29/4-09

2009-04-30 00:17:07
Allmänt Kommentarer (0)
La mig (enligt mig) väldigt tidigt igår, typ nångång vid halv 2 tror jag t.o.m. Ändå kom jag inte upp på morgonen, vaknade varken av väckarklockan eller när mamma försökte väcka mig. Fast det var ganska bra ändå, vi hade nämligen modevisning i skolan, och med min tur skulle jag säkert ramlat av scenen eller nåt x) Det dåliga är att jag missade sylektionen och jag ligger redan galet mkt efter, eftersom jag var borta i 2 veckor när jag var sjuk.. Missade även dubbellektionerna. Här går det bra!

Vid 19 åkte jag till byn och var med Kattis. Spiros och Crille var även där ett tag och ritade lite fina grejer. Sen träffade vi på Jonna och efter det dök Theo upp, och Nicole kom några min senare. Efter det kom Barre och Eddin. Även Maggan joinade oss. Och alla drack upp min dricka (y) Haha värsta träffa-massa-folk-dagen idag ju :D Tvätta Kattis hår som en idiot is the shit oxå, värsta upplevelsen x)

Förövrigt är det valborg imorn! Och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på.. I like people who planerar, och såna har jag bara en av, her name is EMMA, och hon har inte hunnit bestämma vad hon ska göra, så har inte kunnat planera :/

HITTADE EN SPINDEL PÅ MITT GOLV NYSS! men mamma dödade den :*

28/4-09

2009-04-28 21:37:50
Allmänt Kommentarer (0)
Raka benen 8 på morgonen när man är helt död is the shiet! (Ebba told me nåt om att killhyvlar är effektivare, gotta try!)
Som ni säkert förstår gick jag till skolan.. Trots att jag sov som en kratta då min mage tog kål på mig hela gårdagen, natten och fortfarande gör. Direkt när man blivit frisk kommer nåt annat ont och förstör.. Jävla äggstockar!(?)
Anyway så hade jag fucking muntliga nationella i engelska, som jag gjorde med Antoinett. Och jag tror det gick bra :* Senare inhandlade jag även tishan jag blev kär i för nån dag sen, och en annan. Wiiie för det! Nu fattas bara en massa fina trosor. Vill ha volanger and stuff!

27/4-09

2009-04-27 23:30:24
Allmänt Kommentarer (0)

Hejsansvejsan, idag har jag bara kollat på Reaper och umgåtts med brorsan ett kort tag x)
Folk är (icke-)underbara once again och jag vill bort bort bort. Skola imorn oxå, hur ska man orka med det igen?


26/4-09

2009-04-26 23:41:21
Allmänt Kommentarer (0)

Kände mig jättetidig igår, då jag la mig vid 2. Sen gjorde jag misstaget att säga gonatt, vilket ledde till en konversation som avslutades kl. 4 (y) Och detta gjorde då att jag vaknade ordentligt klockan 16, bra grejer! 3 timmar efter det kom ems hit och vi gick och campade i centrum. Hittade en to-die-for t-shirt, som tyvärr inte fanns i "min" storlek. Hos mig provade vi även mammas nya vanliga kamera, it was fuun. Och så dog vi åt en klockradio. + Jag kunde inte läsa "Hello."
Efter allt det här har jag bara suttit här och hoppats på braiga konversationer. Har dock en teori; "no sex causes bad conversations."


Much later that night

2009-04-26 01:42:36
Allmänt Kommentarer (0)

Tja, kom hem för ett tag sen, med munnen i behåll och allt är (nästan) precis som vanligt. Försökte äta hamburgare tidigare idag och det var då skorpan lossnade. GO HAMBURGER! Trodde dock att jag ätit upp den, not go hamburger!

Det skulle vara 18 grader idag, eller nåt liknande, men vinden gjorde så det var som Antarktis, jävla Sverige. Tom på kvällen när det var 10 grader, kändes det som fucking december. Men! Det är lite blaaaaad på trääääden iaf :D
Och juste, dom har lagt fula gallersaker i alla källare, så fula och offriga att jag nästan avled.

Anyway så har dagen bestått av en massa spelande, först satt jag och Kattis och spelade kort fram till kvällen, då vi även försökte få ut Joel. Misson failed. Sen gick vi till Kattis och spelade på Neopets.com :D
Förövrigt märkte jag igår att jag och Heini fortfarande garvar sönder oss åt ingenting när vi befinner oss i samma rum. Så har det vart sen vi var små. Lite kul sådära (: Och jag är Tuulas personliga sopgubbe.


25/4-09

2009-04-25 15:43:49
Allmänt Kommentarer (0)

Orkade inte skriva igår, var bara allmänt trött på livet. Var iaf ute med folket, vilket var skönare än jag trott. Roligt var det däremot inte, fattar inte varför ingen vill göra nåt. Vi sitter bara och ruttnar och alla är som gamlingar och går och lägger sig vid tolv. New people som har samma dygnsrytm som jag sökes! (No offence)
När jag kom hem hittade jag två nycklar varav ena skulle kunna vara min rby-nyckel, but I don't know.. Hur kan man glömma sånt? ;o

Min mun är btw mkt bättre nu, skorpsaken lossnade nästan helt och nu är det bara lite kvar. Kärlek till läkning <3
Och saker var lite knas igår, men ingen ångest här inte. But it still doesn't feel okay..

"Thank you for loving me. I'd like to be your friend."

Effy: Cook's in trouble, he needs your help, you need to come get him!
Freddie: Why can't you help him?
Effy: Because I love you.. *hangs up*

this could turn out right


23/4-09

2009-04-23 23:59:04
Allmänt Kommentarer (2)
Snart är det maaaaaaaj! Undra vad som händer på valborg.. Bra väder är allt jag begär, (och att kameran inte tappas bort) resten får ödet ta hand om. Äsch, lets återkomma till det, now stuff about today:
Jag åt fixpinnar (haha nico) bara för att jag kan, cause I'm officialy out of blåsor! Nu är det baaara mina jävla läppar kvar, så hurry hurry curry läkning, har fan suttit inne i två veckor nu, vill uuut och förverkliga min tvättstugedröm! Which brings me to att jag var ute på min gård med Kattis ett tag idag. Det var sköönt, nästan som att återfödas. Men still bara på gården, vill ut och se världen, utan att skämmas över min fulhet xD Och imorn är det fredag oxå, här missar vi helger :/ Skulle ju kunna gömma mig i "sjalkläder" eller nåt, but that's just weird..
Som ni kanske märker är (var?) jag väldigt hypad idag, tänk vad mkt lite friskhet kan göra :D
Anyways så har jag nationella imorn, men kan tyvärr inte gå pga min fulhet. Alla på tåget skulle bli rädda och tro att jag var ett sårmonster eller nåt, not so likable, so I'll pass.

Förövrigt vill jag ha 'Fresita Sparkling Rose', som är ett bubbelvin med jordgubbssmak.
Eller så vill jag göra en egen 'Frozen Strawberry Daiquiri'

En sista sak: EMMA BLIR AV MED SOVA-ÖVER-HOS-KILLE OSKULDEN IMORN. I'm proud (a)

22/4-09

2009-04-22 17:46:22
Allmänt Kommentarer (0)
It's finally getting better, förutom att min mun var helt blodig när jag vaknade. Borstade tänderna och höll bokstavligen på att svimma av smärta, fick tom en blackout. Sen vart jag hungrig så jag provade en seg råtta, och jag lyckades tugga den ordentligt, framsteg förfan! Olyckligtvis har jag, nu när jag äntligen börjar bli bättre, fått världens mensvärk. Så ont att jag på riktigt vill dö ett tag. Well, nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och vänta på att mamma kommer hem så hon kan tycka synd om mig istället (a)

Förövrigt skickade jag tillbaka mina bruna klackskor för 100 år sen, då jag ville byta dom mot en ljusare färg, och nu har dom äntligen anlänt :D Sen är det bara att vänta på sommaren. Så otroligt segt.

21/4-09

2009-04-21 23:45:31
Allmänt Kommentarer (0)
Idomin-idén var ingen bra idé ska ni veta, läpparna blev för mjuka och gick sönder. Var bara sprutade! Well that's old news; igår kändes det lite bättre, inte lika svullet och svidande. Tandborstningen är ett helvete och tar en kvart, då jag fortfarande har nån konstig varbeläggning på läpparna, wonder where that came from.. Den är dock mindre idag, men har fortfarande första såret kvar, very very nice. Juste ååååååh jag kollade på Marley and me, vilken underbar film alltså! Går dock inte att se fler gånger, för sorgligt för en djurvän som jag 8)

Much later that night

2009-04-19 23:47:10
Allmänt Kommentarer (0)
Lyckades äta 2 stekta mackor! Sen smetade jag idomin på läpparna i hopp om bättre tider. Och jag kan inte stänga munnen, vadå stelt? :/ Blåsorna börjar dock se bättre ut. Väldigt variga, men bättre. Lets just hope att dom försvinner innan nästa helg, cause I'm sick off inneliv!

