igår kväll (28 juni) - 29/6-10

2010-06-29 13:01:49
Allmänt Kommentarer (2)
Igår drog vi till Nivå som sagt, det blev jag, Ems, Marlon, Melissa, Molly och Bruno. Hittade även Kissie och hennes gäng. Efter ett tag började vi vandra runt och leta efter andra ställen, men allt var stängt pga veckodagen haha. Sen hittade jag Jere på nån perrong, minns inte vart vi var. Plötsligt var vi i medis och åt gyros. Då hade tågen slutat gå, så vi tog nattbussen till centralen och ringde Carina. Hon skjutsade hem mig, och sen cyklade jag hem till mannen och sov över ♥

Idag kom jag hem för en stund sen. Kul när det första man hör när man öppnar ögonen är "När ska du hem?" haha. Måste även meddela att jag får ångest så fort jag kommer hem, vill inte vara här. Save me?


haha alkisar


sötisar! i love it when she's happy


ere slisk elläh?!


pose bitches! i gotta do something about my eyebrows..


hahaha enorma!


boys boys..

True Blood

2010-06-28 19:46:12
Quotes Kommentarer (0)

thank you, thank you baby. i never dreamed in my life i could be so happy. thank you for making my life mean something.


28/6-10

2010-06-28 19:43:27
Allmänt Kommentarer (0)
Suttit hemma hela dagen. Måste börja gå upp tidigare, hinner ju inte med nånting. Skulle t.ex till bruren och käka och hämta spel, men ska till Nivå med Ems som fyller ååååår om nån timme, så det får bli imorn. Lyckades steka ägg förresten, all by myself :D

Nu återstår att hitta något att ta på sig. Nån klänning och klackar. Inte för kort bara.

27/6-10

2010-06-28 03:31:22
Allmänt Kommentarer (0)
Vaknade vid 16 och var helt död. Tiden går så jävla snabbt så man inte fattar hur sent man går och lägger sig. Sakta ner tack!

Satt hemma, sen kom Kattis förbi och duschade och fixade håret. Sen kom Mike och hämtade henne till nåt café för att kolla på fotbollsmatchen. Jag drog till byn och träffade Maggan, Ems och Bob. Vi grillade och rökte vattenpipa. Jannis och Joel kom oxå efter ett tag. Sen kom det 100000 myggor så vi gick. Och senare hamnade jag och Maggan på fotbollsplanen med boysen. Vi låg och lyssnade på musik och pratade medans killarna spelade. Sen körde mannen hem mig ♥ Och nu är jag ensam again. Slöseri på liv :/ Kattis skulle sova här, men hon ångrade sig..

shit vilken kväll

2010-06-27 02:25:40
Allmänt Kommentarer (0)
Drog på festival-saken med Kattis, Maggan och Mike. Vi köpte churros och drack en öl. Vi hittade bl.a. min brorsa och hans kompisar, och Nico, Marcos och Catta. Sen vandrade vi runt tills folk tröttnade, and then drog vi till gården och ruttnade i 10 min, och sen gick vi tbx ett tag innan jag drog hem för att gå ut med hunden. Därefter promenerade vi till byn och satt med Allan och Mike.

Skulle gå kissa hos Jannis, men fick pms ryck och stannade ett tag och pratade. Sen skjutsade han hem mig och nu är jag lonelyboy. Ska typ kolla på BBT tills jag deckar. Gillar att vara ensam (y) sarkasm..

kvällen 24 juni - 25 juni - 26/6-10

2010-06-26 15:52:20
Allmänt Kommentarer (0)
Blev ingen träff med Molly i torsdags, satt istället hemma, men drog ut med Kattis och Maggan vid 01. Vi satt hos Nico och kollade på tv, och sen sov jag hos min älskling, som btw var gullig och sa nåt till mig på grekiska in his sleep :D
I was like "jag fattar inte :o" and he was like "hur ska du ta dig hem?", så jag antar att det var det han frågade :D

Igår var det midsommar. Vaknade 50 gånger, dvs varje gång Jannis vaknade x) Somnade även om 50 gånger, och tillslut gick vi upp vid 15. Jag gick till Kattis och åt hamburgare och epilerade benen, och därefter åkte jag hem och duschade och sånt. Sen kom hon, Mike och Allan och hämtade mig igen. Vi åkte till gården och satt och grillade och sånt. När alla gick satt jag ute med Maggan till 03, och därefter promenerade jag hem med mannen.

