30/4-10 Valborg

2010-04-30 22:36:52
Allmänt Kommentarer (0)
Roligt, fick min mens preciiis idag och har världens mensvärk (annars mår jag bättre än igår). Orkade därför inte dra nånstans, så jag sitter hemma och lider. Första året jag inte gör något alls. Fyfan vad tragiskt, vilken skam! Haha. Ville typ kolla på film, men alla nära och kära har planer, snyft </3 Men jag har iaf chips och påskmust att trösta mig själv med kom jag på! :D Mhm..

Love hurts

2010-04-30 01:27:37
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (0)
I'm not okay. I thought I was. But I'm obviously not.. okay. Känner bara hur ångesten smyger sig på mig och hur oron och osäkerheten tar över min kropp. Hur ska jag nu veta vad jag ska göra? Hur ska jag nu veta vad jag ska säga? Så rädd för att göra fel, tänk om det blir för mkt..? - Nu påminner jag mig själv om hur jag var för två år sen, när hela min värld gick sönder. När han förstörde allt och förstörde mig. Men jag klarade mig, hittade bättre och gick vidare. Glömde allt gammalt och byggde upp mig själv igen. För att jag kunde. Det är den personen jag vill vara, den starka självsäkra, som inte tar åt sig för att hon vet hur det egentligen är. Han älskar mig, det vet jag ju. Vad han än gör eller säger. Han menar det inte. Väl..? - Det är nu det händer, jag går sönder, igen. Bit för bit faller jag isär. Litar inte, är försiktig. Pratar lugnt, gör inga fel. Tror att han ska lämna mig. Vill inte vara såhär. Vill vara säker och orädd, vara jag, mig själv..

29/4-10

2010-04-30 00:06:10
Allmänt Kommentarer (0)
Hej jag har haft tårar i ögonen/gråtit sönder hela dagen; inne, ute, vart du vill. Såg ut som en crackhoe tillslut och behövde luft. Men det slutade bra. För att jag är bäst. Slutet gott allting gott. I love you..

Hade tandläkare vid 10, dom tog bort tandsten och borstade mina tänder. Haha! Aldrig hänt förut. Det sistnämnda alltså. Därefter fixade jag mig hemma och gick och träffade Kattis vid Eggeby. Vi promenerade till Akalla och tog bussen till Kista, där vi handlade saker åt Hayat och Kattis pappa, som båda fyller år snart. Sen åkte vi till byn och jag träffade mannen, vilket jag är jävligt glad för. Jag är bäst som sagt. Vet att han håller med mig om detta. Sen promenerade jag, Kattis och Maggan till Willy's. Jag köpte My bloody valentine på dvd, and now I'm like super happy! Sen åkte vi till byn igen och hämtade Elises flaskor från Ems. Och sen satt vi ute till 23, och nu är jag hemma igen.

So I have basicly gått runt som en dåre idag, ont i fötterna oh yeah!

Long time no see

2010-04-29 23:47:24
Allmänt Kommentarer (2)
Haha neej vad roligt! En snubbe som gick hos samma dagmamma som jag skrev till mig på facebook precis! Och så känner han Tim oxå, faaan vad världen är liten x)

28/4-10

2010-04-28 23:57:18
Allmänt Kommentarer (0)
Vaknade 15.00, 30 min innan jag hade tandläkartid (y) Skyndade ihjäl mig och när jag väl blivit undersökt sa tandläkaren att det finns risk att jag tappar alla mina tänder, för att det blödet så mkt. Säkert tandställningens fel, man kom ju inte åt ordentligt. Greeeeeat! Aja får använda sönder tandtråd och hoppas att detta inte händer.

Sen satt jag hemma tills klockan 21, då jag drog till centrum och lånade pengar av Kattis. Joel och Nico var oxå på plats, trevlans.

