0)
Vet inte vad det är för fel på mig, blivit helt galet trött båda kvällarna den här helgen och bara somnat på tåget på vägen hem. Första gången var jag med Johannes så det var lugnt, men igår var jag ensam och råkade åka förbi min station. Blir typ rädd för mig själv :S I'm not young anymore.

Igår var jag ute med Johannes, Kalle, Ulle, Maggie, Oskar, Pekka, Alexandra och nåra andra. Haha värsta gänget. Vi satt på Retro på Hornsgatan och sen drog vi till Olssons skor. Min sko gick sönder och jag vet inte vad.

Ska försöka bli bättre på att skriva, minns ju för fan inte vad som händer i mitt liv.

Det är Smaka på Stockholm i Kungsträdgården idag och imorgon, tänkte försöka ta mig dit imorgon, är så jävla trött idag.. Trött trött trött.

Beställde nåra roliga skal till mobilen, så jävla billigt på eBay, love it!