Min mun är som ett "din mamma"-skämt. Eller flera:
- "Känner mig som freddy krueger i munnen."
- "Min mun e så torr att jag inte ens kan puta med läpparna."
- "Min mun e så svullen att man typ kan se mitt tandkött."
- "Jag ser ut som en såndär barbie bebis som man ska stoppa en napp i munnen på."

- "true story"
jannis säger:

jag fick d av barbie

jannis säger:

HAHAHA

jannis säger:

barney*


19/4-09

2009-04-19 16:34:51
Allmänt Kommentarer (0)
Inget att skriva om igår, förutom att jag kollade på disneyfilmer (a), och kände mig tidig då jag la mig vid 2. Dock somnade jag inte förrän vid 5, fucking mun! Nu är läpparna helt gula av var och torra och hårda (tungan mår dock bättre). Kan knappt röra på munnen, helt förlamad, riktig botox fan xD Och har bara kunnat äta yoghurt och nudlar, så jag har säkert gått ner i vikt som en dåre. Kan inte nån bara komma o skära av mig läpparna? :(
Krigade dessutom i en kvart med att borsta tänderna med en bebistandborste(!) och det blödde inte lite ska ni veta. Dreglade även en massa. Nu sitter jag här med en frysklamp attached to my mouth och försöker få ner svullnaden.
Nice to live one more day :*

17/4-09

2009-04-18 01:05:07
Allmänt Kommentarer (0)
Tjatjatja, har vart febrig och död och inte orkat skriva. Nu mår jag lite bättre som tur är. Febern är väck och känner mig stabil. Har dock fortfarande ont i blåsorna (som det nu finns 20(!) av), men var på vårdcentralen och fick nåt bedövande sköjlmedel som olyckligtvis smakar fruktansvärt + det har världens äckligaste konsistens. Höll literally på att spy när jag provade. Never again, får hålla mig till smärtstillande.
Antar att det inte ser så farligt ut.. But it is!:

blåskvinnan

15/4-09

2009-04-15 23:09:59
Allmänt Kommentarer (0)

Kyssfeber or something. 5 blåsor i munnen, 3 små uppe 2 stora nere. Och 3 på tungan. Ont i tänderna oxå, och tandköttet är knullat. Jättelätt att äta fan (y) Har även ont i ögonen när jag kollar åt sidorna, vilket oftast tyder på feber. Det skulle även förklara varför jag känner mig yr och svag, men jag vet inte. Mitt huvud håller på att explodera och så har jag ont i halsen oxå + mandlarna. FUCK MEN!

Som ni kanske förstår har jag bara legat i sängen hela dagen, och kollat på Skins.
Förövrigt mår jag mkt bättre mentalt än vad jag gjorde igår. Förutom att det känns tooooomt! :o
And, tvättstugan here I come! (6)

Barney: You need that thing that makes you a guy!
Marshall: Oh, I have that thing that makes me a guy, maybe even a guy and a half!


14/4-09

2009-04-14 15:13:44
Allmänt Kommentarer (0)

Vad tragisk jag är.. sms kom när jag hade somnat. Aaaand jag orkade inte gå till skolan, jag suger.
Att jag har en fucking blåsa precis på kanten av insidan av min läpp gör inte saken bättre, very nice >.<
Nu ska jag sluta vara patetisk och gå och träffa Kattis och försöka bli happyface, kisses :*

Update: Hemma igen. Satt och kollade på 'Taken' hos Kattis tills mamma ringde. Glädjedödare as always. Jag måste härifrån, I can't do this anymore. Allt går åt helvete, snart klarar jag väl inte ens av att gå ut längre. Jag vill bara försvinna ett tag, åka nånstans och komma tbx om 100 år when everything's fine again.

OCH MIN MUN GÖR FUCKING OOOONT


13/4-09

2009-04-14 01:40:36
Allmänt Kommentarer (0)

This day var inte mkt bättre fan.. Satt vid gungorna med Kattis & Spiros hela kvällen, and then he gick och träffade crillcroll och vi gick in och kollade på NCIS. Jävla navy-skit.. Sen hem och ha ångest. Btw, still cold, fick ingen "gonatt" ens..

It's fine but it's not, and it's fine but it's not,
and it's not so bad but it is, and I shouldn't but I still do..