Sen har jag pengakris och har försökt hitta saker att sälja. Fan vad jag vill ha jobb!



igår (26 april) - 27/4-10

2010-04-27 22:37:45
Allmänt Kommentarer (0)
Igår åkte jag till stan med Ems och Maggan. Jag köpte underdel till min rosa bikini och överdel till min svarta bikini. Fatta vilken tur jag hade, det fanns bara ett ex av allt i min storlek, allt annat var stort (y)
Därefter vandrade vi runt i 100 år letandes efter fik, för att sen avsluta på Café Fix. Fan nu vart jag sugen på deras smoothie </3

Ems köpte hårfärg, så vi lekte Bobby's och färgade hennes hår när vi kom hem till byn. Träffade Theo och Anna på vägen oxå (y)

Later on gick vi ut med Bruno och rökte vattenpipa x)

Garvade sönder mig på tåget förresten, en man glodde sönder och en annan spelade mobilspel. Kul när man är trött javisst :D

Idag har jag suttit hemma, FÖR att jag inte hade en jävel att gå ut med. Missade hela hela finfina dagen.. Satt dock ute på gården med hunden ett tag, men ändå! Det är fan tragiskt :(

Skulle haft nåt att se fram emot på kvällen, då Alex har studentskiva, MEN jag är ju såklart pank >.<

25/4-10

2010-04-25 23:37:25
Allmänt Kommentarer (1)
Vaknade vid 15. Vid 19 åkte jag till byn och träffade Ems och Maggan. Vi promenerade till feta kullen i Akalla och hittade ett mysigt fik i närheten, som vi tänkte ta nåra öl på när Ems blir 18. It's gonna be great :D

Senare hittade jag mannen och David. Det var trevlans. Haha.

Nu är jag hemma och har tryckt i mig två cheeseburgare och en mellan pommes.
Och nu blir det film, sen sova. Puss!

Gonatt!

2010-04-25 04:04:16
Allmänt Kommentarer (0)
Yes! Jag lyckades rosta 4 mackor, ta fram smör och ost från kylen, bre mina mackor och hyvla ost, äta mina mackor, ta vatten, lägga undan allt, borsta tänderna, kissa, spola, tvätta händerna och släcka och gå till mitt rum utan att mamma vaknade. It's a miracle!

Nu ska jag lägga mig och smsa med min man som jag älskar väldigt mkt ♥
Gonatt puss

ZzZzZzZzZz

2010-04-25 02:08:35
Allmänt Kommentarer (0)
Wohoo, tog en sväng till pizzerian hära med Kattis och Jenny. Jävlar vad öl plötsligt blivit äckligt. Kanske för att jag spydde förut. Eller så är det nåmn annan öl än det jag gillar. Men det var iaf okej förut. Knaaas ;s

När vi iaf suttit där i nåra timmar stormade plötsligt typ 30 japaner in. Faan vad rolig det var, vi garvade ihjäl oss på riktigt. Plus att en typ raggade på mig, log sådär läskigt och grejer. Och en av dom deckade. HAHHAHHA helt sjukt roligt!

Sen kom en av ägarna och sa att en man vid nåt bord ville bjuda oss på en varsin smirnoff ice. Jag och Jenny were all like HELL YEAH, medans Kattis tyckte att det "kändes fel". Jävla mupp hon är :D Vi sa iaf att det var lugnt, och sen visade det sig vara nån kurd med hästsvans som bjudit oss. När vi gick ut vinkade han från fönstret och jag kände att det var det minsta jag kunde göra tbx, eftersom han vart så trevlig, MEN sen kom han ut och visslade efter oss, så vi fick lite panik och började springa mot Akalla - dit vi var påväg men iaf - HAHAHAH sjuk snubbe och sjuka vi.

När vi kom till Husby hittade vi Marcos och hans tjej, så vi bestämde oss för att ta bussen hem med dom istället. Trevligt trevligt. Nu är jag hemma. Är hungrig som fan ska ni veta. Måste fan käka nåt.

Juste! Vi åt även pommes med bearnaise-sås där borta! :D

Home again

2010-04-24 21:35:28
Shopaholic Kommentarer (0)
Såja, nu har man klippt sig. Och köpt lite grejer ;)


såhär blev det. duktig frisör yesyes :D


det blev bikinidelar - Cubus, Kofta - H&M, Linne - Gina Tricot. + ögonfransböjare


och dessa från förut som jag inte orkade visa. allt från H&M. + en puderrosa topp och svarta skor med dragkedja fram.