Idag är inte min dag. Pms. Mamma åkte vid 10, and I'm all alone i 10 dagar. Kommer typ dö eller något.
Tänkte dra och träffa tjejerna snart, vi ska antagligen på 'Midsommar Latino' i byn och köpa Churros :D

iförrigår kväll - igår 23 juni - 24/6-10

2010-06-24 16:43:52
Allmänt Kommentarer (0)
Ja'a, mina planer gick åt helvete i tisdags. Om jag ens hade några. Åkte och köpte resväskor som sagt, det blev en enorm och en stor HAHA. Köpte även två klänningar och ett linne. Och resten av kvällen satt jag hemma och kollade på film.

Igår satt jag hemma again. Var fett trött och somnade om och vaknade vid 19. Efter det satt jag vid datan och kollade jag på BBT. Roligt man har.

Idag har jag haft körlektion. Hade lite panik över att jag missat två lektioner, men så bra som det gick den här gången, så hinner jag nog lära mig ändå :D Kom precis hem, så jag har ine hunnit göra så mkt. Tänkte äta lite innan jag dör av hunger, och senare tänkte jag åka och träffa Mollsan.

2010-06-22 16:28:39
Filmer & Serier Kommentarer (0)

Before you, my life was a moonless night. Very dark, but there were stars-points of light and reason... and then you shot across my sky like a meteor. Suddenly, everything was on fire. There was brilliancy, there was beauty. When you were gone, when the meteor had fallen over the horizon, everything went black. Nothing had changed but my eyes were blinded by the light. I couldn't see the stars anymore. And there was no more reason for anything.


22/6-10

2010-06-22 16:26:13
Allmänt Kommentarer (0)
Haha vaknade en timme efter att jag somnat - av att min lur vibrerade, igen. Förstår inte huuur jag kunde vakna, var ju typ helt död, vilket man brukar vara när man lägger sig 7 på morgonen! Anyway så somnade jag om (y)

- Okej, nu har mamma bestämt sig, hon åker den 26e. Herregud vad det var fram och tbx! Det blir iaf en 10 dagars medelhavskryssning från Barcelona till Tunisien och därefter andra ställen. Fän väd näjs!

Idag är det iaf fint väder - finally, tänkte ta och sola lite innan vi åker och handlar resväskor. Hon måste ju få plats med alla fina kläder och skor hon förhoppningsvis köper till mói, mwihi (a) Skoja bara, kommer aldrig hända :D

Nu tänkte jag gå och käka och som sagt sola, ha det så trevligt :*

kewk

2010-06-22 06:03:24
Trouble, Thoughts & Love Kommentarer (0)
fåSKåfkewKJpeåw

Bara för att det är minnen. Bara för att jag inte vet vad det betyder. Bara för att jag skrev det nångång när jag vart sur and thought it turned out well, med "kewk" och allt. Jag är dock inte sur nu, hittade det bara när jag kollade igenom min gamla blogg. I'm happy. Life's gooooooooooood. Let's keep it that way.

20 juni 2010 - 21/6-10

2010-06-22 03:17:37
Allmänt Kommentarer (0)
Igår var jag på Linneas konfirmationsmottagning. Blev även ägare av 2 st "Twilight fan event"-biljetter. Tack tack! Senare var jag med Maggan och Tania, och sen bara Maggan. Vi pratade tills mamma hämtade mig, och sen satt jag här och glodde på BBT. Fann även en film jag vill se: Drive Thru, med Horny the Clown. HAHA (y)

Idag vaknade jag 15 och missade min körlektion. Igen. Damnit! Jaja, har en till på torsdag.. men ändå! Duschade megafort och åkte till stan och mötte upp Ems. Vi köpte Frapino och drog till Globen på fan-saken. Eller ja, Hovet då. Allt var trevlans tills alla fucking fjorrar började skrika sönder. Folk skrek hela tiden. Hela tiden. På riktigt. Mina öron dog och jag trodde jag skulle bli döv på riktigt. Förstår inte varför man måste skrika ihjäl sig när dom visar filmklipp och sånt, man vill ju höra vad som händer i klippet lixom? Samma sak när Taylor och Kristen kom fram och fick svara på frågor, folk skrek så mkt att man inte ens fattade vad dom svarade. Vad är det för mening att kolla på kändisar och skrika, det är väl trevligare att höra vad dom har att säga? Herregud..

Juste HAHAHA Armand var dääär och uppträdde! Vi blev sjuuukt chockade, fan vad roligt!

Efter eventet åkte vi till Mariatorget och träffade Molly och Bob. Vi vandrade runt och gjorde inte så mkt, men det var nice. Sen gick Bob hem till Johan och vi begav oss mot donken. Fick ett nytt glas hihi :D Sen åkte jag och Ems hem. Pratade lite med mannen påvägen hem oxå. Me like :)

igår kväll (19 juni)

2010-06-20 17:10:17
Allmänt Kommentarer (0)
Åkte till byn och träffade på Kattis, Maggan, Tania, Toni, Nico och Joel. Vi stog och pratade om en massa trevliga saker, bl.a. dildosar och 'clone a willy'sar. Efter ett tag kom Ems, och Tania och Toni gick "hem". Sen hämtade vi vin och gick hem till Nico och drack. Kattis vart heeeelt röd av solen, så hon blev lite mobbad av folket (a) Jag blev galen och började snacka om rakning, HAHA skön man är (y) Along came Marcos and Catta. Senare mot kvällens slut blåste vi upp gula smile-ballonger och kastade runt. Fick typ tinnitus när Maggans feta sprängdes. Aj.

Sen åkte jag hem och åt, och mitt i allt ringde Musse. Så jag drog ut med honom, och kom hem vid 05.

18 juni 2010 - 19/6-10

2010-06-19 18:09:45
Allmänt Kommentarer (0)
Igår åkte jag till byn och träffade Maggan och Tania, som ska vara i Stockholm över helgen. Det började regna så vi satte oss hos Maggan och åt glass och mackor. Senare var vi ute och så åkte jag hem vid 23. Tidigt för att vara en fredag. Resten av kvällen kollade jag på Big bang theory and then I went to sleep.

Idag har jag oxå kollat på BBT.. men det är väl allt. För tillfället. Ska kanske träffa Ems senare, och Kattis.

Sluta noja.

2010-06-18 00:10:03
Quotes Kommentarer (0)

you shouldn't have to beg anyone to stay.


16 juni 2010 - 17/6-10

2010-06-17 23:56:19
Allmänt Kommentarer (0)
Igår satt jag hemma. End of story. Typ. Kollade på filmer; House Bunny, The Proposal, Final Destination 4, Prinsessan och grodan och Extreme movie. Sista sög hästballe xD La mig vid 4. Gillar när folk hör av sig.

Idag har jag oxå varit hemma. Vaknade 13, solade till 16, fick lite färg. Sen har jag duschat hunden och klippt sönder hennes toviga päls. Fett synd, men det växer ut. Tog en sväng till byn oxå och lämnade skivor till brur, så han kan bränna The sims 3 åt mig :D

Och nu kollar jag på The big bang theory.  Ooooch märkte inte att klockan var så mkt :o

Fortfarande lika roligt xD

2010-06-16 03:59:02
Klipp Kommentarer (0)


totally gets my panties wet

2010-06-16 03:25:20
Musik ♫ Kommentarer (0)


2010-06-16 03:21:53
Quotes Kommentarer (0)

when great love is rejected, something inside a man dies. so all he can do is run away, where he can meet the girl he'll love second most.


3.14 = pi

2010-06-16 03:14:42
Allmänt Kommentarer (0)
Drog som sagt och cyklade, vid 22.30. Vi cyklade typ runt och sen till Akalla och tbx. Kom hem vid tolv och åt sönder och drack 4 glas mjölk, helt galen xD Har druckit sönder med vatten oxå, konstig dag. Inte min dag btw..

Kollade precis på Win a date with Tad Hamilton, och fan vad söt Kate Bosworth är! Orättvist, vill oxå :(

2010-06-15 15:24:06
Quotes Kommentarer (0)

out of all the things in life that i could fear, the only thing that would hurt me is if you weren’t here.


Älskling

2010-06-15 15:20:06
Sayings ♥ Kommentarer (0)
- Scrubs kommer på tv -
"Jag hatar Scrubs, men vill du veta nåt annat?"
"Jaa."
"Jag älskar dig."


They go like:
"I love you."
"I love you too."

We go like:

"I love you."
"I love you too."

Jag sitter o klappar hunden;
Jag: Bebiiiis!
Jannis: Jag är här så du vet!

14 juni 2010 - 15/6-10

2010-06-15 15:17:42
Allmänt Kommentarer (0)
Igår hade jag tänkt sitta hemma hela dagen. Along came Ems. Vi köpte Coops egna pizzor och kollade på American Virgin. Missade nästan slutet igen HAHA. Along came Jannis. Vi kollade på Did you hear about the Morgans?, sen gick vi till pizzerian och köpte pizza, därefter drog Ems hem. Jag och mannen kollade på tv och My bloody valentine, och sen gick vi och la oss.

Idag drog han hem vid 09. Oh boy was I happy -.- Sen sov jag till typ 12, och sen har jag varit hemma. Har körlektion snart, och efter det ska jag vänta på att Kattis slutar, för dååå ska vi cykla och få benmuskler :D

2010-06-14 02:39:23
Quotes Kommentarer (0)

I'd love it if you loved me.