"Margret Hanna Islandsdottir"
- Bra Jonna (y)


12/4-09

2009-04-12 18:09:14
Allmänt Kommentarer (0)

Det enda jag gjort som är värt att nämna är gått och träffat Barre och Adis med Kattis, vi stog på gården ett tag. Sen drog människorna och vi kom och fikade och argumenterade (viket ledde till att jag ville stanna) här hos Kattis med gamlingarna (my mother was here). Dessutom har mannen inte varit speciellt varm idag, and that sucks too. FUCK MEN!! Men nu ska vi kolla på NCIS och sööövä. Puss gonatt :*

one more thing:
ring ring ring ring ring ring ring banana phone (8)


12/4-09 Yesterday

2009-04-12 15:40:13
Allmänt Kommentarer (0)

Hellohellohello, hälsningar från Kattis dator hära.
Igår grillade vi girlsen + Nicole, Pembe och Funda. Åt ungefär lika mkt som en mus, sen drog jag och träffade Emma. Vi drog med oss Maggan och fixade fram världens torraste vodka och gick efter flera minuters vandring och satte oss i nån skog vid tensta tills Jannis ringde och bjöd oss hem till Sammy. Där satt vi till 6 in the morning och kollade på film and stuff. Sen åkte vi till Maggan o trängdes sönder i hennes minimala säng + hon drog av mig täcket >.<

"den här tjejen hon svävar bland molnen"

"jag kunde inte sluta andas"
- blandning av "kunde inte sluta garva" & "kunde inte andas" -


9/4-09 - 10/4-09

2009-04-11 13:20:32
Allmänt Kommentarer (0)

Igår åt jag stjärnor. Rökte även vattenpipa med J&co i 10 min, sen fick Kattis panik och hon funkar som följa john..

Idag tog vi en låååång promenix till Husby och därifrån till Kista och köpte mat, sen vattenpipa igen. Denna gång stannade vi lite längre, och frös sönder oss. Jonnas sko drunknade i lera while spanaing på en bil.

AND MY COUGH IS BACK! jävla skit.


8/4-09

2009-04-09 01:47:40
Allmänt Kommentarer (2)
Fick två lax av mormor och morfar och var såklart tvungen att inhandla något på dirren, så jag åkte till Stinsen med modern min och köpte lite stuff, men har lyckligtvis nästan lika mkt pengar kvar. Det blev tre linnen, en kjol, en skjorta, en t-shirt, en klänning, fyra ringar och saker som man stoppar i klackskor. Btw så vill jag ha lila klackskor! Efteråt gick jag på promenad i regnet och mina skor vart eeekliga. Sen satt vi inne och garvade åt bilder och maggan gjorde inbakade på mig, och sen gick vi ut och träffade Jannis. Nu sitter jag hemma och ska käka sönder mig. Puss!

vi pratar om att vissa tror att man återföds som nåt annat,
Jannis: du skulle typ bli nåns fötter!

7/4-09

2009-04-08 02:33:26
Allmänt Kommentarer (0)

Dagen började riktigt dåligt, mitt hår vart inte som jag ville, kläderna gick inte ihop med vädret och jag var hungrig. Kunde inte ens kolla på mig själv utan att vilja skjuta skallen av mig. Senare mot kvällen försvann irritationen dock. Tog en promenad till Spånga med Kattis och Maggan, där Tessa dödade en mus och jag började gråta. Stackarn låg där helt hjälplös och försökte röra på sina ben för att kunna springa och gömma sig. Nej nu vill jag gråta igen, snyft :( Riktigt djurvän här alltså. När jag sörjt klart åkte vi buss till byn och gick och träffade Jannis och Simran (var det så han hette?), som retade sönder mig för min underårighet. Fan ta er 18åringar! När jag skulle hem stötte jag på Aleeeex som skulle hämta sin syrra, som btw hade fest(?) och nån hade antagligen blivit ledsen och försökt komma in i källaren, då vi hittade en gråtade fjortisflicka bakom en trappdör i källaren. Jannis trodde hon hade ramlat och utbrast: "Ursäkta, ramlade du ner för trapporna eller nåt?" *väntar på svar* "Är du säker?" sen bytte vi källare och satt där tills jag åkte hem. Puss!


6/4-09

2009-04-07 01:12:56
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (0)

Campade bakom Maggans hus hela dagen, sen tog vi en schnabb promenix till Spånga.

Måste även påpeka att varje gång min outfit är någorlunda braig och jag ser hyfsad ut i ansiktet, ser jag ingen som jag borde se. Och direkt (mark my words; direkt, typ efter 5 sek) när jag byter om till knas så dyker folk upp. Så jävla typiskt!

Och: JAG VILL FLYTTTAAAAAAA!!!!!!!! Klarar inte av det här längre, kommer bli psykad och inte gå ut på 20 år!

"Det var ett gång en mumintroll.."

"HAHA du ser ut som ett litet barn!"
*2 sek senare dyker 50 pers upp*


4/4-09 - 5/4-09

2009-04-05 17:04:05
Allmänt Kommentarer (0)

Igår kände jag mig tidig; vaknade kl. 14 och var ute genom dörren kl. 15. Gick till Eggeby som en bonde och träffade Kattis och Maggan. Vi gick och campade bakom Maggans hus i några timmar. Sen kom Spirre och Chrille och föreslog att vi skulle grilla, and it was like dom hade läst våra tankar, då vi hade tjatat om det hela dagen. Även Jonna dök upp. Vi spenderade 40 min inomhus gräddandes potatis medan männen grillade kött utomhus. När allt äntigen blev klart, gick vi och åt maten som kallnade efter 3,5 sek pga kylan! Maggan hade även med sig tequila (me like), som fick nån att föreslå 'Sanning eller konka'. Det var riktigt kul faktiskt. Vad som hände får ni dock inte veta (;

Idag har jag faktiskt namnsdag :D Fuat var jättesöt och kom ihåg detta <3
Var ute med Ems och Kattis, vi handlade nya Ben & Jerry's med Mangosmak (+ bitar!) Bra att äta glass när det är megakallt ute (y) Spenderade även lite tid hos Emma, vi åt nutellamackor och klottrade. Glömde min serveeett fan :( Och senare gick jag ut med Kattis, Maggan och Jannis, det var trevlans, bortsett från kylan.

nutellamackor & nån igenkänd man på tv;
jag: kan du bree?!
ems: det är haaan!
jag: vem är bre?


3/4-09

2009-04-04 01:50:00
Allmänt Kommentarer (1)
Väldigt nödvändig dag idag, var i skolan i en timme och hann typ bara rita mina mönster x) Sen fick jag äntligen min efterlängtade pizza (lite bränd men äsch)! Efter det städade jag rummet, be proud please :D Senare åkte jag och träffade människorna i rampen. Inte lätt att komma upp där ska ni veta! + Jag är höjdrädd som få :( Resten av kvällen satt vi hos Kattis och kollade på NCIS, och sen gjorde jag det horribla misstaget att åka hem. ÅNGEEEEEST. Feel for me Ems!

Btw så kom jag på att fadern min fyllde år 1 april..

2/4-09

2009-04-02 14:42:02
Allmänt Kommentarer (0)

Ebba försov sig och kunde inte väcka mig (a), så jag kom försent. Alot actually, missade allt förutom svenskan.
T.o.m lunchen! Sen var Birger (lärare) snäll och lät oss sluta 13 :D Vi skulle även träffa Natha, men det blev inte av for some reason. Nu sitter jag hemma och försöker överleva hungern. Har utvecklingssamtal vid 17, I'm scared..

Update: ..Som jag inte gick på, fick en ny tid efter påsklovet. Badade Dolly nyss, och nu spurtar hon runt i lägenheter som en galning. Min sötnos! Nu sitter jag här med sotade ögon & blodröda läppar och ser ut som en strippa, och är hungrig x)

Ce ne solo una come me. Den du!


jannis säger:

x-9

don åsna säger:

= x

don åsna säger:

vad e det för ekvationer
- menade "x)" -


1/4-09 April april!

2009-04-01 22:52:10
Allmänt Kommentarer (2)

1 APRIL FÖR FAN! Blev nästan lurad (bara) en gång idag, nästan! Iza sa nåt om att hon skulle byta skola och precis när jag höll på o bli dramatisk kom jag på det! Och Nico blir 19 imorn, ångest! :o

Gjorde klart grundlivet helt och nu blire sying in the riktiga tyg, som är lite orange/rosa/corallfärgat. Hade även en hel dags konversation om sex, which I like very much. Ebba skrämde mig och sa att jag säkert kommer bli sexmissbrukare, vilket (ursäkta mig) inte skulle vara så förvånande. "Klackskofanatisk sexmissbrukare" skulle min titel vara.

Nog om det, senare åkte jag och Kattis till vällingby och åt subway :* Blev även kär i ett par adidas shorts, som ska inköpas i veckan (nu när jag är lite rikare). Resten av kvällen spenderades spelandes Buzz hos Kattis. Sen hade vi även en egen msn-frågesport. Nu sitter jag hemma och KEKAR. Puss!

"It must have been the curry (8)" Love*

"Rond sex"
"VA?!" *vänder huvet*                                   EMMA'S GOT A BOYFRIEND NANANANANANA! (8)
"direkt när du hör ordet sex!"