24/4-10

2010-04-24 14:22:51
Allmänt Kommentarer (0)
Vaknade för en stund sen och tvingade mig själv att gå upp. Gick och la mig vid 5 imorse, efter att ha kollat på Distrbia, Return to house on haunted hill, I know what you did last summer, Saturday night live, och två avsnitt av CSI. Allt kom efter varandra haha (y)

Fick underhållsstödet igår, så idag tänkte jag gå och handla en bikini och kanske lite annat ;)

Nu ska jag käka, later!

23/4-10

2010-04-24 00:12:27
Allmänt Kommentarer (0)
Sitter i vardagsrummet och kollar på tv. Haha känns sjukt skumt att skriva det, gör ju nästan aldrig det x) Fastnade efter att jag kollat på Disturbia, som btw är galet bra! Att Shia LaBeouf är fett het gör inte saken värre ;) Tänkte även ta och kolla på Return to house on haunted hill - fastän jag inte sett ettan - som går 00.30 på kanal 5. I heart skräckfilmer! ♥

Idag har jag.. hjälpt mamma rensa sina kläder. Haha vi är hopplösa (y) Sen har det inte hänt så mkt annat. You gotta love mina fredagar alltså -.-

Och faan mina bilduppladdningar blir aldrig av, helt stööört xD Imorn måste jag ta tag i det. Imorn.

Converse

2010-04-23 04:22:58
Shopaholic Kommentarer (0)
Har länge velat ha vita Converse, men dom här är ju ännu bättre! Blev helt kär och beställde dom från Ellos.


Dom kostar egentligen 899:-, men jag hittade en rabattkod hos missCM; ange kod 215843, så får ni 50% på valfri vara. Bra va?!

Long time no see

2010-04-23 03:56:04
Sayings ♥ Kommentarer (0)
jannis <3 säger:
vadå qb? frågesport
joel. säger:
hemlis
joel. säger:
nej men de en position i en sport o bla bla
joel. säger:
Skulle ändrat längesen, men orkar inte
jannis <3 säger:
jasså!
jannis <3 säger:
ahaaaaa now i get it
joel. säger:
?
joel. säger:
tell me
jannis <3 säger:
clark kent var en sådan 8-| om det är quarterback du menar xD säkert inte bara för det :(
joel. säger:
Wow, du kan 1 grejj... första grejjen du har räätt pååå juu
joel. säger:
den där smallville, den verkar vara lärorik för dig
joel. säger:
:D

Dagendagendagendagendagen

2010-04-23 03:53:48
Allmänt Kommentarer (0)
Jag la mig vid 6 imorse. Var så död att jag inte ens orkade lägga mig åt rätt håll i sängen, dvs jag sov med huvudet där fötterna ska ligga xD Vaknade vid 18, och dagen har än en gång gått åt Smallville. Är äntligen på säsong 9, fattar inte ens själv hur lång tid det har tagit. Can't wait for it to be heelt over, såååå jobbig serie. Alla bara dör eller försvinner när allt är perfekt, blää >.<

22/4-10

2010-04-22 18:34:16
Filmer & Serier Kommentarer (0)
Okej jag ångrar mig. Det är inte alls lättare att låta Clark vara med Lois, för det slutade inte alls som jag tänkt mig mellan honom och Lana xD Helt åt helvete och jag grät ihjäl mig på riktigt :'( HAHA tragisk människa :D

Aware of Lex's plan to use Prometheus suit to match Clark's powers, Lana convinced Dr. Groll to try out the suit on herself instead. When the suit was on her body, it gave her superhuman strength and speed. She then dedicated her life at Clark’s side to help others. However, this was short-lived, as the suit absorbed a huge amount of kryptonite when Lana had to dismantle a bomb that Lex planted on the roof of the Daily Planet. This prevented Lana from being close to Clark without hurting him. They reluctantly separated. Clark and Lana's final moments were emotional and heartfelt.


21/4-10

2010-04-21 23:02:52
Allmänt Kommentarer (1)
Hmm, idag vaknade jag med en tablett rinnandes ur mig. Haha, nejdå. That was later ehum..

Har kollat på Smallville hela dagen. Är riktigt glad för att Lana inte kommer tillbaka i säsong 9. Känns mkt lättare att låta Clark vara med Lois på så sätt. A man's gotta move on you know. Haha I know, är heelt insatt. FÖR insatt.

Vid 19 fick jag och modern min ryck, och åkte till Stinsen för att handla mat på CITY GROSSEN, som det heter nu för tiden. Flög i taket när jag hittade vanilj-cola och root beer, det finns ju typ ingen annanstans :o
Lyckades även få med mig 4 filmer (2 in 1); Vacancy 1 & 2, och I know what you did last summer 1 & 2 ;)

När jag kom hem googlade jag på massa filmer och märkte att Scary Movie 5 kommer ut nästa år i juli! Yay, jag och Ems har väntat sen 4an gick på bio 2006 haha xD

Tänkte förresten ta och ladda ner alla 6 Nightmare on Elmstreet-filmerna, då jag bara sett första och andra.

Imorn flyger lite bilder upp på bloggen, orkar inte fixa med allt nu.
Nu blir det Smallville + chips och dip. Kisses :*


igår (19 april) - 20/4-10

2010-04-20 23:13:40
Allmänt Kommentarer (0)
Igår gjorde jag väl inte så mkt. Tog en sväng till centrum och hittade klänningen jag velat ha i 50 år, på rea. Bought it (y) Visar nångång när jag orkar fixa med kameran haha. Har ju stativ och allt! ♥

Idag har jag gått runt i centrum med Ems. Köpte en grå kavaj again, i 34. Vadå beslutsångest haha xD
När vi gick till Konsum upptäckte jag Konsum-mannen, och var såklart tvungen att gå till hans kassa för att se ifall han kom ihåg mig. Which he did! Han var pratglad som vanligt, och frågade om jag använde min veckopeng till mjölk och en tidning x) Then he went like "Du har ju två saker, ska du inte ha två påsar då?", haha rolig snubbe :D

Sen har jag varit hos Hannele och Linnea, kom hem för ett tag sen. Oh dom bor så fint, vill oxå! När jag såg Linneas rum kände jag att jag måste bli av med lite saker här hemma. Jag samlar ju på allt. Det är så sjukt svårt att slänga bort nåt, allt måste sparas. Har typ 1000 lådor fulla med bara onödigt skit. Herregud, det här går ju inte..

Och fan, imorn går min gräddfil ut! Måste hitta en filmkompis! Eller så kollar jag bara själv som vanligt x)

18/4-10

2010-04-19 00:37:09
Allmänt Kommentarer (0)
Idag har jag varit hemma. Wow dagens nyhet. Har bråkat med min idiot till man. Vilka jobbiga människor det finns.
Nu ska jag vara irriterad och kolla på Smallville och drägla över Tom Welling

igår (17 april)

2010-04-18 15:46:51
Allmänt Kommentarer (0)
Åt hos Kattis. Gick till Maggan och åt 100 pannkakor. Gick till Kattis och fixade iTunes. Gick ut med Maggan och vandrade i regnet. Gick hem till Maggan helt genomblöt. Var superhungrig trots att jag ätit 100 pannkakor innan. Åt två mackor med pesto, soltorkade tomater och mozzarella (y) Kollade på Gustaf på Maggans sköna Tempur-madrass. Maggan deckade som vanligt. Jag gick ut, åkte hem.

igår (16 april)

2010-04-17 13:37:47
Allmänt Kommentarer (0)
Jag och Maggan bestämde oss för att ta en promenix vid 21. Och ja, det var alldeles mörkt. Höll på att skita på mig när jag skulle upp för eggebybacken (en stig!); FAN VAD LÄSKIGT! När jag äntligen kom upp efter vad som kändes som en evighet, såg jag Maggan och blev lugn. Fan, orkar inte vara mörkrädd xD

Vi gick hem till henne och skulle göra pannkakor, när hon plötsligt blev dödstrött. Blev inga pannkakor, we ended up watching Ringaren i Notre Dame, som jag förresten aldrig sett förut xD Maggan deckade, jag gick ut och vandrade för mig själv. Hittade Marcos och hans flicka, vi pratade ett tag och Marcos berättade att han höll på att kvävas tidigare och hade skickat ett "Det har hänt nåt"-sms, utan att förklara vad, till sin tjej. HAHAH båda tyckte det var dumt så han blev lite ägd. Girlpoweeeeer (y)

Sen åkte jag hem och garvade ihjäl mig åt detta.

15/4-10

2010-04-15 17:13:47
Allmänt Kommentarer (0)
Fan vad hungrig jag är. Gick upp vid 9 och väntade på mannen. Är aldrig speciellt sugen på mat vid den tiden, så jag åt inget. Men nuuu är jag ensam och tänkte koka ihop nåt. Mackor, rättare sagt höhö.

Vi körde två omgångar av Yatzy och jag dog av garv. Sen myste vi bara en massa ♥

Senare tänkte jag åka och träffa Maggan.. kanske röka lite pipa eller nåt annat trevligt, nu när vädret är så braigt (y)

Tråkig dag.

2010-04-14 23:11:20
Allmänt Kommentarer (0)
Hann bara gå runt i centrum ett tag med Maggan, för Kattis var seg som fan.. och skulle vänta på Linda.

Vi köpte Barbapappor och campade utanför Sandys ätandes nötter. Sen gick jag hem och letade efter mitt Yatzy tills imorn. Mannen kommer typ och han ville spela. Haha sötkorv.

Vill åka utomlands nununununununu!

14/4-10

2010-04-14 20:06:49
Allmänt Kommentarer (0)

Snart är det maaj. Vad ska man göra på valborg? Förra året var modern min i Finland, så folket hängde här hos mig. Tappade även bort min kamera haha. Jättesmidigt, vill fortfarande ha bilderna (y)

Idag skulle jag som sagt till Barkarby, men vaknade när folket skulle dra, så det blev ju inget av det. Nu sitter dom på O'Learys och dricker, och jaag som inte har nåra pengar sitter hemma och väntar på att dom ska bli klara så att vi kan dra till byyyyyn och fixa iTunes på Kattis data x)

Vädret dödade idag förresten. Satt ute på gården med djuret och njöt av solen. Niiiiiice (y)

Mitt förhållande är knas. Och bäst på samma gång. Confusing..


Det här suger. Sova?

2010-04-14 00:56:29
Allmänt Kommentarer (2)
Sääämst dag. Min katt har blivit dum i huvudet. Han har varit helt hypad hela dagen pga att hans päls klumpar sig och känns obehaglig. Han blev typ skitarg förut och bet sönder mina skor. I mean, en KATT?! Sen försökte han även bita i mina skolböcker, stackarn. Man måste ju få ut aggressionerna på nånting :( Därefter kom han och bet mig under foten. Hårt. Blödde sönder. Bra att man har tagit stelkrampsspruta (y) ..Nu verkar det lugnt iaf. Får se hur det ser ut imorn. Skulle gärna raka hela katten, men han är fett rädd för allt, och tror verkligen inte att ljudet av en rakapparat gör saken bättre. Greeaaat..

OCH KAN FOLK NÅNGÅNG VARA ÄRLIGA MOT MIG? Blir fucking dum asså. Och jag får aldrig prata med J, alltid nåt annat på g. Tom på natten. Haaaaaataaaaaaaaaaaaaaar det här. HATAR. Måste/SKA fixa en kvälls.. underhållare (y)

Och ja jag är väl negativ då, men vems fel är det? :D

Imorn tänkte jag dra till Barkarby med Kattis och Mike. Ifall jag kommer upp vill säga.

Nu ska jag sura och hitta på nåt. Spela eller nåt. YOU RUIN ME. Fuck.

Dreams about weddings and sfs

2010-04-13 16:30:52
Drömmar Kommentarer (0)
Drömde att min brorsa skulle gifta sig (med en fett konstig tjej jag aldrig sett förut) och hade typ förlovningsfest eller nåt liknande. När vi satt där vid bordet märkte jag att han satt i rullstol för nån anledning. Och jag borde ju veta sånt, han är ändå min bror.

Plötsligt skulle jag träffa Elise och ge henne 2 vodkaflaskor, så jag åkte till stan och träffade henne och Ida och nåra. Sen var jag plötsligt hos Jere med hans mamma och väntade på att han skulle komma hem. Dom hade tre stora hundar - vilket är fail då han är allergisk - som hela tiden höll på. Och han bodde i värsta mansion-grejen. Sen var det plötsligt fest, och alla från klassen kom. Sen kom han hem och alla gick till köket och plockade mat och bullar och vad ni vill.

Sen skulle jag hem och träffade brodern min i stan (vettefan vad jag gjorde där, Jere bor i Rissne), utan rullstol. Han gick som han alltid gjort, och jag tror inte ens att han var förlovad. Fett weird..

igår (12 april) - 13/4-10

2010-04-13 16:13:32
Allmänt Kommentarer (0)
Igår låg jag i sängen hela dagen av nån konsig anledning. Men så blir det ibland. Förutom att jag städade oxå, kom jag på nu. Rensade kläder för det mesta. Menmen, fortfarande så håller min garderob på att sprängas (y) För mkt grejjjjjer, hinner inte ens använda allt!

Idag.. har jag precis vaknat och vart ute med hunden. Vem vaknar vid 16?! It's nuts.

MEN WOOOW VILKET VÄDER DET ÄÄÄÄR! Vill ut och röka vattenpipa! Eller gå på picnic (haha älskar)! Och ha på mig skor utan nåra stumpor i! Och gå utan jacka! Wohoo, it's getting closer! :D CARPE DIEM!

igår (10 april) - 11/4-10

2010-04-11 21:36:05
Allmänt Kommentarer (0)
Igår satt jag hemma hela dagen tittandes på Smallville. Clark och Lana är äntligen tsm igen, efter att hon fått reda på Clarks hemlighet och dumpat Lex. Wohoooo!

Idag har jag oxå suttit hemma. Sytt upp lite klänningar oxå. Och nu tänkte jag kolla på massa serier (y)

Later dudes!

love you

2010-04-10 01:25:52
Sayings ♥ Kommentarer (0)
don åsna säger:
gillade din outfit idag  
och nej jag menar inte att att dem andra dagarna dem var fula
men idag det var nått speciellt men vet inte vad

don åsna säger:
men vet inte idag det var extra fiiint

don åsna säger:
när jag såg dig idag hjärtat börja pumpa snabbare

don åsna säger:
det e fett svårt o inte kolla på ditt ansikte
don åsna säger:
so beautiful att man fastnar

don åsna säger:
det e bara att du så underbar o övernaturligt fin

don åsna säger:
i love you all the time 24/7  31/12  år/livet ut

+ J's nya version av Rude Boy:
"call me rude boy boy can you hear me now"

9/4-10

2010-04-10 01:25:02
Allmänt Kommentarer (0)
Har varit hos Kattis sen 19, kom hem nyss.

Vi låg och garvade i 100 år, sen lagade vi mat. Sen gick vi till centrum och handlade godis. Hittade roligaste chokladask grejen.. det stog nåt fett roligt men minns tyvärr inte vad. Får gå och kolla upp det nån dag x) Sen kollade vi folks fuzzbooks och garvade sönder.

Träffade även mannen min och Joel när vi var påväg till centrum. He was cuter than he's been in a very long time.
Och när jag kom hem blev det ännu bättre ♥

Juste Alex ringde mig tidigare under dagen, me like :D

UPDATE: det roliga som stog var "ledene kocke"

7/4-10 - 8/3-10

2010-04-09 16:31:45
Allmänt Kommentarer (0)
I onsdags städade jag sönder och fixade i en evighet. Ems och J kom vid 20. Vi spelade kort, och sjöng singstar.. Då låg J i soffan dock. När Ems drog vid 22 tänkte jag och J spela kort och kolla på The Replacement, men det slutade med att vi spelade konstiga spel på datorn och pratade med Ems på facebook. Sen sov vi vid 4, and it was very mysigt ♥

Igår var Ems, Alex, Jonna och Eda här. Vi drack och körde "Jag har aldrig.." tills Alex och Ems drog, vid 23. Då provade Jonna mina klänningar för att se ifall hon kunde låna nåt till balen. Så blev det icke. När dom drog var jag helt rädd och pratade med J tills 3 (då jag även deckade i nån minut), o sen kunde jag somna (y) Läskigt..

igår (6 april)

2010-04-07 14:32:30
Allmänt Kommentarer (1)

Satt hemma hela dagen igår. Hämtade grejer från H&M. Vid 21 gick jag till centrum och träffade Kattis. Därefter åkte vi hem till henne och pratade. Hennes mamma var söt och gav oss cheeseburgare. I love all of it som sagt.


