12 & 13/2-16

2016-02-13 16:29:36
Allmänt Kommentarer (1)

Goddag. Simona fyllde år och vi skulle vara hos henne från 20 till 22, värsta hetsigt sådär. Men det blev ändå senare och vi drog därifrån vid elva typ. Folk skulle till slaktis, men jag är broke så jag, Maggie och Kalle drog till Johanna och Calle vid Medis.

När jag och Maggie kom till Simona stod några utanför hennes port och rökte, och jag fick direkt dåliga vibbar av dom så jag hade egentligen inte velat hälsa, men Maggie ska alltid vara så trevlig så jag kunde ju inte bara skita i heller. MEN ena bruden som stod där kunde inte ens ta upp sin hand ur fickan för att hälsa på mig, fett äcklig stil. Sen hade Kattis glömt sitt glas på toan och skulle ta det precis när dryga muppen skulle på in där o ba "du kan ta det sen!" När det typ tar en sekund att ta sitt glas..
Och senare när vi skulle dra så stod hon vid dörren och ba "Simona behöver du hjälp?" För att Maggie tappade nåt glas, asså verkligen sådär "eeh hon är fucked up" sen sa jag något till henne och hon svarade inte så jag lackade och bara "varför svarar du inte för?" Och det hörde hon tydligen för hon ba "jag har öronproppar du behöver inte vara så otrevlig" så bad jag om ursäkt för det, men fyfan vilken dryg jävel asså. Sen skulle Maggie vara trevlig mot henne igen när vi sa hejdå till folk så jag ropade "varför ska du säga hejdå till dryga människor?!" Och Simona hörde mig och sa att hon inte uppskattar att jag kallar hennes vänner dryga, men liksom och? Det är ju inget personligt mot henne. I don't know about you men jag hade aldrig blivit sur om nån sa att mina vänner var dryga. Det är ju inte jag?

Efter det blev hela kvällen kaos så jag tror jag fick karma. När jag skulle hem från Johanna missade jag tuben, när jag väntade på andra såg jag att några pekade på mig men trodde jag hade sett fel så sket i det, men när vi gick på tuben satt dom mittemot mig och pratade om mitt mörka läppstift och sa att jag såg helt kall och död ut så jag ba "jag kan höra er? 😂" men dom svarade inte. Sen kom en snubbe och klappade mig på axeln och bara "lycka till!" Av nån annan anledning. Därefter blev det kaos med tuben och den vände tillbaka så jag fick gå av och vänta 10 min på nästa, så jag missade den jag skulle ta från centralen och fick vänta 18 min -.- när jag stod på rullbandet kom en man och bara "vad skön du är som låter alla gå förbi! Får jag hälsa på dig innan jag går?!" Och skakade min hand. När jag kom ner till perrongen stod nån kille och tjej och pratade och han bara "asså jag tar karriär före barn och.." Jag dog asså vilken idiot. Och sen när jag väl satt på tåget släcktes lamporna 😂 helt sjuuuuuk kväll!!!!

Idag har jag surat på Johannes för att han löpte semlor igår men jag fick ingen för jag var inte hemma x)

Kommentarer
Postat av: Deniz

alltså what, helt sjuk kväll!!! men alltså vafan, inget fel på att säga att någon är dryg ju??

Svar: Nej asså det är det.. Simona älskar drama och bråk bara. Hade det vart tvärtom hade jag vart mer lack på den som var dryg än den som tog upp ämnet. Plus att jag bad om ursäkt typ 100 gånger. Jag fick ingen ursäkt? Hon får va otrevlig men man får inte klaga på det liksom.. Jag var inte den enda som tyckte det ens
Irmelin

2016-02-14 @ 15:14:33
URL: http://www.deniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback