25/5-16

2016-05-25 06:20:15
Allmänt Kommentarer (3)
Mår så dåligt så jag orkar inte skriva. Men försöker nu så jag kommer ihåg vad som händer i mitt liv.

Alexis helgen var sådär. Första kvällen fick jag en panikattack i Alex kök o skrek och grät, och kvällen efter retade folk mig så jag grät två gånger då oxå haha. Överkänslig för mitt förhållande går i kras. Låt aldrig någon ni bryr er om börja med antidepp. Man blir helt personlighetsförändrad. Känner inte igen min man, han är iskall.

Jobbar nu igen och timingen kunde inte vara värre, mår så dåligt så det hjälper inte ens.. Sov 11 timmar inatt, är så jävla slut. Har ont överallt och känner mig nervös varje sekund..

13/5-16

2016-05-13 15:06:07
Allmänt Kommentarer (0)
Vaknade kl två av att mamma ringde. Hade missat tvättstugan som var kl ett!! Gick och kollade ändå och det var ingen där, så fick tvätta ändå! :D

Fick fnatt här om kvällen och började läsa om religion. Vart så nyfiken på vad det var lucifer gjorde, och sen var allt så intressant så fortsatte läsa haha. Tänkte att jag ska läsa hela Bibeln, för sen när jag ska plugga religion kommer jag kunna allt utantill!

Ikväll står fest på schemat. I alla fall för mig. Får se vad Alexis vill göra :D 

12/5-16

2016-05-12 17:21:24
Allmänt Kommentarer (0)
Har vart förkyld hur länge som helst, men det börjar ordna upp sig nu! Dock varit ute och druckit varje dag i tre veckor tror jag.. Så kanske därför haha. Men man måste ju passa på när det är 25+ ute!! Nu är vi liksom nere på 15 igen. Men det är lugnt.

Alexis fyller år på lördag så vi tänkte fira hela helgen, just the way I like it :D stod att det ska bli 19 grader imorgon, vilket skulle vara perfekt! Håller tummarna :)