RICINOLJA!

2011-10-26 19:15:12
Allmänt Kommentarer (0)
Idag testade jag ricinolja för första gången. Kände direkt efter tvätten att håret blev luftigare och fick mer volym. Något jag aldrig haft förut. Så ifall det nu funkar som det ska och blir längre oxå, så jag 100% nöjd. CHEERS för fint hår som inte sitter fastklistrat på huvudet!

Köpte öljäst oxå, men tror att det ska lämnas tbx. Finns en risk att man får hårig rygg n shiet. Så nej tack.

Nu blir det kebab! :D

SBT

2011-10-25 15:44:15
Shopaholic Kommentarer (0)

nya korsörhängen från stylebytyra. hade galen tur, de var på rea precis den dagen jag beställde, nu kostar de 89kr igen ;)

Cp dröm

2011-10-23 17:09:14
Drömmar Kommentarer (0)
Drömde att min klass körde nån tävling med nåra andra klasser typ, enda problemet var att ingen som actually gick i min klass var med. Istället hade vi Jannis, Nico, Natha, Sonja, nån annan blond kvinna osv.

Det gick ut på att hela gruppen så snabbt som möjligt skulle ta sig till olika ställen för att sedan komma tillbaka till en liten grop i marken efter varje ställe för att berätta vart man varit.

sista stället var som en bana.. riktigt svårt att förklara, men det var som ett hus utan väggar, bara lite stolpar här o där, och vi var längst upp, man kunde se marken feeett långt nere.

Folket gick snabbt, så jag och Nico var lite längre bak. Och jag bara gick och gick tills jag insåg att vi gick på en bro typ, UTAN räcke. Sen insåg jag även att folk tagit sig ner mha. lianer. Man skulle typ svinga sig själv till olika lianer för att tillslut komma ner. Jag blev gaaaaalet höjdrädd och krigade för att komma tbx till säkerheten, och Nico tog sig ner som om det inte var konstigt alls!

Sen när jag kom tbx till gropen lackade jag ur på Jannis, för att han lämnat mig och inte sagt att det var värsta självmordsbanan, och slog sönder honom. Jag var galet arg.

Sen var grejen slut och alla skulle ta sig hem, och jag gick med Natha, som såklart skulle ta DEN VÄGEN igen, och jag lackade ur och försökte komma bort och hitta en annan väg till tuben. Lyckades tillslut. Fett creepy.

Sen såg jag en blond kvinna i drömmen som oxå var galet rädd, hon kunde inte ens kolla ner när hon typ kröp tbx till safety. Fast sen samlade hon mod och tog sig ner som dom andra. Och sen gjorde hon även något annat som gjorde att hon vann nåt pris. Helt cp xD

2011-10-17 14:08:07
Quotes Kommentarer (0)

i love shoes, booze & boys with tattoos


11/10-11 SCHOOOOOOOL

2011-10-11 15:47:12
Allmänt Kommentarer (0)
Första skoldagen idag. Vart lite orolig för att jag inte skulle hitta till skolan, så jag ringde mamma när jag kom fram till Skanstull. STORT misstag, hade hittat just fine om jag gjort som jag skulle från början. Vilket jag tillslut gjorde.

Skolan däremot, årets labyrint. För att komma till klassen jag skulle till först, måste man igenom matsalen. Helt sjukt. Bytte dock klass sen till nån på 3ans våning. Underbart. Förutom att Aida blev kvar.

Bekantade mig med lite folk, bl.a. en Carro (alltid en Carro!) och en Kathrine, som "gillar att skratta högt!"

Lektionen var tråkig som fan, höll på dö. Blev rastlös och hade ont i knäna. Tillslut fick vi skriva om oss själva. Jag skrev värsta brevet. Haha.

Slutade 12, var hemma 13. Hemskt. Orkar inte med citybanan, BLI KLAR!

Nu måste jag bara handla en bok som är omöjlig att få tag på. Underbart!

9/10-11

2011-10-10 00:40:31
Allmänt Kommentarer (0)
Tur att jag vaknade tidigt idag (tidigt för mig, 12), fick sms av mannens syrra som ville ta en shoppingtur med mói i Kista. So we did. Kändes jäävligt skönt att komma ut tidigt. Har inte vart seg alls idag :D

När vi handlat och pratat klart tog hon bussen hem och Jannis kom hit :)

IRENE VAR DET.

2011-10-09 04:15:20
Allmänt Kommentarer (0)
I recently learned att jag har ett fult namn. Ja, precis, jag. Fult namn. Det var ju trevligt. Blev tom mobbad, fo real. Av någon random idiot som tyckte det skulle vara roligt att driva om mitt namn när han själv heter JAFAR.

"Heter du Irene? På riktigt nu :D" som om det var likadant som att heta MÄRTA. Värsta skämtet sådär. Som om jag hade skrivit det på min profil som ett skämt, "HAHA IRENE SKITROLIGT!" Dessutom är det inte ens IREN, utan IRENE, med E på slutet. Vilket inte alls är såå farligt.