13/6-10

2010-06-14 01:55:53
Allmänt Kommentarer (0)
La mig 01, skulle vakna 10 och dra till Kattis, kunde inte gå upp, vaknade vid 11.30 och kastade mig ur sängen, klädde på mig och fick skjuts av mamma. Åt frukost hos henne, kollade på tv, och hämtade min epilator. Vid 14.30 promenerade vi till Kista, hon gick till jobbet, jag gick hem. Efter det har jag städat sönder again, och nu är det äntligen tomt på golvet :D La även dit en ny matta.. for now.

Drog och cyklade med Ems vid 20, men vi kom inte speciellt långt då det plötsligt började regna och vi bestämde oss för att cykla hem till mig och kolla på film. Det blev A boy/girl thing, fett gullig rulle :)

Tog precis ååårets dusch (igen), jätteskönt :D

10 juni 2010 - 11 juni 2010 - 12/6-10

2010-06-12 18:41:46
Allmänt Kommentarer (0)
I torsdags var Maggan hos mig ett tag, och sen cyklade vi hem till henne och åt. Kattis kom vid 21, vi tog en cykeltur till Hjulsta, sen Spånga och sist men inte minst Vällingby. Vid 23.30 cyklade vi tbx till byn och träffade Jannis. Jag var med honom ett tag och sen cyklade vi hem till mig, vid 03. Sen gjorde jag väl inte så mkt, typ sov?

Igår försökte jag städa hela dagen. Städade mest bara hyllorna och sånt, så det är fortfarande kalabalik på golvet, får försöka ta det idag. Ska även försöka hinna träffa Kattis en snabbis. Dogboy fyllde 19 förresten :D

Idag har jag fikat med mamma och Hannele, sen åkt och käkat hos Telle, och nu är jag hemma igen och måste städa som sagt. Och bränna massa filmer, är fett trött på alla mina gamla x)

Förövrigt fyller Ebba 19 år, grattis babe <3

9/6-10

2010-06-09 23:03:32
Allmänt Kommentarer (0)
Vaknade av att mamma rusade in och bad mig gå upp och göra mig klar för att dra till veterinären, trevligt sätt att vakna på (y)

Djuren fick sprutor, och klorna klippta. Vi fick även veta att Dolly är för liten för att skaffa valpar, snyft i mitt hjärta, jag ville ju ha en liten hundbebis här :(

Efter besöket åkte jag och mor till outlet och kollade lite. Köpte nya skor igen (likadana som sist fast i blått) och två linnen. Efter det har jag bara varit hemma. Tog världens lääängsta dusch oxå, känns nästan som att man inte hinner med såna nu för tiden :o Skulle även städa, men som sagt så hinner man inte med nåt..

And yaaaay, nu har jag äntligen fått det bekräftat; mamma åker till.. nånstans på måndag och övernattar :D

2010-06-09 02:37:41
Quotes Kommentarer (0)

i knew i was in love when all those stupid love songs started to make sense.


8/6-10

2010-06-09 00:43:06
Allmänt Kommentarer (0)
Drog till Vällingby med Kattis nästan direkt när jag vaknat, hann inte ens äta eller duscha, baara klä på mig xD
Köpte trosor igen och en Subway-macka. Det var en fett jobbig snubbe inne på Subway som satte sig mittemot mig för att få dom platserna, helt sjuk. Ingen respekt, fattar inte dagens människor alltså.

Pratade i luren med min käre man påvägen dit iaf, och han kom på idén att ringa till Kattis samtidig, så alla tre kunde prata. So we did, och alla tre var med i konversationen, fett roligt var det :D
Efter all handling åkte vi till byn och spelade Uno med Ems, sen på kvällen promenerade vi till Kista för att Ems skulle köpa present till Bia som fyllde år igår och jag hämtade cyklar. Sen cyklade vi tbx till byn och satt med boysen på basketplanen, då vi upptäckte att det brann i centrum. Först var det bara en bil, men senare tog folk in sig i skolan och satte tydligen eld på den oxå.. vart är världen påväg?

Sen cyklade jag till Kista med Jannis, och nu måste jag på riktig äta innan jag avlider. Puss!