Bilder från Nico

2010-04-05 17:45:30
Party! Kommentarer (0)
Orkade inte fixa hörnen;


kattis & födelsedagsbarnet nico


alex


freaks. alex & ems


sliskodisco. alex & daniel


grisunge. ems.


me and my baby + alex


me and my baby ♥


kiss kiss? alex & joel


nån & daniel


alööö


råttan!


psykblick


stryparN


precis gråtit?


jag, marcos, ems & maggan


ems & joel


dyngrak


puss baby


heavy shit. nico & joel



maggan, ems & kitty


maggan & kattis


töntar :D


jonna






igår (4 april)

2010-04-05 17:13:03
Allmänt Kommentarer (0)
Igår var jag och Ems ute och rökte vattenpipa. Skulle egentligen på fest hos Vida, men var inte riktigt på humör you know why.. Är fortfarande arg. Eller snarare ledsen typ. You think you know someone. I mean, av alla människor.. - I know, I hold grudges.

Kollade även igenom bilderna och dog av garv. "Råttan" made our night. Slänger upp dom snart.

igår (3 april)

2010-04-04 13:03:51
Allmänt Kommentarer (0)
Var fortfarande sur igår och orkade inte blogga. Är fortfarande sur, men orkar inte lägga all min energi på det. Igår satt jag och Maggan hos Kattis. Vi gjorde inte så mkt, jag plattade Kattis hår och sen pratade vi mest bara om roliga saker, och som vanligt garvade vi sönder. God I love being at her place, mitt extrahem ♥

igår (2 april) KILLAR ÄR HORUNGAR

2010-04-03 15:26:50
Allmänt Kommentarer (0)
Nico fyllde 20, så vi var hos honom och drack öl x) Det var kul tills jag mådde illa och J gjorde värsta grejen av det, och ljög för mig för att jag skulle dra därifrån. Kul att man är så omtyckt. Men det är lugnt, jag visste ändå hela tiden att han inte ville ha mig där. It's always like that. Men håller man verkligen på såhär när man älskar nån? Jag skulle aldrig aldrig aldrig tycka att det var jobbigt att ta hand om sin "partner" (haha), men han fick det att låta som att han inte ville men var tvungen. Och det var nog därför han slängde ut mig oxå, för att det blev för jobbigt. Jag förstår inte hur killar tänker. Är alla sånahär idioter? I mean, ofta man ens tycker att det är jobbigt?!

Allt var lugnt och sådär först, för att jag trodde att han oxå skulle hem, som han sa till mig. Ljög dvs. Men när jag imorse fick veta att han inte gjorde det, ljög dvs igen, så blev jag galen. Och aa, nu är jag iaf argare än nånsin (bara så ni vet). Man lurar inte en Irene. Man behandlar inte en Irene som ett barn. I'm never gonna let him do this to me again. Kommer slå sönder honom då, på riktigt.

Folk tog sönder med bilder, slänger upp dom braiga lite senare :* Om jag nu tål att se hans ansikte -.-

1 APRIL!

2010-04-02 00:45:33
Allmänt Kommentarer (1)
Hade helt galen mensvärk när jag vaknade. Värsta kramperna, kunde knappt sitta först i början :(

Har bara varit hemma idag. Och ingen har ens försökt lura mig, fett tråkigt :(

Och min klänning kom ju såklart inte idag, och den kommer inte imorn heller, då det är en röd dag. GREAT. Vafan ska man ha på sig? Kommer prova allt jag äger och ha värsta beslutsångesten. Great once again (y)

Och min nya lur har världens bästa batteri! *peppar peppar*