5 juni 2010 - 6 juni 2010 - 7 juni 2010

2010-06-08 00:33:45
Allmänt Kommentarer (0)
I lördags satt jag bara hemma tror jag :o

Igår plockade Allan upp mig och Kattis, vi hämtade Mike och nån snubbe till och åkte till sumpan och åt på 'Rhodos grekiska kolgrillen' hahaha, sen drog vi till byn där jag hängde med Ems och Maggan och Kattis & co drog till Kvarnby. Sen kom Kattis tbx, vi satt och pratade och sen promenerade jag hem med min bebis. Vi var busiga höhö :D

Idag träffade jag Kattis i centrum och köpte skor. Därefter åkte vi till vällingby och fikade. Båda köpte även underkläder och jag nagellack. Sen åkte jag hem och skulle städa, men det blev inte av. Fastnade här som vanligt, baaara för att Ems skickar fett tragiska bilder från våran barndom till mig på fb, I die xD

2010-06-05 15:03:08
Quotes Kommentarer (0)

how long is it gonna take to convince you that i'm the one you should be kissing?


3 juni 2010 - 4 juni 2010

2010-06-05 14:07:38
Allmänt Kommentarer (0)
Iförrigår var jag i byn med Kattis, Maggan, Mike och Allan. Vi satt på gården och åt frönisar och senare skjutsade Mike hem mig :)

Igår hade Bruno studentmottagning. Jag träffade Iza i stan vid 17 för att komma i tid, men resten av människorna var fett med sega, så vi satt på torget i Hökarängen tills typ 20. När vi äntligen började promenera hem till honom så gick vi fel och fick vända tbx. Riktiga åsnor.

Väl hos honom åt vi världens godaste smörgåstårta. Jaa och sen satt vi där i köket hela kvällen och drack vin, tills Bruno fick för sig att dra till Tanto, so we did. Vi stannade dock inte speciellt länge för det var galet tråkigt, så vi drog hem till Nico istället. Fast efter 10 min var det bara jag och Bruno kvar. Sen promenerade jag hem med Jannis :)


i väntan på folket


älskling har fina ögon


say cheese!


kärleksfullt


en joel


en brunos lillebror sebastian


en alex med snus i käften


maggan i nicos tröja, och alex i maggans jacka


såhäär snygg!


smokerS

3 juni 2010 - 4 juni 2010 i mitt huvud

2010-06-05 14:06:57
Hemligt Kommentarer (0)
Det här inlägget är lösenordsskyddat. You gotta have some privacy.

cats

2010-06-03 14:01:53
Sayings ♥ Kommentarer (0)
"shuu katt"
"shoe cut?"
"shuu katt, KATT"
"shoe cat?"
"shuuu katttttt"
"chew katt, tugga katt!"
"katt som i hej.."
"aa katt som i hej va!"

igår 2 juni

2010-06-03 13:58:09
Allmänt Kommentarer (0)
Igårkväll drog jag och cyklade med Ems, i klackskor. Vi cyklade ääända till Vällingby och tbx, och mina ben typ dog. Trodde jag skulle få världens träningsvärk idag, då jag inte tränat eller gjort nåt ordentligt på flera år, men icke sa nicke :D Min rumpa dör dock, kan helt allvarligt inte sitta! Jävla sadel HAHAHA. Slog även i mina private parts, and I'm pretty sure att jag fick sår, life's good xD

Korgen vi hade med oss var helt fullproppad med grejer, och när Ems hade den flög min hamburgare, mina strumpor och en plastpåse ut vid olika tillfällen. Dessutom höll jag på att bli påkörd av en buss i Spånga, GG!

När jag kom hem satt jag vid datan som vanligt.. Gick och la mig 06.30 tror jag det var.


dagens outfit hahahah

1 Juni!

2010-06-02 00:35:05
Allmänt Kommentarer (0)
Juni juni juni.. och såhäär kallt. Bra gjort Sverige, verkligen (y) Vill ha som det var förrförra sommaren, man kunde typ inte andas ju. Hahhah fett nice :D

Idag har jag varit hemma för det mesta, kollat på Topmodel och sådära. Tog även en sväng till gallerian och träffade Kattis, Bruno och Camilla. Vi åt på Max och lite sånt. Sen åkte folket hem, så jag gick hem.

Nu sitter jag och pratar med Ebba och lyssnar på muzzzzik. Har tänkt lägga upp bilder i typ tusen år, men pallar aldrig xD

2010-06-01 14:06:15
Quotes Kommentarer (0)

we have never only been friends.


igår 31 maj

2010-06-01 12:38:56
Allmänt Kommentarer (0)
Igår var jag och Kattis i Vällingby och fikade. Även Bruno dök upp efter ett tag. Sen åkte vi till byn och jag tog en promenad med Maggan, vi hittade värsta mysiga stället bakom centrum. Sen åkte jag hem och satt vid datan och hade fett ont i ögonen.